Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

persefono...

Polecane posty

Gość gość
Za dużo jadu w Tobie Persefono, jeszcze żółć Ci zaszkodzi. Unicestwiając planetę, pozbawisz życia też siebie.

Gość gość
Nie, stwierdzam fakt, wnioskuję więc, że nie miałabyś nic przeciwko własnemu unicestwieniu.

Tak się kiedyś stanie na poważnie i gwarantuje ci że wcześniej wielu pociągnę za mną na siłę.

Ja należę wewnętrznie do tego typu tych ludzi którzy wsiedli 11 września 2001 roku w Nowym Jorku do samolotów z imieniem allaha w sercu.

Gość gość
Wyznajesz religię islam? Myślałam, żeś Ty bezwyznaniowa jesteś? ;) Skoro należysz do tego typu ludzi, jak to określiłaś, to nic nie stoi na przeszkodzie, abyś wstąpiła do jakiejś bojówki islamskiej i popełniła samobója w imię... no właśnie w imię czego? Bo świat jest paskudny w Twoim mniemaniu?

Gość gość
Chciałaś napisać wy(pier(dalaj, wcale a wcale nie merytoryczna Twoja wypowiedź. Nie odp w imię czego chcesz tego zniszczenia świata?

Gość gość
persefona, to prawda, że masz tylko gimnazjum skończone?

Gość gość
Persefona i to jest Twój czuły punkt. Jesteś zła na świat, czemu? Bo Cię w jakiś sposób skrzywdził?

Gość gość
Nie piertol ze wierzysz w zamach 11.09 :D buahaha

To ja skrzywdzę świat kiedyś i już to robię. Torturuje zwierzęta i płazy.

"Nie piertol ze wierzysz w zamach 11.09" x Wierzę bo widziałam debilu i nie były to samoloty z papieru.

Gość gość
Jak juz to debilko :p i nie pytam o samoloty a o sama teorie :o Kurfa dwa wierzowce się zawaliły a paszport terrorysty ocalał :o

Gość gość
A co zrobiły Ci zwierzęta, że je krzywdzisz? Zazwyczaj czujemy nienawiść do tego, co nas skrzywdziło, skoro nie nawiedzisz świata, w którym żyjemy, to znaczy, że w którymś punkcie ten świat poprzez kogoś, czy jakieś zdarzenie skrzywdziło Cię, mylę się?

Słuchaj ja nie będę dyskutować z jakimś debilem który mówi co mi zwierzęta zrobiły - ja nienawidzę wszystkiego rozumiesz? Całej planety ziemia. x "Kurfa dwa wierzowce się zawaliły a paszport terrorysty ocalał" x Ale na pewno to byli terroryści ale nie wiem jacy, ktoś po prostu bardzo wkurwił się na Amerykę i dał upust swemu gniewu jak widać ze skutkiem.

Gość gość
Persefono, a potrafisz wyjaśnić dlaczego wszystkiego nienawidzisz? Gdzie tkwi przyczyna nienawiści?

istnienie wszystkiego jest przyczyną, ja chcę zaprzestania istnienia wszystkiego - chcę jednolity, lodowaty Wszechświat. Jednolitą matrycę bez cząstek materii, światła i ciepła które pochłoną czarne dziury. Chcę nieskończonej nicości skupionej w najmniejszym punkcie.

Gość gość
persefono, jakie masz relacje z rodzicami?

Gość gość
Tak :) ale jesteś naiwna ,i uzupełnień przypadkiem wyparowalo z WTC wiele ton złota,nie mowie juz o ubezpieczeniu i ze nie ma ani jednego kawałka samolotu który uderzył w Pentagon akurat w miejscu, gdzie znajduje się biuro analiz budżetowych, w którym personel departamentu obrony debatowało nad zaginionymi 2,3 biliona dolarów, o którym fakcie ogłosił Sekretarz Obrony Donald Rumsfeld na konferencji dzień wcześniej czyli 10 września!

Gość gość
Wiecie co? Świadomość, że Jezus kocha także Persefonę do szaleństwa czyni Go jeszcze bardziej cudownym! :P. Najbardziej żałosny jest człowiek, kiedy próbuje ogarnąć Boga. Bóg jest do kochania a nie do rozumienia. Za małe rozumki i serca mamy. Poznanie to dopiero po drugiej stronie.

Gość gość
Nie odpowiedziałaś dokładnie...ale myślę, że skoro chcesz nicości i zimna kosmicznego, to chodzi prawdopodobnie o uczucia, ktoś Cię bardzo skrzywdził, dlatego nie chcesz już odczuwać.

Mylisz się, chcę odczuwać, chcę odczuć zniszczenie planety ziemia całą sobą, tak jak Igor Pikus czuł swoją śmierć gdy detonował się granatem. Moje uczucia nie są uczuciami ludzkimi.

"Świadomość, że Jezus kocha także Persefonę" x Nie, jest odwrotnie - to Jezus prosi się o moją miłość ale dostanie tylko książkowego buta w mordę jak już raz dostał.

Gość gość
Niom, zupełnie jak na Golgocie, a On nie przestał kochać. I nie przestanie, choćbyś nie wiem jak Go raniła, obrażała i nienawidziła. Bo to Bóg a Ty jesteś nikim bez Niego, jak każdy z nas. Tylko Bóg nadaje wartość człowiekowi. Zobaczysz to po śmierci. Oby nie było dla Ciebie za późno. Na razie zachowujesz się żałośnie szczeniacko.

Gość gość
Persefono życzę Ci wszystkiego dobrego, przede wszystkim odnalezienia prawdziwej siebie, dużo zrozumienia i miłości :) "Szukajcie, a znajdziecie"- mawiał znany Mędrzec, obyś znalazła to, czego szukasz...

Ale mnie podkur/wiliście tym religijnym bełkotem. dziś - sram na twojego fikcyjnego żyda z malowaną brodą. Sram na te religijne, zmyślone przez siłę wyższą postacie literackie, szczeniacko to się zachowujesz ty, etap zakochiwania się w postaciach z książek i teledysków mam już za sobą. W tym momencie wyobrażam sobie jak hitlerowcy bombardowali we wrześniu 1939 polskie kościoły pełne ludzi i robi mi się lepiej.

Gość uroboro
:)

Szukam zniszczenia planety ziemia i znajdę bo jak to mawiał w swoich przepowiedniach o końcu świata inny mędrzec (też katolicki) ojciec Pio - koniec przyjdzie z kosmosu.

Gość akimke
Persefono abyś trafila do limbo w ktorym jest Bóstwo sniac razem z Toba :p przed kolejnym żywotem