Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

oglądam teraz debatę prezydencką i stwierdzam

Polecane posty

Gość gość

już teraz, mimo, że debata się jeszcze nie skończyła - każdy kto zagłosuje na komorowskiego jest skończonym debilem

Gość gość
ha ha,glosuj na dude bos ty idiota

Gość gość
komorowski zmiażdzył dude:D

Gość gość
każdy kto zagłosuje na dude to kretyn przecież Komorowski go miażdży jak robaka

Gość gość
na kafeterii jak wida ć siedzą same zakompleksione poleczki kt ore chc a aby komorowski za ich podwyższony vat na ubranka dziecięce palił cygara i jebał dziwki :)

Gość gość
bede glosować na Dudę ale patrząc obiektywnie w debacie lepiej wypadł Komorowski. ale Komorowskiemu nie daruję wysłania 6 latków do szkół i zlekceważenia tylu protestów w tej sprawie.

Gość gość
Głosujcie na Dude to nie będzie na kafe tematów o in vitro

Gość gość
Czyli nic nie zrozumiałaś autorko

Gość gość
Jak chcecie bezroboci ,afer i wszechobecnej arogancji władzy głosujcie na komora.Ja głosuję na Dudę!

Gość gość
Zamierzałam głosować na Dudę (w myśl zasady "byle nie na Komorowskiego") ale...nie miałyście wrażenia, że Duda migał się od odpowiedzi, walił samymi truizmami (zero konkretów) i ogólnie jakoś tak bardzo mało konkretnie się wypowiadał? Odniosłam wrażenie, że jest jakiś fałszywy. Chyba w ogóle nie pójde na wybory bo teraz to juz sama nie wiem.

Gość gość
Głosuję na Komorowskiego, bo nigdy nie było mi i mojej rodzinie tak dobrze Przez ostatnie 5 lat i my i moi rodzice i rodzice męża wybudowaliśmy domy, zmieniliśmy auta, podróżujemy, jemy tylko na mieście, nie ma tygodnia żebym nie kupiła ciucha Komorowski TAK TAK TAK

Gość Wesoła Mama
janiemamprezesa :)))))))))))))))))) buahahahaha!!!!!!!!

Gość gość
22:17 Jesteś nieudacznikiem to nim zostaniesz :D Obudź się! Nie widzisz jakie domy (jak grzyby po deszczu) wyrastają na ulicach, jakie auta jeżdżą, ile nowych galerii handlowych powstaje i się utrzymuje...

Gość gość
Jeden większy debil od drugiego :o Po tej debacie p*****le, wkurzyli mnie oboje. Nie idę na wybory.

Gość gość
ja nie ogladalam debaty ,ale będę glosowac na Bronka ,bo na 100% na jesien korytka nie dopcha się PO ,a sa duże szanse ze będzie to PIS wiec wole żeby prezydent był z opozycji.Niestety jaki kraj tacy kandydaci a w tych wyborach nie było za bardzo na kogo glosowac

Gość gość
Bronek jak to Bronek... Troche ciapowaty... Duda za to wydal mi sie strasznie falszywy i sztuczny. Wszystko wyuczone. Do tego ta afrra ze SKOK... Poza tym za Duda stoi ten niestabilny emocjonelnie Kaczynski i reszta pajacow z PISu. No i te teksty o Ojcu Swietym. Blaagaaaam...

Gość gość
a to z Pisu jest stabilny emocjonalnie :)

Gość gość
Duda wypiera sie wlasnych słów, a sprawdzilam je specjalnie na tej stronie, którą Komor podawaL.

Gość gość
Biedny Dudus, bedzie sie musial tlumaczyc Jarkowi i ojcu dyrektorowi, że nie zabłysnął. :):)

Gość gość
nie kazdy jest katolikiem i nie kazdy ma poglady spojne z tymi ktore wyznaje kosciol, a kazdy chyba ma prawo zyc w tym kraju? nawet wiekszosc tzw. katolikow ma inne poglady niz te prezentowane w kosciele kosciol powinien przestac mieszac sie do polityki, ale dopoki motloch glosuje na pis, to nic sie nie zmieni mowie nie przeciw pisowi i przeciw dudzie!!! komorowski nie jest bez wad, ale jest zdecydowanie lepsza opcja!!!

Gość gość
jeszcze "asystetnka" dudy ktora powiedziala ze za invitro kobiety powinny byc ukamieniowane!!! w/t/f???? jak ja kiedys zobacze to rzuce jajem!!! naprawde brak mi slow!!!

Gość gość
Debaty oglądałam fragment i odechciało mi się. Jeden drugiego gów* obrzucał, ale sensownych konkretów i realnych planów na przyszłość to żaden z nich nie ma. Ale oczywiście każdy obiecuje gruszki na wierzbie a Wy mądre się dajcie na to nabierać. XXX Tak wierzycie Dudzie? Przecież to światopoglądowe średniowiecze. Przecież poglądy PiS to skrajny katolicyzm, oni oczekują, że reszta będzie myśleć tak samo. A obiecywać to PiS już obiecywał i NIC z tego nie wynikło. PiS już rządził (w koalicji z LPR i Samoobroną), obiecywali zaostrzenie prawa karnego za najcięższe przestępstwa. I nic w tej kwestii nie zrobili. Do tego zamiast zabrać się za Kościół (i zabrać przywileje) to jeszcze księżom dołożą. Do tego na bank nas jeszcze bardziej wciągną w konflikty z kim się da, bo wszędzie węszą wroga.Chcecie tego? XXX Tak wierzycie Komorowskiemu? Miał już 5 lat w trakcie których udowodnił, że ma w samym środku du* obywateli i liczy się dla niego interes Platformy. A obecne obietnice to tylko kłamstwo, by dalej pokazywać nam środkowy palec. XXX Nie idę glosować. Nie ma na kogo. Nie interesuje mnie mniejsze zło.

Gość gość
a co to da że nie zagłosujesz? i tak ktos wygra.

Gość gość
kafe blokuje odpowiedzi już cenzura działa ,na PiS ZŁEGO SŁOWA NAPISAĆ NIE MOZNA

Gość gość
gość wczoraj Jeden większy debil od drugiego pechowiec.gif Po tej debacie p*****le, wkurzyli mnie oboje. Nie idę na wybory xxxxxxxxxxxxx faktycznie nie idź, twój poziom intelektualny jest poniżej 0 wiec nie idź, OBOJE

Gość gość
Ja też nie idę głosować w drugiej turze. Tj na wybory pójdę, ale oddam nieważny głos. Żaden z kandydatów nie powinien zostać prezydentem. Komorowski już pokazał jak bardzo dba o dobro obywateli, a Duda to konserwatywny katolik oszołom, który też nic lepszego nam nie zaoferuje. Nie będę wybierać między PO a PiS. Nie będę wybierać między młotem a kowadłem. Nie przyłożę ręki do wyboru któregokolwiek z tych dwóch panów. Sorry, ale żaden z nich nie jest lepszy, oboje są do bani.

Gość gość
Hej zwolennicy PO wymiencie te dobre rzeczy ktore PO dla was zrobilo przez te 7 lat. Czy to jest podwyzka Vatu? praca do 67 rz? a moze jeszcze cos innego? Pamietacie jak PO obiecywalo podatki 3x15? I gdzie to jest? w koszu? No dalej sluchajcie sobie debat i to co wam naobiecuja ;) Osobiscie debata mnie nie obchodzi a te lata wstecz jak PO rzadzilo i co komorowki podpisywal. Tyle w temacie.

Gość gość
Komorowskiego mamy już serdecznie dość!