Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Włosy

Polecane posty

Gość gość

W tym tygodniu planuję iść do fryzjera. Chciałabym zmienić kolor włosów, ale nie chcę ich farbować. Chciałabym je rozjaśnić. I moje pytanie dotyczy tego czy można je rozjaśnić tak, abym nie miała pasemek na głowie tylko jednolity kolor na całej głowie identyczny jak bym była po farbowaniu? I czy kiedyś mogę wrócić do naturalnego koloru? Z góry bardzo dziękuję. Miłego wieczoru :)

Gość gość
Nie napisalas jaki masz kolor obecnie a od tego wszystko zależy, jak masz ciemne to fryzjer rozjaśni i moze (ale nie musi) ci wyjsc na glowie jakas kacza żółć wtedy fryzjer bedzie musial polozyc farbe zeby ten kolor jaki chcialas uzyskac byl ladny. Trudno cos wiecej powiedziec gdy nie napisalas z jakiego koloru startujesz oraz jaki konkretnie odcien chcesz uzyskac rozjasnianiem . Jezeli chodzi o pasemka to nie sa konieczne do rozjasniania a nawet niepotrzebne w tym przypadku gdy chcesz zmienic caly kolor wlosow. Moze wystarczyc kapiel rozjasniająca to oceni fryzjer. Radzilabym sie zastanowic porzadnie, bo wlosy rosna wolno, a kondycja rozjasnianych, nawet jezeli profesjonalnie, to niebo a ziemia w porownaniu z tymi nietknietymi farba czy rozjasniaczem i ciezko potem sie wraca do naturalnych. Sama wracam obecnie do naturalnego koloru wiec wiem co mowie :)