Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćfghfghfgh

Przebarwienia potrądzikowe

Polecane posty

Gość gośćfghfghfgh

Witam. Od ponad roku mam okropny problem ze skórą. Od zawsze wyskakują mi pryszcze (genetyczne) i po tych przyszczach pozostało mi wiele przebarwień (nie blizn). Mam ich najwięcej na plecach, aż się wstydzę założyć bikini, bo tragicznie to wygląda. Na twarzy również je mam, ale udaje mi się to przykryć podkładem. Miał ktoś z Was podobny problem? Chciałabym raz na zawsze się tego pozbyć. Proszę o najlepsze metody usuwania przebarwień u kosmetyczki lub dermatologa, bo domowymi sposobami już próbowałam i nic nie schodzi. Dermatomog przypisała mi Hascoderm na bazie kwasu azaleinowego, ale również nic. Proszę o pomoc!

Gość gość
Tez mialam dużo śladów po trądziku, ciemne plamki i przebarwienia. Miałam robione róźne zabiegi w salonie www.beautypremium.pl w Poznaniu. Nie podam Ci konretnego zabiegu, bo miałam bardzo róźne często łączone podczas jednej wizyty. Wiem, że były kwasy, maski rozjaśniające, ampułki, dużo tego było. Pani kosmetolog podchodzi do każdego problemu indywidualnie, nawet na stronie internetowej nie znajdziesz wszystkich zabiegów jakie tam oferują. W tej chwili mam takie plecy, że się ich nie wstydzę :)

Gość gość
Najlepiej jak pójdziesz do kosmetologa, tutaj nikt za bardzo Ci nie pomoże bo nie widać Twojej skóry :)