Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziwni mezczyzni na sympatii

Polecane posty

Gość gość
A powiedzcie czemu kobiety tam bedace tylko czekaja a same sie nie odezwa, nawet nie chce im sie wejsc na profil? Co to za zwyczaje, ze jak nie facet sie odezwie to nikt?

Gość gość
Bo są leniwe

Gość gość
Nie piszą pierwsze, bo to lepiej się czują jak facet pisze pierwszy i o nie zabiega. Poza tym jak kobieta napisze pierwsza do faceta to on czuje się na wygranej pozycji, myśli, że kobieta od razu na niego leci i zachowują się jakby łaskę robili, że odpiszą.

Gość gość
Portal sympatia to badziewie szkoda czasu na ten portal. W dodatku drogi co miesiąc plac abonament, a i tak nikogo nie poznasz. Faceci na tym portalu to jakaś porażka na serio. W opcji zaznaczone rozwodnik, a w domu żona i dzieci. Stary kawaler 1 wiadomość na dzień dobry kopiuj/wklej z pytaniami o Twój życiorys ("gdzie pracujesz, jakie stanowisko zajmujesz, czy masz własne M, jakie są Twoje osiągnięcia, stan cywilny, czy masz zobowiązania itp itd") i taki się dziwi jeszcze że jest sam i jest starym kawalerem no Hallo. A i jeszcze jest jeden typ: opis idealny, fotki przy ekstra furze (problem w tym ze to nie jego), mało tego portki za krotkie wygląda to tak jakby zalozyl młodszego brata :D Chce się chłopak wylansowac ale słabo jemu to wychodzi. A i nastepna grupa to fotki nie aktualne facet 30-50 lat a twarzyczka sprzed min. 10 -20 lat bez miesnia piwnego. Czy Ci panowie mysla ze ktos jest głupi czy slepy??? Byłam kiedyś na tym portalu miesiąc i dziekuj***ardzo jakbym miała tam szukać partnera to bym chyba padła na głowę. Tam normalnych ludzi brak, a jak nawet są to krótko, ponieważ w takim towarzystwie to można tylko sfiksować.

Gość Zirytowany
Ja mam inne wrażenia. Jak któraś z księżniczek odpisze, to będzie cud... Przeczyta wiadomość i się k***a nie odezwie, nie odpisze...

Gość gość
20:05 to nie pisz do modelek :) Te mniej urodziwe mogą ci odpisać. Myślisz że dziewczyna czeka na wiadomość od ciebie, jak ma nawet przeciętne zdjęcie to ma na "podorędziu" co najmniej 15 chłopa na takim portalu a jak jest właśnie taka modelka to dobre kilkadziesiąt, może nawet ze 100, nie przesadzam.

Gość gość
zgadzam się z powyzszym. Faceci zagadują za ładne dziewczyny. Dlaczego nie napiszą do dziewczyny na takim samym poziomie? Szukają księżniczki... kobiet jest wiecej i bardziej o siebie dbają, ale to nie oznacza, że będą brały byle co.

Gość gość
Nie jestem głupi. Do modelek nie piszę. Na sympatii nie wiedzą po co są...

Gość gość
Ja kiedyś spotkałem się z dziewczyną-pustakiem na kawę, napisałem pustakiem bo poświęciła mi może 20 minut i już musiała uciekać, jeszcze narzekała coś że jestem spięty i że za mało mówię chociaż rozmowa normalnie wyglądała. A że była 7-8/10 to napisałem chyba po dwóch dniach z propozycją spotkania. Cisza, co mnie nie zdziwiło. Napisałem jeszcze jednego sms-a co właśnie robię żeby się pochwalić swoim hobby to ona odpisała łaskawie że jestem bardzo fajny, miły itd. ale chyba obydwoje szukamy kogoś innego. To jeszcze nic, zaczęła tego sms-a od "kawa była smaczna" :D :D :D myślałem że padnę. Tak jakbym to ja tą kawę k..wa przyrządzał :D

Gość gość
20:26 widać że to pisała kobieta która za wszelką cenę będzie bronić swojej płci. Facet nie odpisze - cham, buc, prostak. Dziewczyna nie odpisze - jest za ładna żeby takiemu odpisywać, jego błąd że napisał do takiej ładnej a ona nie będzie brać "byle czego". A wcale nie jesteście takie ładne jak wam się wmawia.

Gość gość
Księżniczki czekają żeby ktoś im najlepiej przez ekran do łóżka wskoczył to wtenczas będą szczęśliwe

Gość gość
To bardzo dobrze one to lubią

Gość gość
Mam konto na Sympatii. Trudno o piękniejszy dźwięk niż dźwięk przychodzącej wiadomości :) albo o piękniejszy widok niż jakaś cyferka przy zakładce "wiadomości", chociażby to było 1 :)

Gość gość
21:45 to już przykład desperacji :) rozumiem że to miłe jak ktoś do nas napisze ale bez przesady że "nie ma piękniejszego widoku" :) Kafeteryjny prawiczek spragniony miłości, ot co :D

Gość gość
Do 20:05 może wysiłku się na coś innego niż oczka. Jak na to odpisać w ogóle.

Gość Zirytowany
Skąd przekonanie że strzelam "oczkami"? Do każdej z pań podchodzę indywidualnie a i tak olewaja... Nawet "otworzyłem" pocztę dla pań bez premium.

Gość gość
Popiszesz, otworzysz sie i juz dzwieku wiadomosci nie uslyszysz. Tak zachowuja sie kobiety, bo nie byles idealny.

Gość gość
10:03 true, true :( też niejednokrotnie nie wiedziałem o co "kaman". Piszę z dziewczyną, dobrze nam się rozmawia, jest w miarę zaciekawiona rozmową, zadaje pytania, sama coś dodaje od siebie, odpowiada normalnie, nie poruszamy drażliwych, kontrowersyjnych tematów a tu nagle koniec, tak bez niczego po prostu przestaje odpisywać. Dziewczyny, co z wami jest? Jak na początku nie odpowie to rozumiem, mogłem się nie spodobać itd., niech będzie, każdy chociaż trochę patrzy na wygląd. Ale później tak bez niczego przestać się odzywać?!

Gość gość
Byłam tam dwa miesiące i nigdy więcej. Jak pierwsza napisałam, to panowie nie raczyli odpowiadać. Jak miałam zaznaczone, że nie interesuje mnie przelotny seks - pisali napaleni żonaci. Najlepszy byl taki jeden, podobno po rozwodzie, odpisałam mu na maila, a on już na drugi dzień uważał, że jesteśmy w związku i chciał mnie przedstawiać rodzinie. Wielu proponowało od razu seks, nie zależało to od ich wieku. Pisały i 20 letnie dzieci i 60 letni emeryci. Jeden był kierowcą tira, żonaty - ale podobno w trakcie rozwodu- natychmiast chciał się spotkać, aby nie tracić czasu. Wiele przyoadków było. Narzekałam, ze jestem starą panną, ale już wolę być starą panną niż mieć z partnera któregokolwiek z tamtych facetów.

Gość gość
18:32 Haha ni sie posmialem. Kiedys bylem na spacerze z dziewczyna z sympatii. Pokazala mi swoje okna w bloku i powiedziala widzisz, tu bedziesz przychodzil. A ja juz nie chcialem, bo np zapytala ile zarabiam.

Gość gość
Powiem tylko tyle. Swoj do swego ciagnie. Porzadni do porzadnych itd.

Gość gość
No ale odpisac to bym odpisal, ale co odpisac starszej ode mnie tj 44letniej bez zdjecia, bez opisu czy gruba czy chuda, na oczko? Mam 99% pewnosci ze mi sie nie spodoba

Gość gość
Ja też z jedną pisałem jak mi zdjęcie przysłała to się wystraszyłem

Gość gość
No wlasnie, dlatego, jesli nie ma od poczatku o czym gadac to tez nie zaczynam. Z reguly ani z wygladu ani z rozmowy. Jak nie ma glownej fotki to cis bedzie nie tak.

Gość gość
Jak chcesz wiedziec z kim tak naprawdę masz do czynienia na portalu randkowym, co ta osoba sobą reprezentuje, jakie są jej przwdziwe zamiary, napisz do mojej wróżki Sofii, jest świetna. Jej adres to tarocistkasofii@wp.pl

Gość gość
Nie korzystacie z tarota, na to szkoda pieniędzy i zdrowia, odmówicie pompejańską w intencji znalezienia 2 połówki, przynajmniej jest za darmo

Gość kasia5266
Miałam konto na sympatii kilka miesięcy. Jak dla mnie porażka. Faceci zdesperowani, niemęscy, bez poczucia humoru, często jedyne zainteresowanie to tv. Spotkałam się z kilkoma i mówiąc szczerze to swobodniej mi się rozmawia z moją 50-letnią sąsiadką. Czasami sama kończyłam pod pretekstem, albo nawet zdarzało mi się, że zaczęłam zniechęcać faceta do siebie. Na 7 spotkań do żadnego nie polubiłam nawet ot tak po koleżeńsku. Odkąd spotkałam się z facetem, który zgorszył się tym że imprezowałam na weekendzie w górach ( jak mogłam pić %) usunęłam konto. Stwierdziłam, że to po prostu nie mój świat :).

Gość rolidka
Dziwnych facetów pewnie możemy spotkać wszędzie. Ale coś w tym jest, że na tym portalu jakby się mnożyli… :p Kiedyś miałam tam konto, spotkałam się z trzema facetami, każdy okazał się dziwny na swój sposób. Ale od początku, od pierwszego spotkania czułam, że nic z tego nie będzie. Po prostu brak dopasowania. Mimo, że przez internet wydawali się całkiem ok... Jednak spotkanie na żywo weryfikowało moje zdanie o nich. Inna sprawa, że moje podejście do związków najczęściej zniechęcało facetów, jak tylko mówiłam, że myślę już o poważnym związku, że jestem gotowa na coś poważniejszego, to automatycznie faceci milki:) Zorientowałam się, że tego typu portal nie jest dla mnie, z kolei jak założyłam konto na mydwoje, to stwierdzenie, że szukam kogoś na poważnie, wręcz otwierało drzwi, po prostu jest duża różnica między portalem matrymonialnym a randkowym. Ja już teraz wiem, że na portalu randkowym traciłam czas, natomiast mydwoje stało się dla mnie szansą, na spotkanie kogoś w sam raz dla mnie. Na szczęście każdy może znaleźć miejsce dla siebie. A to, że dziwnych facetów można spotkać wszędzie, to tak już jest. Jednak możemy zmniejszyć prawdopodobieństwo spotkania kogoś takiego, wybierając odpowiednie miejsce dla nas.

Gość gościooo
Założyłem sobie tam profil z ciekawości. Wypełniłem te wszystkie dane i zainteresowania, zdjęcia nie dodawałem. Zaraz po tym napisała do mnie dziewczyna...chyba, bo może to jakiś bot. Napisała dosyć długą wiadomość, która raczej nie wyglądała na wygenerowaną przez bota, bo raz były polskie znaki, a raz nie, kilka błędów językowych itp. Wiadomości od botów zazwyczaj są wymuskane i "idealne" stylistycznie. Podejrzewam, że to dziewczyna z Ukrainy, bo imie takie jakieś wschodnie i wyznanie miała zaznaczone prawosławne. Ze zdjęcia wyglądała na bardzo ładną. Poprosiła mnie o maila, żeby pogadać. Mówię co mi tam, może bot może nie bot i założyłem na prędce jakiegoś tam maila i jej odpisałem. Nie zgadzał się tylko wiek który napisała w wiadomości z tym który ma w profilu - 3 lata różnicy, ale akurat to bez znaczenia bo mieści się to w moich "widełkach". Więc może to bot który od 3 lat krąży po sympatii. Od dwóch dni czekam aż mi odpisze i nic. Macie jakieś doświadczenia w tym temacie? Czy to bot, czy nie?