Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xennna

Co myslicie na temat 23 letniej dziewicy?

Polecane posty

Gość xennna

Czy wg was to szanowanie siebie czy marnowanie czasu ktory mozna bylo przez wiele lat juz wykorzystywac? Chodzi wiec o dziewice z wyboru ktora nigdy nie byla zakochana. Czekam na sensowne i inteligentne odpowiedzi (ktorych jest bardzo malo na forum).

Gość gość
Coś chyba z Tobą nie jest OK !

Gość gość
pewnie brzydka jesteś i lubisz marnować czas

Gość gość
Dziewice sa bardzo szanowane wśród mężczyzn....przynajmniej tych normalnych mężczyzn a nie tyc co ******iby wszystko co się rusza....a to ze dziewica jesteś to tylko plus który oznacza ze masz szacunek dla samej siebie:*:*

Gość xennna
Nie ukrywam ze moze byc cos nie tak, ale majac okazje, w tym wieku zrobilybyscie to z przypadkowa osoba?

Gość xennna
Ja spotkalam sie z negatywnym podejsciem. Wydaje mi sie ze Wiekszosc Mezczyzn woli pewne siebie i doswiadczone kobiety.

Gość gość
Chcialbym taka dziewczyne

Gość gość
zapraszam Cie na maila on25@10g.pl

Gość Naati922
nie, nie zrobilabym z przypadkowym typkiem na 100% a pravikiem erotomanem z kafe to juz na pewno.

Gość gość
Ja mam 22 i też jestem. Uprzedzając pytania. Nie, nie jestem 200 kg wielorybem, nie mam garba, zeza ani trądu. Nie jestem też nawiedzoną katoliczką.

Gość gość
Nie znam Cie ale szanuję. Za to że czekasz.

Gość gość
23-letnia dziewica może być pewna siebie, a brak doświadczenia można szybko nadrobić. Nie ważne żeby szybko i z byle kim, ważne żeby dobrze i kimś kogo bedzie pamiętać lata. Może to być nawet jednorazowy numer, ale świadomy i przemyślany, żeby nie był chybiony.

Gość gość
Ja mam 25 lat i jestem prawiczkiem, nie chcę posuwać pierwszej lepszej. I nie jestem jakimś pryszczatym brzydalem.

Gość gość
Zawsze mnie dziwi dlaczego ludzie myślą tak stereotypowo- że skoro dziewica po dwudziestce to na pewno nikt nie tknąłby jej kijem.

Gość gość
Każdy człowiek jest inny, ja nie myślę nic szczególnego. Skoro się nie zakochała i zapewne nie ma szczególnej niemożliwej do opanowania chcicy, to po co miałaby tracić to dziewictwo? Dla samego faktu, dla zdobywania doświadczenia? W życiu są setki rzeczy, których człowiek nie robi, chociaż jakby się zebrał to mógł i by nie "tracił czasu". Generalnie ludzie raczej żałują, że nie widzieli wielu ciekawych miejsc, że nie poznali stada ciekawych ludzi, że się nie zakochali itd., a nie, że się nie dymali od 16-18 roku życia.

Gość gość
Po co mi facet ? ręka też dobra.

Gość gość
"Zawsze mnie dziwi dlaczego ludzie myślą tak stereotypowo- że skoro dziewica po dwudziestce to na pewno nikt nie tknąłby jej kijem." Odpowiedź na to jest w samej definicji i istotce stereotypów ;) Nie zapominaj o stereotypie nr 2: jeśli jednak jest ładna, to znaczy że niezła z niej dziwaczka, czyli klasyczne COŚ Z NIĄ JEST NIE TAK :P Już ktoś to napisał hehe

Gość gość
Za to jakbym miała na koncie dziesięciu to nie zrobiłoby to na nikim wrażenia :P

Gość gość
Jakby się zastanowić 10 różnych w łóżku, to np. jeden co pół roku, a przecież faceci by chcieli być ukochanym, jedynym, najważniejszym misiem i Rambo jednocześnie już po tygodniu "chodzenia", więc cóż dziwnego w jednym faceci na pół roku?

Gość xennna
Piszecie po co facet, skoro jest ręka. Może coś w tym jest :) ale nie ma dłuższą metę. bo ile można się masturbować? a ja czuje że to jest ten czas żeby zacząć się bawić, ale nie wiem czy chce wychodzić od razu z inicjatywa do kogoś....

Gość gość
Inicjatywę przejmie facet ty abyś tylko się nie opierala i nie protestowała:-)

Gość xennna
Tylko najgorsze jest to ze jestem niesmiala :( czasem az do tego stopnia ze mam drgawki wewnetrzne. to chyba tez odstrasza facetow.

Gość gość
Niesmiałość jest najgorsza. wiem coś o tym :(

Gość gość
Skoro jesteś nieśmiała, to musisz się w końcu przełamać i nie czekać dłużej. Z czasem będzie ci przybywać kompleksów, a facet widząc dziewicę przed 30 od razu pomyśli, że coś z nią nie tak i ucieknie.

Gość gość
Jako Twój rówieśnik uważam, że to jak najbardziej ok. Co to w ogóle za paranoja, że dziewictwo traktuje się jako coś nie tak!? To nawet na swój sposób urocze :)

Gość gość
up

Gość gość
Xenna napisz to pogadamy. Dam Ci kilka rad. Wolly.wolly@o2.pl

Gość gość
nic złego nie myślę o 23 letniej dziewicy, a tylko same dobre rzeczy. sama straciłam w wieku 26 lat cnotę i warto było czekać na właściwą osobę; jeśli kogoś nie interesują przygody tylko chce to zrobić z miłości z facetem który jest tego wart to jak najbardziej należy zaczekać. :) ja nie żałuję że czekałam z tym aż tak długo

Gość gość
Ja mam 22 i czuję się jak jakiś dziwoląg,bo wszyscy wokół w związkach i seks mają dawno za sobą.

Gość gość
Jak się masz czuć jak dziwoląg, to lepiej już strać dziewictwo.