Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość odrodzona ona

Zakochana w koleżance z pracy... cz. 3

Polecane posty

Gość ByłaNadzieja
Ja odkąd ją poznałam wysyłam jej życzenia na różne okazje pocztą. Niestety dwie ostatnio wysłane kartki do mnie wróciły (urodzinowa i na Boże Narodzenie)- za każdym razem miałam totalną załamkę, ale mimo to, zacisnęłam zęby i "wcisnęłam" jej życzenia za pośrednictwem fb :P ... na szczęście odpowiedziała za każdym razem. Ona mi nic nie wysłała co prawda pocztą jeszcze, ale też nie oczekiwałam - mam samą przyjemność z tego, że sama jej coś wysyłam. Być może jednak ona nie chciała się czuć zobowiązana, bo sama nie chce nic wysyłać, a w tej sytuacji też nei chce przyjmować, skoro się nie rewanżuje.

Gość ByłaNadzieja
gość dziś taaak, muszę poważnie to przemyśleć ;) ......

Gość HMMM26
ehm... jest tu ktos? ja mysle o swojej przez caly dzien dzisiaj :( 23 lata roznicy... nawet jesli to mialaby byc tylko przyjaźń... to i tak to jest bardzo dziwne... ona moglaby byc moja matką.

Gość ByłaNadzieja
ja jestem zawsze :D u mnie tak samo, - myślę i myślę, w nocy się budzę i myślę, zasypiam i myślę, - rano się budzę i znowu myślę, jadę do pracy i myślę, .... co z tego, nic nie wymyślę, ale przynajmniej forum to mam - nie wiem, czy na własną zgubę, czy dla ratunku :) x Tamten rok był dla mnie burzliwy i zapamiętam go wybitnie, mimo cierpienia

Gość HMMM26
u mnie to samo... czasami czuję, że wariuję :( może po prostu jak juz kiedys nie bede sobie dawala z tym rady to jej po prostu powiem prawde, i powiem jej, ze ma sie odsunac ode mnie, bo ja kocham... i tyle... i ze wiem, ze nic z tego nie bedzie... tylko jak po takim wyznaniu potem mialabym z nia dalej pracowac? widywac? boje sie, ze ta znajomosc zrujnuje mi wszystko...

Gość HMMM26
zreszta, i tak juz jej wiele razy napisalam, ze ja kocham... po angielsku, po niemiecku... po polsku... chyba wystarczy, co nie?

Gość gość
" i powiem jej, ze ma sie odsunac ode mnie, bo ja kocham... i tyle.." x nie rozumiem takiego podejścia, naprawdę??? jeszcze gdyby Cię olewała, ale tak??

Gość HMMM26
gość... ona ma meza i dwojke dzieci... jest o 23 lata starsza, a ja mam faceta... zreszta po wyznaniu jej milosci czego moglabym oczekiwac? normalne, ze tego, ze sie odsunie... zrobilabym wszystko dla niej. ale... to naprawde nie ma sensu...

Gość piekna zlosnica
kurr nadzieja ale ty beznadziejna jestes :D

Gość piekna zlosnica
hmmm26 ty tez w sumie nie lepsza. chcecie laski poznac jedyna ceche dla ktorej kobiety traca glowe? ;P

Gość gość
Dlatego ja liczę tylko na przyjaźń albo romans to drugie zdecydowanie bardziej Zauważyłam że u Was to jest emocjonalne a u mnie powiedziałabym że to zauroczenie o zabarwieniu erotycznym Podnieca mnie ona i bardzo jej pragnę ale to tyle a może aż tyle Jeszcze rok temu nie pomyślałabym że coś takiego mnie spotka że to jest możliwe

Gość gość
gość dziś Długo to trwa u Ciebie? :)

Gość ByłaNadzieja
piekna zlosnica dziś wiem - kasa - nie mam, niestety :)

Gość gość
Gość 23:26 To trwa już 8 miesiąc! I chociaż już dawno jej nie widziałam to ciągle tak samo mocno jej pragnę. Cały czas o niej myślę.

Gość Nowy gość
HMMM26 Ty nie łam serca kobiecie. Zaraz nastepna znajdzie to forum i dołącz do nas nieszczęśliwych :p Znaczy ta Twoja :) Ja zdaję sobie sprawę właśnie z tego, ze ta moja miłość nie ma przyszłości - dlatego marzę o przyjaźni, bo to jest realne. Ja mam faceta, dziecko a ona powinna tez miec faceta i założyć rodzinę. O Walentynkach myślałam, ale sądzę, ze w mojej nieciekawej sytuacji to by tylko pogorszyło sprawę. Nawet jakiś drobny gest w tym dniu nie wchodzi w rachubę. To by ją tylko wkurzyło, bo dziewczyna może liczy na jakies serduszko od jakiegoś faceta, a tu np sms czy wiadomość ode mnie. Temat walentynek nie może dla nas zaistnieć. Tak jak pisał gość gdzies wyżej - kobiety chcą kwiaty, ale od facetów :)

Gość HMMM26
nowy gosc... ona jest niemką, wiec nie ma na to szans by tu dolączyla :D chcialabym ja przytulic, ale no coz... trzeba czekac do poniedzialku... o ile cos sie w ogole wydarzy ;( ehm... to nasze pisanie na fb, te patrzenie sobie w oczy i to przytulanie i buziaczki... to jest takie zbyt glebokie... przyjaciolki tak nie robia, tak sie do siebie nie zwracaja z taka czuloscia... no dobrze, moze od czasu do czasu tak, ale nie w takiej ilosci... taki mętlik... a tu juz po 24... chyba dzis nie zasne... a co moznaby zrobic na walentynki ale by to nie bylo takie wymowne? ma ktos jakis pomysl? zreszta walentynki w niedziele sa, wiec jej i tak nie zobacze...

Gość Nowy gość
HMMM26 rozbawiłaś mnie

Gość gość
Tym ze to Niemka i tu nie wejdzie- zapomniałam o tym. Ucięło mi znowu posta

Gość Nowy gość
Hmmm26 u Ciebie z Walentynkami inna sytuacja-Ty nawet powinnaś cos zadziałać. Z wami jest inaczej, miło będzie tej Twojej

Gość gość
23:55 Tez tak mysle.

Gość HMMM26
gość 23:07 u mnie to jest emocjonalne, ale zabarwienie erotyczne też ma ta moja znajomość... czasami ją obserwuje jak chodzi, jak sie porusza, jej twarz, gesty... jej twarz kiedy patrzy mi w oczy i stoi blisko mnie... wtedy we mnie wszystko się gotuje...

Gość gość
Mowy nie ma żebym jej kiedykolwiek coś jeszcze wysłała. Nigdy więcej!

Gość ByłaNadzieja
gość dziś olała Cię wcześniej ?

Gość gość
Nadzieja, a jak myślisz?

Gość HMMM26
gość 13:53, napisz cos wiecej... co jej wyslalas?

Gość ByłaNadzieja
gość dziś liczyłam na rozwinięcie ;) tzn. wysłałaś jej maila, sms, prezent, kartkę pocztą ? I jaka była reakcja - olała jakby nigdy nic czy była bardziej pewna siebie i jeszcze bardziej niemiła ?

Gość gość
Olała.

Gość ByłaNadzieja
to były życzenia na mail /sms / poczta ? JEżeli poczta, to mogła korespondencja gdzieś zginąć

Gość gość
Mail. Życzenia z okazji urodzin i Świąt jednocześnie :)

Gość ByłaNadzieja
no to przykre :( nawet ta "moja zołza" na takie odpowiada :(