Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wypadają mi włosy, nie wiem co robić

Polecane posty

Gość gość

Mam 21 lat i am zakola jak stary dziad. Nie wiem co robić, dermatolog powiedział mi że to normalne i że nic z tym nie zrobię. Inny dał mi jakieś ampułki i g****o to dało. U mnie w rodzinie nikt nie jest łysy! Co ja mam zrobić,bo mnie krew zalewa. Jestem z Sopotu.

Gość gość
pewnie jesteś wegetarianką i jesteś z Sopotu

Gość gość
nie jestem wegetarianinem, jem mięso i normalnie sie odżywiam, jej wszystko w dużych ilościach, jestem normalnej budowy ciała

Gość gość
aaa. to w takim razie normalne

Gość gość
Może masz chorą tarczycę czy zauwazyles ostatnio ze jesteś batdziej nerwowy ?

Gość gość
miałem robione badania ale TSH wyszło mi rok temu na normalnym poziomie. Mam bardzo dużo stresu, od kilku lat nie jestem ubezpieczony(mój ojciec nie pracuje a matka na czarno). Ale to wygląda jak łysienie androgenowe. Zna ktoś może kogoś kto kto zna się na tym i mógłby mi pomóc?

A próbowałeś robić cokolwiek? Mój kolega z pracy miał tego typu problem: stosował wszystko od jakichś domowych sposobów (żółtko + rycyna) przez pieruńsko drogie specyfiki z apteki. Ostatnio, grzebiąc po Ceneo, wyszukał całą serią profesjonalnych specyfików aptecznych - niby są drogie, ale nie tak jak niektóre apteczne i na pewno możesz sobie na nie pozwolić. Tutaj jest więcej o tym, jakbyś chciał: http://preparatynalysienie.pl/kosmetyki-problematycznych-wlosow-marki-nioxin-wszystko-na-ich-temat/

Gość gość
spróbuj czarną rzepą ale taką prawdziwą wrzucasz do sokowirówki a potem sok ładujesz na głowę na 40 minut i tak raz w tygodniu szczypie jak jasna cholera ale pobudza krążenie i wzmacnia cebulki, tylko jest jeden problem w lecie można cięzko ją dostać dostępna na jesieni, zimię i wiosnę, mi to pomogło wiele razy -chora tarczyca i anemia wiece włosy lecą co jakiś czas ostatnio niestety były już bardzo grube i było ich pełno ale znów stres i tarczyca i 2/3 poleciało

Gość gość
kup piloxidil ok 17 zł kosztuje jest rewelacyjny na łysienie. efekt widać dopiero po ok 3/4 miesiącach ale warto, włosy mniej wypadają i odrastają.