Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ian900

uwielbiem rajstopy

Polecane posty

Gość gość
no dobra ja rozumiem że coś podnieca ale dlaczego chce wam się zadawać aż 10 pytań ad rajstop kto nosi czy wygodne i takie tam bzdury ,to ma związek z podnieceniem tez?

Gość ian900
po prostu jak cos Cie fascynuje to chcesz wiedziec o tym jak najwiecej :) A o rajstopkach moglbym rozmawiac bez konca :)

Gość gość
według mnie masz więcej niż 21

Gość ian900
zgadza sie :P ale tylko 2 lata wiecej :) jak na to wpadlas?

Gość ian900
jak na to wpadlas?

Gość ian900
Po czym to widac?

Gość gość
myślałam że jeszcze więcej

Gość ian900
a co przynudzam jak stary zgred? :P

Gość ian900
zaintrygowalas mnie :)

Gość ian900
byla kiedys tu na forum taka ewelinka :) chetnie bym z nia popisal

Gość bob bobiński
1. Od jakiego czasu jesteś zwolenniczką rajstop? 2. Dlaczego tak wiele kobiet twierdzi, że noszenie rajstop jest nie wygodne? 3. Czy uważasz, że ubiór jest ,,dziedziczny''(tzn. ubieracie się tak jak wasze matki, siostry itd)? 4. Czy kobiety w swoim towarzystwie rozmawiają na temat rajstop? Jeśli tak to przytocz jakiś przykład. 5. Ile masz par rajstop w szufladzie? (i jakich) 6. W jakich najczęściej chodzisz? I kiedy? 7. Gdzie kupujesz rajstopy? 8. Masz jakieś ulubione rajstopy, które stale kupujesz czy nie przywiązujesz do tego wagi? 9. Nosisz pończochy? Jeśli tak to jakie i kiedy? 10. Jak mówisz rajstopy czy rajtuzy? Jak mówią twoje koleżanki i osoby z najpliższego otoczenia? 11. Jak często pierzesz rajstopy? 12. Jak często ubierasz podkolanówki? I kiedy? 13. Często lecą ci oczka? 14. Sprzedałabyś swoje znoszone rajstopy/pończochy/podkolanówki przez internet? A w realu? 15. Wąchałaś kiedyś swoje rasjtopy? 16. Jakie buty najczęściej zakładasz do rajstop? 17. Wiesz co to dangling? Robisz tak czasem? W jakich butach? 18. Chodzisz w rajstopach po domu czy zdejmuszesz po powrocie? 19. Rozmawiałaś kiedyś z jakimś meżczyzną na temat rajstop? 20. Zakładasz czasem buty na gołą stopę? Jakie? 21. Nosisz skarpetki? Jakie i kiedy? 22. Miałaś jakieś dziwne sytuacje związane z rajstopami? 23. Jakie rajstopy i kiedy zakładasz pod spodnie? 24. Twoje koleżanki chodzą w rajstopach? sledze ten temat na bierząco i mam pare pytan do anulkaanulka2. Juz kiedys zadalem te pytania innej kobiecie w tym poscie. Odpowiedz prosze. inne panie tez moga odpowiadac.

Gość gość
co tam słychać drogie użytkówniczki rajstop ?

Gość gość
nie ma to jak rajstopki. Uwielbiam rajstopki mógłbym je lizać pieścić dziewczyny noście rajstopy

Gość ian900
lubicie jak się was kicia po stópkach ? :D

Gość gość
ja to gdybym dostał taka nóżkę w rajstopce to bym normalnie obgryzał jak udko kurczaka wrrr uwielbiam kobiece nogi

Gość ian900
gdzie się podziały moje rajstopkowe muzy ? :(

Gość gość
Wiem coś o tym że rajstopy podniecają, ale to jest sorry nie gniewaj się To jest oznaka fetyszystu, To problem trzeba do lekarza, Puki nie za pózino . To nie jest wstyd jednak powiedz o tym dziewczynie.Wiesz ja poznałam człowieka zakochałam się wzieliśmy ślub, super ja uwielbiam pończochy i rajstopy. Jestem kobietą z klasą nic by mnie nie zrażało ale mój mąż zaczoł chodzić w rajstopach damskich . Jest Niemcem ja Polska dziewczyna , Do czego zmierzam mój mąż zdejmuje rajstopy tylko do kąpieli potem ma je na sobie caly czas . jeszcze nakłada damskie majtki na te rajstopy. To jest choroba wiec zrozum można ją leczyć. U mojego męża choroba postepuje przynosi do domu majtki brudne kobiece rajstopy przeciete w kroku biustonosze . bielizna damska. Wibratyory szlak mnie trafia bo on sie do tego nie przyznaje z kąd bierze te rzeczy.Rok po ślubie ja mam nerwice co mam zrobić kocham go jestem +50 on też. czuły troskliwy opiekuniczy przyłożyć do rany wiesz mi ,Ale ja nie mam do niego zaufania bo te rzeczy skad bierze nie mój rozmiar Ale lekarz mi powiedział że to choroba Tylko jak mam życi kiedy znajduje nie swoją bielizne w jego szafce.

Gość ian900
jestem w szoku po tym co przeczytałem. To szaleństwo mi do tego jeszcze daleko :) pozatym ja lubię rajstopy na kobiecych nogach :D ale rzeczywiście ciekawa opowiesć

Gość ian900
mimo wszystko chce rozwijać swoją pasje

Gość ian900
jak tam chodzicie w rajstopach?

Gość don lopez
powiedzcie mi do cholery co się na tym kafe dzieje ? Wszystko blokują poprzedni temat też mi zablokowali co jest ?

Gość Laura1996
1. Od jakiego czasu jesteś zwolenniczką rajstop? Od zawsze 2. Dlaczego tak wiele kobiet twierdzi, że noszenie rajstop jest nie wygodne? Bo są babochłopami i nie lubią spódnic. 3. Czy uważasz, że ubiór jest ,,dziedziczny''(tzn. ubieracie się tak jak wasze matki, siostry itd)? Raczej nie 4. Czy kobiety w swoim towarzystwie rozmawiają na temat rajstop? Jeśli tak to przytocz jakiś przykład. Np. poszło mi oczko albo zimno jest muszę wyciągnąć rajstopy. 5. Ile masz par rajstop w szufladzie? (i jakich) 4 cielesne i 2 czarne 6. W jakich najczęściej chodzisz? I kiedy? W cielistych. Najczęściej chodzę do szkoły, do koleżanek, na miasto albo na jakieś imprezy. 7. Gdzie kupujesz rajstopy? W galerii handlowej 8. Masz jakieś ulubione rajstopy, które stale kupujesz czy nie przywiązujesz do tego wagi? Marilyn są fajne 9. Nosisz pończochy? Jeśli tak to jakie i kiedy? Nigdy nie miałam pończoch 10. Jak mówisz rajstopy czy rajtuzy? Jak mówią twoje koleżanki i osoby z najpliższego otoczenia? Mówię i tak i tak. Jest to dlw mnie obojętne 11. Jak często pierzesz rajstopy? Po każdym użyciu 12. Jak często ubierasz podkolanówki? I kiedy? Do spodni tylko jak mam szpilki lub baletki 13. Często lecą ci oczka? Często 14. Sprzedałabyś swoje znoszone rajstopy/pończochy/podkolanówki przez internet? A w realu? Nie 15. Wąchałaś kiedyś swoje rasjtopy? Tak 16. Jakie buty najczęściej zakładasz do rajstop? Szpilki, baletki, kozaki czasem trampki 17. Wiesz co to dangling? Robisz tak czasem? W jakich butach? Nie wiem co to 18. Chodzisz w rajstopach po domu czy zdejmuszesz po powrocie? Czasami chodzę po do mu 19. Rozmawiałaś kiedyś z jakimś meżczyzną na temat rajstop? Nie 20. Zakładasz czasem buty na gołą stopę? Jakie? Tak wszystkie jakie mam 21. Nosisz skarpetki? Jakie i kiedy? Do adidas i trampek 22. Miałaś jakieś dziwne sytuacje związane z rajstopami? Nie 23. Jakie rajstopy i kiedy zakładasz pod spodnie? W zimę jakieś cieplejsze 24. Twoje koleżanki chodzą w rajstopach? Chodzą

Gość gość
a w upały nosisz rajstopki ?

Gość gość
a lubisz nosić spódnice i sukienki bardziej niż spodnie ?

Gość Laura1996
W upały nie noszę. Wolę spódnice ale w chłodniejsze dni pod spodnie też ubieram.

Gość gość
Ja nie lubię rajstop, jak już to pończochy. No i stóp używam często :-)

Moga byc ponczochy :) a w jakim wieku jestes? czy twoj partner pozniej na nie dochodzi ?

Gość gość
Wiek zacny :-) lubię mieć tyle lat :-) tak oczywiście, ze kończy w nich...