Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość30lat

czy ladna 30 latka ma szanse u mega przystojnego 25 latka

Polecane posty

Gość gość30lat

jw. pod wzgledem atrakcyjnosci dziewczyna w skali 1-10 wypada na 8, chlopak na 10 a nawet 11:)- jest niespotykanie atrakcyjny, podoba sie wszystkim dziewczynom, ktore go widzialy. wiem, ze wpadlam w oko komus takiemu i gdyby nie roznica wieku zdecydowala bym sie ale oprocz tego, ze jest ode mnie mlodszy to i wyjatkowo przystojny. moim zdaniem nie ma to racji bytu i nie chce sie angazowac. wypowiedzcie sie, chce sie jeszcze upewnic.

Gość gość
ciebie interesuje dojrzały związek czy zabawa? dowiedz się co interesuje jego, chociaż, 25 lat u faceta, to malutko na poważny związek..

Gość gość30lat
nie wiem czy interesuje mnie powazny zwiazek, w przeciwienstwie do wiekszosci 30 latkow, nie jestem zdesperowana faktem, ze mam 30 lat i obecnie jestem singlem wogole mnie to nie martwi. bardziej chodzi o to, ze w razie gdybysmy sie spotykali jego znajomi mogli by mu zarzucac, ze moze miec kazda a spotyka sie ze mna, starsza.

Gość gość
moim zdaniem nie. nie chodzi o to ze nie ma szans ale o to, ze sa male szanse na dlugoterminowy zwiazek. krotki tak, na stale nie.

Gość gość
Glupie pytanie. Zalezy od tego czego obydwoje w zyciu chcecie. Atrakcyjnosc fizycza nie ma tu nic do rzeczy. Skad mamy wiedziec jaki jest ten facet. Czego pragnie. Do czego dazy. Moze chce sie zabawic a moze stworzyc powazny dojrzaly zwiazek. Ja poznalam bardzo atrakcyjnego faceta jak mial 23 lata. Wysoki, atletycznie zbudowany, maly nosek, pelne usta, rozniutkie biale zabki j doleczki. Moje kolezanki wzdychaly jak go widzialy. A w czerwcu mija nam 6 lat po slubie, razem 10. Od poczatku byl bardzo dojrzaly i wiedzial czego chce. Poznaj swojego na stopie przyjacielskiej, najpierw sprawdz czy nadajecie na tych samych falach, zobacz jakim jest czlowiekiem i pozwol naturalnie rozwijac sie waszej relacji. o wieku nie mysl bo to p*****la

Gość gość
Jak mialam 25 lat to flirtowalam z 19 latkiem, ale ostatecznie nic z tego nie wyszlo.

Gość gość30lat
a inni co sadza?