Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość ×_×

Co wy macie do dziewczyn, które nie są dziewicami? Bo nie rozumiem

Polecane posty

Gość gość
Biedak pewnie nigdy nie miał dziewczyny bo żadna sk****ysyna nie chciała i teraz wyzywa wszystkie od brzydul a sam pewnie wygląda jak dzwonnik z Notre dame :)

Gość gość
Opisałem realnie Wreszcie zarzynacie przyznawać rację

Gość zołza jakich mało1
Ci co najwięcej krzyczą to chaba mają pretensje o swoje nieudane życie seksualne albo jego brak

Gość gość
i żenujące

Gość gość
Każda uważa się za niebrzydką Pyzatym nie podszywaj ty od gy ów pod kolejną osobę Co boli jak napisałem ze twój facet to frajer bo musi skakać wokoło brzydkiej niedziewicy?

Gość gość
a ja zostaję przy swoim i uparcie stwierdzam, że nie masz racji. są faceci, którzy są średniej urody i są z kobietami (ładnymi) dla pieniędzy. są kobiety, którym seks jako taki jest kompletnie obojętny. są lesbijki, które nie chcą facetów w ogóle, geje prefereujący własne towarzystwo, trans, bi... dlaczego ich pomijasz?

Gość gość
Gdzie ty masz te ładne?

Gość gość
ja nie mogę pierwszy raz spotykam takiego płytkiego kretyna :D haha :D nie wiem czy urwales się z psyhiatryka, czy jesteś tak chamski, że żadna Cię nie chce i podwyższasz swoją samoocenę krytykując kobiety, ale jesteś tak śmieszny w swoim rozumowaniu, że razem z mężem się z ciebie śmiejemy :D

Gość gość
czyli według ciebie nie ma ŻADNYCH ładnych kobiet na tym świecie? no kurfa

Gość gość
Facet musi płacić a nawet nie ma żadnej tylko brzydką i wydymaną

Gość gość
haha za to faceci na ulicach to co drugi to apollo :D znalezc przystojnego fajnego faceta to wyczyn

Gość gość
Pi/erd/olni/ety facet albo głupi gimnazjalista :D

Gość gość
A co mężuś ma wtdymana brzydulkę Ile hajsu zarabia by ubijać po innym brzydule

Gość gość
Więcej jest przystojnych facetów niż żadnych kobiet tylko wy macie stawiane niższe wymagania A sto kzda wydymana

Gość gość
Jak się czuje mężuś ze musi kołować hajs na wydymaną brzydulę

Gość gość
Po pierwsze mąż był moim pierwszym a ja jestem bardzo ładna :D A ty dzwinniku (haha) jak nisko upadłes skoro jedynym miejscem gdzie możesz liczyć na kontakt z człowiekiem, dziewczyna jest bu/rdel :D ? Już się tak nie wyzywaj na kobietach bo ci żyłka pęknie :D

Gość gość
więcej jest przystojnych facetów, niż ładnych kobiet? ty naprawdę jesteś gejem. in denial.

Gość gość
Gdzie jest więcej przystojnych facetów niż ładnych kobiet? że niby w Polsce? buhahahahahhahahahahahahahahahahhahahahahah

Gość gość
Drażni cie to ze żadna nawet na ciebie nie spojrzy nawet te mniej atrakcyjne wiec wmowiles sobie ze wszystkie są brzydkie... niżej upaść się już nie da :P

Gość gość
Ty pewnie ta sama co mię od gay ów wyzywa się poszywasz A ile mężuś hajdu zarabia Ładna buhajaghaha!!!! A burdel-niw bylem ale mysle ze bardziej się opłacalna -kobieta tańsza i atrakcyjna..a tez tak hak ty z przebiegiem. Tylko ze uczciwie da

Gość gość
Tu nie chodziło tylko o mnie Ja to tam Pikuś mogę być najgorszy i gay co ty tam sobie chcesz Ale to co piszę to na podstawie obserwacji innych ludzi i mi się nie dobrze robi jak widzę zwiszki i kobiety w nich.. .. I nie udawaj innych ludzi bo tu piszesz tylko ta jedna dziewczyna

Gość gość
Dobra, nie dyskutujmy z nim,bo widać,że to troll. Wciąż powtarza te same zdania i nie daje żadnych sensownych argumentów. PS. Nie mam mężusia i jestem dziewicą prostaku.

Gość gość
ja cię od gejów "wyzywam" z tą jednak różnicą, że nie używam tego określenia jako poniżającego. pod nikogo się również nie podszywam. po prostu dla mnie to nie jest normalne, że jesteś tak zapatrzony w facetów, wymagasz dziewic, ale tak naprawdę nienawidzisz kobiet i twierdzisz, że faceci są przystojniejsi - twoja płeć chyba naprawdę ci się bardziej podoba.

Gość gość
Ja nie mogę człowiek małpa :D tylko ze małpa jest madrzejsza :D myśl co chcesz ale jestem atrakcyjna kobieta, młoda żona która miała i ma tylko jednego partnera seksualnego, mam gdzieś twoje gadanie bo słyszę komplementy nie tylko od męża ale też od obcych ludzi ;)

Gość gość
Pozatym tak nisko upadłem Twój dyma nie dziewice tak jak w burdelu A tam przynajmniej atrakcyjna za mniejsze pieniądze

Gość gość
fakt, nie ma sensu go karmić, niech zdechnie z braku uwagi :)

Gość gość
Znalazł się uciekinier z psyhiatryka dzwoncie po lekarza :D

Gość gość
ja byłam za dziewicami ale ten facet to rzeczywiście debil :D

Gość gość
Robiliscie już dziewczyny cytologie? Bo jestem dziewica a nie wiem czy dziewica może robić sobie takie badania?

Gość gość
idź spać, chłopie, bo nudzisz :)