Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak wyglądają Wasze małżeństwa?

Polecane posty

Gość gość

Jak wygląda Wasze życie w związku małżeńskim (albo i bez ślubu, ale z wspólnym mieszkaniem)? Robicie coś razem? Chodzicie do kina, do teatru, rozmawiacie, jak Wam minął dzień, zwierzacie się sobie, siadacie wieczorami pod kocem i oglądacie filmy, gotujecie razem, czytacie razem, wyjeżdżacie razem, razem spędzacie czas z dziećmi? Czy raczej każdy sobie, opieką nad dzieckiem się wymieniacie, przekazujecie sobie tylko suche informacje, co trzeba kupić, zrobić i o czym pamiętać, wieczory każdy spędza osobno przy swoim ulubionym zajęciu...?

Gość gość
dzielimy się obowiązkami, bo tak wygodnie, razem spędzamy czas, np. film, wspólne gotowanie, staramy się mieć czas dla własnych zajęć, np. poczytać książkę, zrobić zdjęcia makro, wymieniamy się opiniami i przeżyciami, np. co w pracy, jak tam książka, ale bywają też kłótnie jak to w związku. ogólnie jakoś się dogadujemy.

Gość gość
Jeśli być razem to robic wszystko razem ,nawet budowac dom .Nie dla żony jak mówią żony ,mąż buduje dom dla mnie nie mąz buduje dom dla nas a nie tylko dla żony

Gość gość
Krotko i na temat. Zona nie chce ze mna uprawiac seksu a jsk dla mnie to to zabija chec do robienia z nia czegokolwiel

Gość gość
Zona nie chce uprawiać z tobą seksu a ty się zapytaj dlaczego? Pewnie jesteś nudny, przewidywalny, zawsze tak samo i to samo, zero romantyzmu i jak prawie każdy d**ek, posiadasz zero wiedzy o kobiecym ciele i jego zmianami. Pewnie popadasz jednej skrajności (seks byle jaki) w drugą (nagle wyuzdany i dziki). Kobieta potrzebuje zrozumienia i ciepła a nie od razu z fiutem wyskakiwać i oczekiwać że będzie jęczyć z "zachwytu". Szkoda słów.

Gość gość
Prawda to nieudaczniki nawet ne umieją się wczuć co w danej chwili odczuwa i chce kobieta.

Gość gośćszarik
Ja tylko wyprowadzam psa,czasem przynoszę do domu to czego nie ma...resztą zajmuję się żona,której niema...

Gość gość
Pewnie uciekła od Ciebie...nie spełniłeś się w roli męża.

Gość gość
Oj przepraszam...przecież ty młody synek jesteś:D

Gość gośćszarik
Jak zwał tak zwał,ale wychodzi na to że,bóg nademną czuwa...ha,ha Taka statystyka szarika...

Gość gość
Hahaha...ten się śmieje kto się śmieje ostatni.

Gość gośćszarik na 102
A ostatnich gryza psy,a psy to my...

Gość gość
Dobranoc. Śpij spokojnie szarik nie kąsaj już nikogo nawet we śnie.

Gość gość
Nasz związek wygląda jak dobry związek :) Robimy sobie wzajemnie kawę, czasami razem robimy śniadania czy kolacje, obiadów raczej nie gotujemy razem akurat :D Niestety to spada na mnie. Chodzimy razem na zakupy, oglądamy filmy, do kina czy restauracji też, choć nieczęsto ze względu na finanse. Mamy też czas dla siebie, mój facet gra albo przegląda jakieś fora, ja czasami coś czytam, uczę się, oglądam swój serial. Mamy kota, o którego wspólnie dbamy :) Codziennie rano i wieczorem się całujemy na dobry początek dnia i dobranoc. I przed wyjściem do pracy też. Dużo rozmawiamy, o tym, co się działo w pracy, o naszych przemyśleniach, o czymś, co zobaczyliśmy, o naszych uczuciach. Oczywiście też się kłócimy, często o jakieś bzdury, ale szybko nam przechodzi i nie ma między nami cichych dni. :)

Gość gość
SZCZĘŚCIARA!!!!