Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziewica VS nie dziewica!

Polecane posty

Gość gość
Ale bzdury. 5 stron bzdur. To jaka jest kobieta zalezy w ogromnym stopniu od partnera i od jej temperamentu. Jesli kochanek jest w tym swietny, umie rozpalic a kobieta czuje sie przez niego pozadana to otwiera sie na wszystko. Nie wazne dziewica ktora zaraz wszystko opanuje czy ta doswiadczona. Nie zgadzam sie z autorem. Uwierzcie mi, mam mnostwo kolezanek, ktore po dlugoletnim zwiazku i posiadaniu jednego partnera seks chcialy zmiany. Nawet te najporzadniejsze byly zdezorientowane. Mamy wszystkie po ok 30 lat i mniej wiecej w tym wieku zaczyna sie u kobiet chec sprawdzenia. Moja najblizsza przyjaciolka rzucila narzeczonego bo nie mogla zniesc mysli ze bedzie sie juz zawsze kochac tylko z nim. Ja z czego bardzo bardzo sie ciesze mialam 11 facetow. Ostatni jest od 5 lat moim mezem. Nie czuje zadnej potrzeby flirtowania, zdrady i sprawdzania dotyku innego mezczyzny. Jestem 100% kobieta swojego meza. Poza tym mam niesamowite wspomnienia ktore zostana we mnie juz na zawsze i ktorych za nic w swiecie nie chcialabym sie pozbyc. Moj maz nie robi z tego absolutnie problemu, wie ze przed nim byli inni tak jak i przede mna on mial kobiety. Prawde mowiac bylabym chyba negatywnie zaskoczona gdyby ich nie mial bo to dla mnie jest dziwactwem. Dajcie juz spokoj z tym porownywaniem. Jesli sie kogos naprawde kocha takie rzeczy jak wyliczanie mu ilosc***artnerow sa totalna glupota i wymyslaniem wyimaginowanych problemow.

Gość gość
Nie ma gwarancji że Ci się nie zachce kolejnego.

Gość gość
Są kobiety które też chciały tak spróbować z innym i później żałowały. Porozbijały sobie szczęśliwe małżeństwa bo posłuchały głupich koleżanek.

Gość gość
11 partnerów ?- Hiv

Gość gość
Skoro masz takie miłe wspomnienia po poprzednich to dlaczego do tego nie tęsknisz?

Gość gość
Hiv gwarantowany. Obrzydlistwo.

Gość gość
19:44. A czy przy swoim 7,8,9 parterze też mówiłaś że jesteś ich w 100% pewna?

Gość gość
I właśnie dziewica nie ma takiego burdelu w głowie po poprzednich partnerach. Dlatego jest czysta.

Gość gość
wy juz dawno jestescie brudni

Gość gość
19:58. przecież kobietom to nie przeszkadza

Gość gość
Macie fetysz dziewictwa chyba. Rozumiem,że jak rozdziewiczycie kobietę to już jest zużytym towarem i trzeba wymienić na nowy?

Gość gość
19:59 Przeszkadza

Gość gość
A wy macie fetysz puszczania się.

Gość gość
Kobieta powinna być pierwszą i jedyną kobietą, w innym przypadku to syf i tyle. Nie dziewice, szukajcie sobie nie prawiczków.

Gość gość
20:01. Przeszkadza? Jakoś nie widzę żeby kobiety szanowały prawiczków.

Gość gość
Nie mam Hiv. Tylko z dwoma kochalam sie bez prezerwatywy. Nie, nie tesknie. Wtedy bylam inna osoba, zwariowana, szalona. Teraz jestem tego przeciwienstwem ale uwielbiam swiadomosc, ze to bylam ja. to byl niesamowity czas w moim zyciu. Studia, nowi ludzie, nowe sytuacje, trzydniowe imprezy nad morzem, spontaniczne wypady w gory, jazda stopem kilkaset km. To mnie uksztaltowalo i wierzcie mi za nic ale to za nic nie pozbylabym sie ani jednego wspomnienia z tego okresu. Do dziewic czekajacych z wiankiem az do slubu mam dziwny stosunek. Z jednej strony je szanuje bo to jest nielatwa sprawa a z drugiej jest mi ich zal. Mamy tylko jedno zycie i trzeba z niego wycisnac ile sie da. Aaa daje 100% a moze i milion, ze nie zechce innego. Jestem spelniona kobieta. Dostrzegam innych atrakcyjnych mezczyzn, czuje czasem chemie albo bardziej czuje ze moglaby sie pojawic ale wszystko od razu ucinam. Inni dla mnie nie istnieja

Gość gość
czyli lodziara ok byleby błone miała?:D

Gość gość
A no pewnie ,bo jak dziewica to od razu z wiankiem do ślubu czeka :D co za generalizowanie...

dziś Jak byłam dziewica to nie chciałam prawika a teraz? Chyba bym musiała rozum stracić, żeby się w coś takiego pakować...

Gość gość
20:02 Nie zauważyłam ,żeby nie szanowały. Wolę prawiczka niż takiego, który sypiał z byle kim.

Gość gość
Bo ty coś ogólnie masz poprzestawiane w głowie, masz jakąś chorobę, czy coś.

Gość gość
haha ja do tej pory wspominam moja przyjaciolke cnotke co mowila ze dopiero po slubie odda swoj skarb a pokryjomu robila lody i uprawiala sex analny ale skarb zachowala :D do slubu pan mlody sie cieszyl ze byl jej pierwszym ale nie wiedzial ze lizala innym i d**y dawala :D

Gość gość
DLatego lepiej żadnej nie mieć. Kłamstwo u kobiety, to jej drugie imię.

Gość gość
a ja jestem pewna, że kobieta która długo zwleka ze stratą dziewictwa jest po prostu oziębła. I takich Wam życzę prawiczki, chcielibyście seksu z "czystą" kobietą a nie będziecie mieć seksu wcale, tylko boląca głowę :)

Gość gość
Ale pieprzycie. Jakieś historie typu urban legends,że jakaś tam koleżanka robiła loda połowie miasta. Współczuję wam znajomości w takim razie, ja się obracam wśród normalnych kobiet.

Gość gość
20:07. Czyli szanujesz prawiczków i tak samo są mężczyźni którzy bardzo szanują dziewice. I taką by właśnie chcieli na całe życie.

Gość gość
no taka co kazdemu lizala i d**y dawala ale jest dziewica jest lepsza od takiej co tylko jednego miala i juz nie jest dziewica :P

Gość gość
Ja nie jestem oziębła po prostu nie będę się puszczać z pierwszym lepszym ;)

Gość gość
Tak tak, jesteście puszczalskie to odrazu jesteście tajfuny.. Skąd wy sobie to wytrzasnęłyście ? Przecież z artykułów i tematów jasno wynika, że Polki są słabe w seksie, a ilość partnerów ma się do tego jak cep do rzepy.

Gość gość
ta moja znajoma co prawie kazdemu loda zrobila byla wtedy tak jak studentka i chciala zaszalec :D ja wtedy bylam w stalym zwiazku z mezczyzna mojego zycia ktory teraz jest moim mezem, ale nie byl on moim pierwszym ani ja jego :P