Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Od którego tygodnia ciazy lekarz

Polecane posty

Gość gość

robi usg przez powłoki brzuszne a nie dopochwowo?

Gość gość
U szczupłych kobiet już od początku próbują. U mnie w 12tc miałam już przez brzuch.

Gość gość
Od 12tc

Gość gość
My mamy dobrego ginekologa.Bylismy z mezem(bo jest zawsze podczas kazdego badania nawet pochwy obok przy mnie) w trzecim miesiacu by potwierdzic ciaze.Raz zbadal ciaze i do samego porodu nigdy nie ingerowal dopochwy by nie narazac nazakazenie,podszycie,poronienie!Dopiero podczas porodu oczywiscie rodzinnego sprawdzano rozwarcie.Nauczyl meza osluchiwanie uchem kilka razy dziennie tetna plodu.Gdyby bylo cos nie tak to mam sie polozyc wyluzowac i oddechami wyrownac tetno plodu.Wiem,ze dewoty sie rzuca na gorszacy ich wpis o obecnosci meza ala to ich problem!

Gość gość
Ja w 10tc mialam juz przez brzuch, nie bylam szczupla...

Gość gość
ja też w 8tc przez brzuch, też nie jestem szczupła. Chyba zależy od tego jjaki sprzęt ma lekarz.

Gość gość
5tygodni i 6 dni i już było widać przez brzuch:)

Gość gość
Do goscia 22:47 Ja p*****le przestan wszedzie wypisywac te banialuki o sluchaniu tetna plodu uchem i obecnosci meza przy badaniu,bo ilez razy mozna to czytac?! Wp*****lasz sie w kazdy temat. Taak, juz wszystkie na kafe wiemy,ze partner moze byc przy badaniu!!! Moj chodzil ze mna od poczatku ciazy na kazda wizyte (przy dopochwowym usg tez byl),ale nie p*****le o tym w kazdym temacie!!!

Gość gość
To ta psychiczna, co ma fioła na ten temat.

Gość gość
przeciez ten z 22:47 to jest facet ktory ma problemy psychiczne i powinien sie leczyc. wypisuje to samo na wszystkich watkach lekko zakrawajacych o temat ciazy i porodu. jak widzicie sformulowania typu "badanie pochwy", "badanie krocza", "zeby nie ingerowac" albo "dewoty sie odezwa" to na bank jest to ten sam duren, ktory nie ma nic wspolnego ani z macierzynstwem ani partnerstwem. on tu chyba siedzi 24/7 i sie masturbuje do tych watkow.