Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziewica VS nie dziewica!

Polecane posty

Gość gość

W tym temacie chcialbym poruszyc najbardziej absurdalne argumenty (puszczalskich) odnosnie rzekomej wyzszosci nie dziewicy nad dziewica. Udowodnie jak kompletnie absurdalne i nie logiczne sa ich bzdurne atgementy. To jedziemy. Namber lan: "nie dziewice nie zdradzaja a dziewice zdradzaja bo beda chcialy sie przekonac jak jest z innym". Co za bzdury... Czyli co jak miala 400 (albo dwa) ku/tasow w sobie to juz nie zdradzi? Qrwa zawsze bedzie qrwa i nie ma znaczenia czy ma blone czy nie, natomiast dziewica ma jedna przewage - nikt jej nie zwiedzal... ;) Namber tuu: "dziewica nic nie potrafi w lozku, a nie dziewica potrafi wszystko bo jest (buehehe...) doswiadczona". Gooooowno prawda wszystkiego idzie sie nauczyc w krotkim czasie, po za tym ciekaw jestem ile nowych par z nie dziewicami zaczyna swoj pierwszy raz od np bdsm? Prawia zadna! Namber frii: "mezczyzni wola doswiadczone". Taaa dowodem na to jestem ja i ludzie ktorzy na kazdym innym forum zakladaja tematy i pisza o tym ze woleli by dziewice. Po za tym kobiety tez doskonale to wiedza bo zanizaja liczbe bylych zeby obecny ich nie olal. Ale sa oczywiscie faceci ktorym wdzystko jedno ilu was mialo to tzw. rooochacze i klienci burdeli. ;)

Gość gość
No właśnie, czemu zaniżają liczbę byłych skoro mężczyźni wolą doświadczone?

Gość gość
Widze ze brak kontrargumentow

Gość gość
Skoro miała wielu partnerów to każdego kolejnego łatwiej przyjmie. To oczywiste.

Gość gośćona27
Moim zdaniem istnieje subtelna różnica pomiędzy oczekiwaniem 20letniej dziewicy a szukaniem za wszelką cenę dziewicy po 30tce???? Czy też zasada, że nieważne ile ma lat, dziewicą musi być i już:)

Gość gość
Bo to jest takie p*********e puszczalskich zebysmy je chcieli. Bo wiedza ze w przeciwnym wypadku grozi im sromotna samotnosc...

Gość gość
a świat dalej będzie się kręcił po swojemu :)

Mogę się zgodzić z jednym Twoim argumentem, że jak ma zdradzić to zdradzi. Bez względu ilu miała wcześniej. Co do reszty - seks z doświadczoną jest o tyle lepszy, że jej po prostu nie boli. W związku z czym oboje partnerzy mają z tego satysfakcję. Pierwsze razy są z reguły trudne. Z dziewica jest jeszcze trudniej. Mogę dorzucić prywatnie, że ja po pierwszym swoim facecie byłam tak strasznie zablokowana, że myślałam, że już nigdy nie będę uprawiać seksu, bo to jest koszmarne doświadczenie. Minęło trochę czasu zanim zmieniłam zdanie. Dopiero z obecnym się dowiedziałam co to jest seks tak naprawdę. Co do tego, że mężczyźni wolą doświadczone. Jedno wolą, inni nie, nie ma tu nad czym dyskutować.

Gość gość
mężczyźni będą żenić się z kobietami, które miały partnerów, kobiety będą wychodzić za facetów, którzy mieli partnerki. niczego nie zmienisz

Gość gość
A kto szuka dziewic po 30? Litosci... KAZDY facet w KAZDYM wieku bedzie wolal kobiete mloda 20 letnia +/- 2/3 lata. A gdy jest dziewica jeszcze to juz w ogole szczesciarz.

Gość gość
Nie zmienię tego że dziewicę bardziej nadają się na żony.

Każdy facet może by i chciał, ale nie każdego taka dziewczyna zechce :D

Gość gość
Ważne jest to aby nie gardzić tymi mężczyznami którzy mają używane kobiety. Bo może być im przykro.

Gość gośćona27
Tylko pytanie: Czy kazda młoda dwudziestolatka-dziewica będzie chciała każdego faceta bez względu na jego wiek? Litości....

Gość gość
17:06 liczba zawieranych malzenstw z roku na rok maleje. Beda sie zenic to fakt ale tylko dlatego ze nie maja innego wyjscia gwarantuje ci ze gdyby stanely dwie dziewczyny ktore sa identyczne z wyjatkiem tego ze jedna jest dziewica a druga nie - to facet wybierze dziewice. ZAWSZE! A to ze wam gadamy ze nie ma to dla nas znaczenia to uwierze mi to zwykle klamstwo bo wiemy jak wtedy zareagujecie i nici z rooochania.

Gość gość
Nie wyobrażam sobie żeby facet się cieszył że jego ukochana żona była obracana przez innych. Chyba że to nie jest ukochana żona.

Gość gośćona27
17:13 Przedstawiona przez ciebie sytuacja jest tak abstrakcyjna....nie wiem kim musiałby być ten facet, żeby mieć taki wybór:D

Gość gość
Ale oddaje sedno sprawy.

gość dziś - czyli wy możecie uprawiać seks, a my mamy czekać aż do ślubu? Chciałabym zobaczyć faceta, który jest z atrakcyjną, seksowną panną przez np. 7 lat, oczywiście bez seksu, bo ona czeka do ślubu. Chciałabym to zobaczyć, naprawdę.

Gość gość
Dziś już mężczyźni tak nie szanują kobiet. Nie chce im się czekać.

Gość gość
Nie kazda tak samo jak nie kazda woli wysokiego niebieskookiego bruneta , ale sa takie zwiazki;) po za tym zbaczamy z tematu! Prawda jest taka jaka powiedzial Oscar Wilde: "kazdy mezczyzna ma nadzieje ze bedzie pierwszym kochankiem kobiety, a kazda kobieta ma nadzieje ze bedzie ostatnia miloscia tego mezczyzny. I tego NIC nie zmieni :D

Gość gość
Prawiczek ma prawo wymagać dziewicy, facet nie będący nigdy w związku, może wybrać sobie kobietę podobną do siebie, tak samo ta druga strona.

Gość gośćona27
Oczywista oczywistość....tak jak to, że gdyby stanęło obok siebie dwóch identycznych mężczyzn, tylko jeden miałby 15cm a drugi 18 to zdecydowana większość kobiet wybrałaby większego...bo to że my mówimy wam że rozmiar nie ma znaczenia to kłamstwo, bo inaczej wpadlibyście w kompleksy i seks byłby c*****y:D

Gość gość
dziś A więc już zrozumiałaś że dziewice są lepsze.

Nie mam pojęcia w czym ja-dziewica byłam lepsza od obecnej siebie, ale ok.

Gość gość
A kto czeka do slubu 7 lat? (ja nie jestem zwolennikiem slubow moim zdaniem tylko zniewalaja faceta) a zeby wziac slub nie trzeba czekac 7 lat mozna go wziac tego samego dnia od poznania sie oczywiscie jesli USC jest otwarty i nie jest to weekend ;)

Gość gość
dziś To przeczytaj ten przykład z rozmiarem. Dla kobiet to podobno ma znaczenie.

A kto normalny bierze ślub nie znając drugiej osoby? Większość ludzi zanim zdecyduje się na małżeństwo, spotyka się ze sobą przynajmniej kilka lat. Znam ludzi, którzy "chodzili" ze sobą 10 lat, znam takich, którzy pobrali się po 8 czy 6 latach. Powodzenia każdemu facetowi z czekaniem. Po drugie, jeśli facet się nie chce żenić, to nie ma szans na seks, wg myślenia panów prawiczków. Skoro kobieta ma czekać do ślubu, to sorry, ale wcześniej zobaczą co najwyżej gołą piętę.

Gość gość
A kto normalny uprawia seks nie znając drugiej osoby?

dziś - ale ciężko jest porównać coś, co faktycznie jest odczuwalne do czegoś, co jest tylko niedogodnością.