Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy tacy ludzie naprawdę istnieją? Czy to tylko wymysł tv.

Polecane posty

Gość gość

Własnie obejrzałam reportaż tvn uwaga i aż mi się nie chce wierzyć. Córka uciekła z domu i żyła na ulicy ze złomiarzem a matka to miała gdzieś. Udzieiła jej pomocy tylko jak ta została skatowana. Do tego jeszcze te ujęcia w filmie, jacyś ludzie z wózkami ze złomem, obrzydliwe budynki, czy tacy ludzie naprawdę istnieją w Polsce? http://uwaga.tvn.pl/reportaze,2671,n/mowil-zabije-cie,160025.html Jestem wstrżąśnięta i nie wiem na ile to prawda a na ile chwyty telewizyjne.

Gość gość
w telewizji lubią koloryzowac, ale mysle ze to prawda... W Radomiu w 2013 roku pięciu chłopców w wieku 8 (!!!) - 12 lat zgwałciło dziewczynke 7 letnią w krzakach, dzieciecy gwałt grupowy, wyobrazasz to sobie ? Inna historia ze stolicy, matka byla prostytutką i wciągnela w prostytutcje dwie córki, w wieku 15 i 18 lat :O rodzinny burdel

Gość gość
A dawna historia o Ani, którą zgwałcili koledzy z klasy w klasie szkolnej, gdy nauczycielka wyszła, a Ania potem się powiesiła? O tym też było głośno. Chcesz wiedzieć co się dzjeje na świecie? Obejrzyj sobie dokumenty o seryjnych mordercach na youtube albo wpisz isis photo w google grafika, ale to dla ludzi o mocnych nerwach.

Gość gość
chyba prawda

Gość gość
takich rzeczy nie zmyslaja

Gość gość
strasznie jak ja skatowal