Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy w polsce aby zyc godnie trzeba kombinowac po za prawem?

Polecane posty

Gość gość

moze nie w tym roku ale mam ochote wydzierżawić z hktar ziemi zasiac kukurydze a w srodku tej kukurydzy z kilkanascie krzaków zioła marihuany. Na zachod mi sie nie chce jechać a w polsce nie chce mi sie żyć:(🖐️

Gość gość
oczywiście, że tak. A jeszcze jak nie kombinujesz, nie oszukujesz i nie łamiesz prawa to mówią, że jesteś cienias. Taka prawda

Gość gość
pewnie ze mozesz zasiac,ale gdzies tak na jakims uboczu ,bo jak sie ktos dowie to ci zaraz wszystko ukranda albo sobie zrobia wycieczke w srodku tej kukurydzy,pomysl nie jest taki glupi,napewno w Zakopanym mozna kilka krakow sobie posadzic

Gość gość
ale boje sie troche przypalu

Gość gość
W polsce oprocz posiadania jakiegos wyj******o w kosmos zawodu musisz tez umiec rozpychac sie lokciami i umiec kombinowac , inaczej powiedza ze jestes "dupa". Jak probuje tlumaczyc ludziom ze na zachodzie liczy sie wyksztalcenie , umiejetnosci i praca i NIC wiecej to mi nie wierza. W polsce musisz i miec wyksztalcenie i ciezko z********ac i jeszcze miec tupet i mega pewnosc siebie i potrafic gnoic innych, inaczej zrobia z ciebie sciere do podlogi.

Gość gość
do 14:08 tak jest prawda ja tez gnoje innych i mam tupet kiedys sobie palilam hAAszysz na wsi daleko od "cywilizacji" nawet sama moglabym zasiac troche tej MariiHuaNY ale jak jakies krowy mi wejda i zjedza to co zrobie?przeciez nie moge ogrodzic tego .chodzmy i sadzmy MariiHuaNE

Gość gość
mozna kilka krzakow sobie posadzic (ma byc KRZAKOW)