Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

MASAKRA! dzisiaj między 12 a 13 chyba spalił mi się 2 letni telewizor SHARP!

Polecane posty

Gość gość

muszę o tym napisać, jestem zbulwersowana, kiedyś miałam telewizor 14cali panasonic albo philips, nie pamiętam, służył mi wiernie od 2000 roku, potem wyprowadziłam się w 2013, on nadal działa! Telewizor sharpa kupiony w grudniu 2012 dzisiaj sam się wyłączył! zgasła dioda aktywności, myślałam, że może prądu nie ma, ale prąd jest. Telewizor jest zepsuty i jak przypuszczam - już po gwarancji. Czy to nie szczyt chamstwa by telewizor się psuł pół roku po końcu gwarancji? Piszę ten post jako przestrogę. Jak macie kineskopowe ekrany to nie wymieniajcie ich na te nowe płaskie "modne"

Gość gość
tak samo jest z "nowoczesnymi" komórkami, pralkami, lodówkami, kserokopiarkami... ehh i interes się kręci :(

Gość gość
sztuczne postarzanie produkty, co my jako konsumenci możemy zrobić? możemy bojkotować - w końcu bez tv da się żyć ( bez pralki czy lodówki może być trudno) możemy też głosić nowinę wśród znajomych, o produktach danych marek, niszczą sobie renomę, pewnie pójdę do serwisu i zażądają takich pieniędzy, że bardziej będzie się opłacało kupno nowego , bo i tak bywa w każdym razem ostrzegam Was przed telewizorem marki Sharp, może napiszę jeszcze do producenta co ja o tym myślę! mogłam równie dobrze kupić "chiński badziew" i by się tak samo sprawdził ! :O a Wy mieliście kiedyś problem z jakimś telewizorem? polecacie lub odradzacie jakies firmy?

Gość gość
up

Gość Maalwina88
No tak z reguły bywa że sprzęt psuje sie zaraz po okresie gwarancyjnym. Ja to biore pod uwagę ogladając telewizory. I zastanawiam się nad tym żeby kupić przez internet bo na electro.pl widziałam duzo tansze niz w sklepie stacjonarnym. Może to jest sposób zeby zaoszczędzić parę groszy?

Gość gość
Mam lodówkę i mały TV Sharpa od 2 lat. Lodówka OK, tv OK chociaż pilot niewygodny i mam ochotę go za okno wypieprzyc. Za to KOCHAM telefony komórkowe Sharp. Mam gx30i, 703sh - oba działają i maja ponad 12 lat :) miałam chwile 904 sh tez super. Czekam na to kiedy Sharpy będą oficjalnie w PL. Warto.

Gość keton
czyżby gwarancja się skończyła o godzinie 12 ? ;DD hahaha nie no tak serio to polecam Ci na przyszłość samsungi, kupiłem 3 lata temu na avans.pl i śmiga do tej pory, zero usterek

Gość gość
niekoniecznie sie zepsul. U mnie tez nagle wylaczyl sie tv,bezpiecznik strzelil. Swiatlo bylo ale jakies spiecie na gniazdkach. Myslalam,ze od tv-popsul sie i robi awarie-a tu sie okazalo,ze tylko wtyczka sie przepalila(przy bolcu?). Uff od razu zrobilo sie lzej na duchu,bo do najtanszych nie nalezal.