Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DOCEŃ TO CO MASZ

żegnaj na zawsze :) w bólu i cierpieniu siedzisz i bedziesz siedzieć doceń to co

Polecane posty

Gość DOCEŃ TO CO MASZ

masz !

Gość gość
A to do kogo ? :)

Gość gość
No właśnie do kogo to?

Gość DOCEŃ TO CO MASZ
do pewnej osoby ! doceń to co masz bo zawsze może być gorzej

Gość gość
Kim jest ta "pewna osoba"?

Gość DOCEŃ TO CO MASZ
czy to ważne ważne że niech żyje własnym życiem a nie czyimś !! bo może nie mieć nic !!!

Gość gość
E.. to Ty?

Gość gość
To ty zrob prosze pierwszy krok i wyjdz najpierw z mojego zycia.

Gość gość
No chyba jednak wazne do kogo skierowane sa te slowa. ..chyba ze sa one erga omnes :) ( w co watpie )rzucamy kamien i chowamy raczke? ??

Gość gość
ty tez siedzisz i cierpisz w bulu i cierpieniu tchorzyyyszzzzz

Gość DOCEŃ TO CO MASZ
ja nie cierpię i nie jestem tchórzem chciałam to rozwiązać ale pewna osoba zrobiła ze mnie idiotkę i to jej sumienie nie moje ja chciałam się spotkać ale ona nie ja nikogo nie zmuszę do spotkania skoro woli udawać kogoś kim nie jest i robić komuś na złość dla zabawy i pisać o jakiś problemach i oszukiwać kłamać itp ja nie jestem winna niczemu i nie mam zamiaru wychodzić z czyjegoś życia mam własne nigdy nikomu nie rozwaliła małżeństwa więc nie pozwolę żeby ktoś mnie osądzał anonimowo i mówił mi że jestem zdrajcą i d***** a tak naprawdę jest hipokrytą który sam sobie nie radzi ze sobą taka prawda Wyjdź z mojego życia raz na zawsze chory człowieku i żyj tym co masz a jak nic nie masz to znaczy że bóg tak chciał po prostu nic nie dzieje się bez przyczyny a miłość przychodzi sama kiedy ludzie to zrozumieją czemu obwiniacie innych za swoje nie szczęście w życiu i zwalacie to na innych ja też swoje wycierpiałam w życiu i nie mszczę się za to na ludziach nie winnych bo ktoś mnie z krzywdził albo mnie nie kocha jacy musicie być słabi skoro szukacie zemsty nigdy sobie nie poradzicie z własnymi problemami jak szukacie zemsty na innych jedynie jeszcze gorzej was to dobije ja nigdy się nie mściłam i jestem szczęśliwa bóg jest od sądzenia nie człowiek !! :)

Gość gość
O i sie wyjasnilo

Gość DOCEŃ TO CO MASZ
nic się nie wyjaśniło chyba ktoś boi się konfrontacji z pewną osobą boi się przykrych słów i tego że dużo namieszał i ucieka teraz od tego chce wymyć ręce od brudu typowe dla tchórzy nawet nie potrafi wyjść z twarzą z całej sytuacji a wiecie dlaczego bo taka naprawdę on jest winny całe sytuacji jakie to ciężkie przyznać się jaki jestem frajerem !!!

jakie to smutne, że niektórzy pół zycia spędzają w kiblu:(

Gość gość
ty tam też spędzasz czasz c***o :d typowa wypowiedz debila który mówi osobie g****o i jest chory psychicznie księciunia