Gość gość Napisano Maj 25, 2015 Witam wszystkich. Chciałem się podzielić pomysłem na biznes, który polecił mi mój znajomy – swego rodzaju ZAKUPY GRUPOWE. Przeczytajcie proszę do końca! x Powstaje właśnie MIĘDZYNARODOWY portal (z Austrii), który będzie pośredniczył w zakupach internetowych i za każdą transakcję poprzez portal, WSZYSCY użytkownicy dostaną PROWIZJĘ. Każdy z nas na co dzień robi zakupy w Internecie, więc czemu by nie mieć za to Cash back? I nie tylko od swoich transakcji, ale WSZYSTKICH użytkowników! x Dlaczego zależy nam na jak największej ilości użytkowników? Bo każdy z nas robi zakupy a WSZYSCY mamy profity od obrotu. Dlaczego Internet? Bo jest to wygodne i tutaj generowane są największe transakcje! Jakie zakupy są premiowane? Dostajemy pieniądze za zakupy użytkowników z CAŁEJ EUROPY m. in. w portalach: -EBAY -AMAZON -BOOKING.COM -oraz projekt ENERGIA – każdy zarejestrowany użytkownik w Niemczech i Austrii będzie miał 24% tańszy prąd, więc to dla nich ogromna oszczędność. Pamiętajcie, że na zachodzie mają wyższe dochody i zakupy robią w EURO! x Zalety tego programu: - Prowizja za każdego nowego użytkownika, również nie zaproszonego przez nas! - Po zakończeniu etapu początkowego dochody z zakupów internetowych! - dochody z gier internetowych, wewnętrznych loterii, reklam na naszym portalu i.t.p - Dziedziczenie – Twój dochód jest dziedziczony! - Nie ma żadnych późniejszych wymagań: nie musisz polecać dalej (ale warto, bo będzie więcej zakupów), nie musisz nic kupować (ale warto, bo zyskujesz), nie musisz nic płacić za uczestnictwo (ale możesz dokupić większy udział w zyskach). Jednym słowem: warto się chociaż zarejestrować, a zobaczysz, że to już powoli zadziała! x Informacje dodatkowe: Jedyna opłata, jaka występuje, to 118 Euro przy rejestracji. Znajdujemy się w „fazie początkowej”, dlatego jest ona na niskim poziomie, ponieważ firma chce zebrać jak najwięcej klientów, którzy będą polecali dalej. Nie ma żadnej kampanii reklamowej, dlatego każdy z nas otrzymuje dodatkowe wynagrodzenie za polecenie kolejnych użytkowników. Im jest nas więcej, tym większy otrzymujemy dochody za rejestracje innych i same zakupy. Po zakończeniu fazy początkowej (czyli koniec maja) opłata wzrasta do kwoty 200 Euro + VAT. Wtedy zwiększą się profity od rejestracji, oraz ruszy portal z zakupami, reklamami itp. Prowizja jest dzielona na wszystkich użytkowników! x To są powody, dla których warto wejść jak najwcześniej. Wszystkie szczegóły zostały opowiedziane na konferencji, którą znajdziecie na Youtubie. Adres poniżej: https://youtu.be/UdcaIGrlVYQ x Myślę, że wszystko wyjaśniłem w prosty i rzetelny sposób. Jeśli ktoś będzie miał jakieś pytania, albo wyrazi chęć rejestracji, proszę o kontakt na poniższy email: crown.zakupy gmail.com Proszę tylko wstawić: @ Jeśli czegoś nie rozumiesz, napisz emaila. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach