Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

WYBORY

Polecane posty

Gość gość
dziś A co się dziwisz ? W połowie zdjęć do filmu o Roju wycofano dotacje , a Pokłosie w tym roku chyba z 5 razy leciało . Ponadto przeszło połowa Polaków nie wie co wydarzyło się na Wołyniu , więc więc......

Gość gość
_iftar_ wczoraj Debilu nie od ordynatora zalezy ilość toalet na oddziale. > kretynko, a do kogo? do ministra zdrowia? :-D

Gość gość
Polska Prawda! Witold Kieżun Patriota Profesor wykład jak politycy platformy rozkradli polske http://gloria.tv/media/R2BNaPJ93An i co z tego ze polska ma duże pkb tylko ze wypracowane przez zagraniczne koncerny i cały zysk idzie na zachód

Gość gość
podatki zostają w kraju

Gość gość
Markety płacą podatek dochodowy za granicą ale VAT i podatki pracowników, zusy i inne srusy w Polsce.

Gość gość
_iftar_ wczoraj Nie debilu. Dyrektor szpitala. >>> kompletna kretynka z ciebie, brak slów dłuuuugo ty i kilka twoich pokoleń bedzie musialo pracowac swoją malutka makówką żeby zbliżyć sie do gatunku ludzkiego. okazuje się , że zwierzęta mówią ludzkim głosem

Gość gość
_iftar_ dziś x tej q.... licz się ze slowami i przestan obrażac ludzi, bo jak tobie bluzgne ... ścierwo jedne

Gość gość
o o o o jak widac iftar ciągle w akcji. nie dziwię się, że żaden facet nie moze z nia wytrzymac i ciagle ma problemy psychiczne

Gość gość
na każdym topie iftar to awantury, znana jest z tego :( (((((

Gość gość
no iftar to alfa i omega, szpecjalistka w kazdej dziedzinie, a jakze :-D :-D :-D tylko bidula nie może sobie ulozyc zycia bo kazdy facet olewa ja szerokim strumieniem stad te zachwiania psychiczne radze idx do dobrego psychiatry

Gość gość
Skarga w szpitalu: 19-letni syn ordynatora operował, bo ojciec mu pozwalał? Prokuratura Rejonowa w Zamościu podejmie decyzję, czy skierować do sądu akt oskarżenia w sprawie byłego ordynatora szpitala w Tomaszowie Lubelskim. Śledczy sprawdzają, czy dopuścił on do udziału w prowadzonych przez siebie operacjach swojego 19-letniego syna. http://www.medonet.pl/zdrowie-na-co-dzien,artykul,1717559,1,skarga-w-szpitalu-19-letni-syn-ordynatora-operowal-bo-ojciec-mu-pozwalal,index.html

Gość barranek
to nie jest wina ifki że stała się niecomocno zdegenerowana :( -to tylko i wyłącznie wina niejakiego Shatyna, z którym prowadzi wieloletnie konwersacje - audycji TVNu typu rozmowy w tłoku ,których styl wiernie naśladuje oraz oczywiście ... tego biskupa, który ją kiedyś molestował SMSami !!! :classic_cool:

Gość gość
barranek dziś zapomiałeś dodać .. i pudelka, którego czyta [ tarmosi] namiętnie :classic_cool:

Gość barranek
...i oczywiście Głosu Cadyka :classic_cool:

Gość barranek
zapomnialem dodać najważniejsze ! -ifka jest ofiarą patologi w ZOZie do której sama doprowadziła pracując tam od poczęcia oczywiście nie sama - razem z Arłukowiczem i reszta tego chazaroPOwskiego tałatajstwa

Spędziłem dzisiaj w Berlinie 2 godziny, może trochę krócej. Eine Uhr w aucie, reszta piechotą. Ceny paliw znośne, 109,08 euro za diesla, taniej jak Nadrenii. W Lidlu słychać Polaków. :classic_cool: Jestem lekko przerażony stolica Niemiec to nie jest miasto białych ludzi. :D Większość to arabowo i murzyni. Hitler musi się w grobie przewracać. :D

Gość gość
szczegolnie,ze dzisiaj rocznica Powstania Warszawskiego :D

Gość otulona_snem
_iftar_ dziś p :D,Ty Ifcia zawsze umialas z dystansem podsumowac :D ;-)

Gość Myrevin
Opisywałam Wam rok temu jak nie mogłam znależć parkomatu. Tym razem znalazłam od razu. Tabliczka była z lekka rozmazana, więc wrzuciła 6 zeta. Wyszło mi, że mogę stać do jutra do 9.40 smiech.gif Mamunia zażądała wejścia do Bazyliki Mariackiej. I to był hicior roku. Aby wejść do Kościoła trzeba zapłacić!!! o Też tam byliśmy i nie skorzystaliśmy. Jeszcze bym zrozumiał żeby to było co łaska.. Ten kościół to zabytek, utrzymywany nawet z podatków niewierzących... ale w Polsce tak i autostrady i teatry, kina. Bierze się wszystkim i dokłada garstce.. patologiczne państwo.

Biedny ten Jezus. Ciągle Go ktoś sprzedaje za przysłowiowe 30 srebrników... o w DE tego nie ma w Kosciele..

Gość otulona_snem
barranek 2015.07.27 p dlaczego bo to Zabytek Narodowy w efie masz go na wyciagniecie reki,tu nalezy placic komu i dlaczego za Kulture swojego landu ?

Gość barranek
Myrevin wczoraj barranek dziś o ty to juz sie moze zamknij w ocenie innych Ludzi? a co mi zrobisz jak się nie zamknę ? ...po prostu musiałem wytłumaczyć 'gościowi ' , że powinien być bardziej empatyczny i po prostu zrozumieć to , ze ifka dlatego wyzywa wszystkich ,kt,orzy jej podpadli ponieważ : - zdegenerpował ją Shatyn , cafele , Głos Cadyka , molestujacy biskup , ZOZ ...oraz jeszcze wielu innych czynników o których nie wspomniałem -dlatego nie można rzucać tym kamieniem w tę ifkę i wyzywać ją (jak ona zazwyczaj to czyni ) tylko należy być takim , jak jeszcze raz tutaj powtarzam : - wysoce empatycznym ,wyrozumiałym , tolerancyjnym , kulturalnym , opanowanym ...a nie takim jak ten wyzywajacy ją arogancki 'gościo' :classic_cool:

Gość gość
barranek dziś Myrevin wczoraj barranek dziś o ty to juz sie moze zamknij w ocenie innych Ludzi? a co mi zrobisz jak się nie zamknę ? ...po prostu musiałem wytłumaczyć 'gościowi ' , że powinien być bardziej empatyczny i po prostu zrozumieć to , ze ifka dlatego wyzywa wszystkich ,kt,orzy jej podpadli ponieważ : - zdegenerpował ją Shatyn , cafele , Głos Cadyka , molestujacy biskup , ZOZ ...oraz jeszcze wielu innych czynników o których nie wspomniałem -dlatego nie można rzucać tym kamieniem w tę ifkę i wyzywać ją (jak ona zazwyczaj to czyni ) tylko należy być takim , jak jeszcze raz tutaj powtarzam : - wysoce empatycznym ,wyrozumiałym , tolerancyjnym , kulturalnym , opanowanym ...a nie takim jak ten wyzywajacy ją arogancki 'gościo' cool.gif x x no i proszę, można być wyrozumiałym? można :classic_cool: postawa baranka zaprzecza stereotypowemu powiedzeniu, iż to mężczyźni nie rozumieją kobiet

Gość gość
oczywiście że tak ...czyli jednak je rozumieją ...a zwłaszcza takie ,które maja raczej męski punkt rozumienia :classic_cool:

Gość gość
Ten kościół to zabytek, utrzymywany nawet z podatków niewierzących... ale w Polsce tak i autostrady i teatry, kina. Bierze się wszystkim i dokłada garstce.. patologiczne państwo. >>> Co niektorzy mowią, że religia i bałwochwalcze czczenie Boga to wymysł ludzi, pod wpływem halucynacji z spożycia sporyszu. I coś w tym jest, jak wchodzi się w temat

Gość otulona_snem
a co ma piernik do wiatraka?

Gość gość
Takie oplaty za zwiedzanie zabytków w kosciolach to norma. Nie od dzisiaj wiadomo, że w kosciolach katolickich panuje straszna bieda i trzeba się ratować.

Gość gość
Koscioly to dobro narodowe i nikt nie ma prawa brać oplat za wstęp do kościoła.