Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziewica VS nie dziewica!

Polecane posty

Gość gość
jak powiesz, że jesteś prawiczkiem to uwierzę na słowo. ;)

Gość gość
18:30. Kobiety takie biedne najpierw się puszczają a potem wymagają szacunku.

Gość gość 18 28
nie, nie rozumiem mężczyzn którzy wola dziewice :) nie interesują mnie mężczyźni którzy uważają ze kobieta z błona to kobieta szanująca się i wartościowa a bez błony to już zużyta szmata nic nie warta zwłaszcza jak tak mówią faceci co już w nie jedna pchali, wole już sama sobie rozerwać ta błonę niż być z facetem prawiczkiem który ma takie poglądy. kobieta to nie tylko dziura z błona i ja potrafiłabym być z facetem który już oprawiał sex ale z kobieta która kochał i z która był w związku

Haze czyli twoj maz mogl wbijac penisa nawet w gooowno albo innego faceta i tez by cie to nie obchodzilo? Widac ze ty nie masz zadnych standardow jakosciowych usmiech.gif MY I TAK WOLIMY DZIEWICE i nie ma znaczenia czy bylyscie wierne czy sie puszczalyscie bo niby jak nam to udowodnici? Nie macie dowodow! A my nie bedziemy ryzykowac. usmiech.gif x w tym miejscu pozdrawiają was wszystkie laski, które trzymają błonę a w dupie i w ustach miały więcej chujów, niż wy frytek. Ciekawe jak to sprawdzisz :D Powodzenia :D

Gość gość
"MY I TAK WOLIMY DZIEWICE" Wy, czyli stare prawiczki ze stulejką, na które żadna kobieta nie spojrzy. Dla normalnego faceta błona nie jest najważniejszą cechą kobiety, ale po co tłumacze to osobie, która nigdy w żadnym związku nie była i nie będzie.

Gość gość_ 18 28
nie, nie rozumiem mężczyzn którzy wola dziewice :) nie interesują mnie mężczyźni którzy uważają ze kobieta z błona to kobieta szanująca się i wartościowa a bez błony to już zużyta szmata nic nie warta zwłaszcza jak tak mówią faceci co już w nie jedna pchali, wole już sama sobie rozerwać ta błonę niż być z facetem prawiczkiem który ma takie poglądy. kobieta to nie tylko dziura z błona i ja potrafiłabym być z facetem który już oprawiał sex ale z kobieta która kochał i z która był w związku

Gość gość
gdzie jest psychiatra? :(

Gość gość
ja sobie sama przebiłam błonę i nie żałuje tego, bo chciałam i mam normalnego mężczyznę a nie jakiegoś fetyszystę i chociaż nie musiałam przeżywać tego okropnego bólu w trakcie stosunku ps jesteśmy małżeństwem od 4 lat, a on do tej pory nie wie ze straciłam dziewictwo z wibratorem

Gość gość
Dla kobiet puszczalskich dziewictwo to tylko błona. Ja takiej kobiety po prostu nie chcę.

Gość gość
A co jest złego w facecie, który wymaga dziewicy, jest prawiczkiem, i ma poglądy, ze nie dziewice to puszczalskie szmaty ? To zrozumiałe. Ale wiążcie się już z kim tam chcecie, ja wolę zjeść coś w dobrej restauracji, mieć własne pieniądze, dbać o własne wygody, niż wiązać się z jakąś piczą.

Gość gość
swoj pierwszy raz mialam po slubie i dalej uwazam ze to tylko blona a po 5 latach byl rozwod bo maz mnie zdradzil

Gość gość
Ja się cieszę że te używane ktoś w ogóle zechciał.

Co jest złego? Jest chory psychicznie i nadaje się do leczenia. Twoja matka też nie jest dziewicą. Idź, powiedz jej, że jest puszczalską szmatą.

Gość gość
"A co jest złego w facecie, który wymaga dziewicy, jest prawiczkiem, i ma poglądy, ze nie dziewice to puszczalskie szmaty ? " To złego, że jest psycholem :D

Gość gość
Dziewica to jest coś. Co z tego że robiła loda z połykiem połowie wsi:D:D:D

Gość gość
Zaczyna się nienawiść puszczalskich. One nie przepadają za dziewicami.

Gość gość
żeby było zabawnie to wiele facetów widzi dziewictwo jako problem

Gość gość
bzykanie w tyłek powoduje że kobieta jest nadal czystą dziewicą. Nawet jeśli miała wielu partnerów tak? W końcu błota cała:D

Gość gość
prawda jest taka ze faceci to k/u/r/w/y szmaciarze i d/i/w/k/a/r/z/e to wy chodzicie do burdeli to wy gwałcicie to wy wykorzystujecie seksualnie, molestujecie to wy namawiacie na seks i się jego domagacie wincie siebie a nie nas kobieta tez ma prawo na przyjemności tak samo jak facet i żeby nie było jestem dziewica

Gość gość
dziś czyli Twój mąż będzie mógł bzykać inną w tyłek i dla Ciebie to nie problem.

Gość gość
i prawiki zamilkły :D:D:D

Gość gość
dziś A kobiety są zboczone bo za pieniądze szmacą się z wieloma facetami.

Gość gość
my bardzo lubimy dziewice. kiedyś same byłyśmy dziewicami. za to bardzo nie lubimy ciebie, bo jesteś szownistycznym debilem, który swoją matkę nazywa qrwą.

Gość gość
18;56 zapomniałeś zażyć leków czy psychiatra odmówił wizyty? gadasz jak potłuczony:D

Gość gość
Facet ma prawo uważać że dziewice są lepsze.

Gość gość
18;58 argument z doopy:D oby ci się trafił największy qrwiszon wmieście-za to z błoną. Ba błoną zrobioną u chirurga:D:D:D

Gość gość
preferuj sobie co ci się żywnie podoba, ale wara ci, ku/tasie, od kobiet, które korzystają z życia ze swoimi partnerami. z klawiatury twojej leje się szambo, jesteś zwykłym dnem, które nic poprzez takie pi/erdolenie nie osiągnie. widzisz świat na czarno i biało, jesteś wręcz niebezpieczny w swojej głupocie.

Gość gość
dziś Dlaczego życzysz mi kobiecego śmiecia?

dziś Błoną zrobioną u chirurga po tym jak ją miał autobus arabów i murzyńska wioska.

Gość gość
tak zwłaszcza te które są uprowadzone i potem wykorzystywane albo te które zostały oszukane czy tez sytuacja finansowa zmusiła je do tego nie zapominajmy ze by burdel w ogolę nie istniał gdyby facet umiałby zapanować nad sobą