Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pytalyscie sie waszego faceta czy podoba im sie wasze cialo?

Polecane posty

Gość gość

jesli tak, to jaka byla ich reakcja? Jak ja mojego sie pytam o celulit to nie zaprzecza ze go mam. Ale nie mowi otwarcie ze mu przeskadza czy cos, stad moje pytanie :)

Gość gość
rób przysiady

Gość gość
Po co się pytasz o cellulit :D normalny chłop nie zauważy chyba,że jakiś ekstremalny przypadek z Ciebie

Gość gość
probowalam sie go pozbyc ale caly czas wraca. Nie zeby jakis wielki byl ale jest :/

Gość gość
robiłaś przysiady?

Gość gość
mój sam mi mówi że jest ok. Choć ja wiem że powinno być lepiej

Gość gość
a sam od siebie wam mowi ze macie cudowne cialo czy cos? Probowalam przysiady ale kolana mnie bolaly to przestalam.

Gość gość
miałaś prawidłową postawę? kolana nie wychodziły za palce u nóg, plecy proste, dvpa jakbyś siadała na krześle? bo ja miałam skórkę, ale zniknęła po przysiadach.

Mój czasami tak ma, że patrzy na mnie, patrzy i rzuca tekstem, że mam cudowne ciało. Ja tego nie widzę, ale skoro tak uważa, to nich mu będzie. Nie będę go wyprowadzać z błędu.

Gość gość
no ja czesto od ludzi wlasnie slysze ze jestem bardzo zgrabna i wgl. Sam on jak mnie widzi w czyms obcislym to sie zachwyca. Ale jak widzi nago to jeszcze ani razu tak nie powiedzial wiec cos musi byc nie tak. A co do przysiadow - myslalam ze robie dobrze :)

Może mój jest mniej wymagający, albo ślepawy i nie widzi cellulitu i rozstępów. Nie wiem w sumie czym się tak zachwyca. Ale niech sie zachwyca, co będę chłopu żałowała.

Gość gość
Mój chwali tylko moje piersi, twarz i włosy, widocznie reszta mu się średnio podoba.

Gość gość
Te płytkie sprawy samego wyglądu są tylko dla nastolatków. Dojrzali ludzie dobrze wiedzą że uroda ulega zmianie i ciągle idealna nie będzie, a co wtedy zrobi wasz partner? Wymieni na nowe?

Gość gość
dokladnie wy tez powinniscie wymagac mezczyzn np. co depilacji klaty czy wyrzezbiona sylwetke

Gość gość
depilacja klaty? :o ja uwielbiam zarosnieta klate, co jak co :)