Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

gdzie znalezc meza ?

Polecane posty

Gość gość

pyta kobieta po 30stce

Gość gość
A co robiłaś do 30

Gość gość
uczylam sie i pracowalalm, faceci mna nie interesowali sie, choc ja chcialam bys z niejednym

Gość gość
męża najlepiej znaleźć tam, gdzie się zgubiło

Gość gość
choc ja chcialam bys z niejednym x Jeden Ci nie starczy?

Gość gość
starczy jeden, ale wciaz jestem sama od 30 lat i chcilabym w koncu to zmienic, ale mezczyzni mnie nie chca

Gość kangur87
mam ten sam problem

Gość gość
Dlaczego Cie nie chcą? Jesteś brzydka? Niesympatyczna? Czy może po prostu nie masz kontaktu z mężczyznami?

Gość gość
męża? tak od razu, nie lepiej chłopaka na początek?

Gość gość
Staram sie byc sympatyczna i mila, kulturalna i pomocna dla obcych. Kontaktu z mezczyznami za bardzo nie mam, tylko w pracy, ale wiekszosc jest mlodsza ode mnie a starsi sa pozajmowani, wiec nie szukaja innych kobiet. Czy jestem brzydka, kwestia gustu, ale wydaje mi sie, ze jestem brzydka, bo nie zaczepiaja mnie obcy mezczyzni, nie podrywaja i nie zagaduja jak inne kobiety. Co moge robic by nie byc sama do konca zycia?

Gość gość
Co możesz zrobić? Może na początek przebywaj wśród mężczyzn nie tylko w pracy. Możesz chodzić sama do kina, to jest dobre miejsce dla singli na poznanie kogoś.

Gość gość
tak, chce miec chlopaka, ale nie na chwile, nie szukam przygod i przygodnego seksu, szukam chlopaka z mysla o malzenstwie w przyszlosci, wiec chcialabym dobrego mezczyzne, wolnego szukajacaego milosci tak jak ja, a nie tylko rozrywki i przygody dla zabicia czasu i wciaz jestem sama

Gość gość
daj ogloszenie matrymonialne.

Gość gość
To, że cię nie zaczepiają ot tak, to nie znaczy że jesteś brzydka :) Co do szukania męża to możesz: - założyć konto na portalu internetowym, wiadomo że duże ryzyko spotkania złamasów czy roochaczy, ale mimo wszystko można spróbować - chodzić na różne spotkania towarzyskie, pojawiać się w wielu miejscach, odwiedzać koleżanki, które mają braci kawalerów (hehe) - i przede wszystkim uśmiechać się do ludzi, patrzeć na nich z uśmiechem, bo samo bycie miłą nic nie da, jeżeli po chwili wracasz do swego smutnego świata ;)

Gość gość
szukaj na czatach.

Gość gość
chodzilam do kina, czulam sie jak 5 kolo u wozu wsrod zakochanych par, grup znajomych czy klas z wycieczka, posrod nich ja sama jak palec, niefajne uczucie zupelnie niesprzyjajace miejsce i czas na poznanie mezczyzny i milosci

Nie szukaj męża, szukaj chłopaka, taka presja tylko ci będzie ciążyć. W sensie do związku, ale bez planów dalekosieżnych, co będzie niech sie okaże.

Gość gość
chodzilam do kina, czulam sie jak 5 kolo u wozu wsrod zakochanych par, grup znajomych czy klas z wycieczka, posrod nich ja sama jak palec, niefajne uczucie zupelnie niesprzyjajace miejsce i czas na poznanie mezczyzny i milosci x A co myślałaś? Że to łatwe będzie? Musisz walczyć

Gość gość
A o tej porze roku możesz znaleźć męża koło swojej sukienki :) (tzn. nosić kiecki).

Gość gość
żle ci samej? kup psa

Gość gość
moze przez internet? moja kolezanka tak poznala kogos w wieku 38 lat i teraz urodzila coreczke

Gość gość
Skad jestes?

Gość gość
Mialam profile na 3 portalach i zamieszczalam ogloszenia wiele razy. Poznalam tym sposobem kilku oszustow i facetow szukajacych jedynie przygod i seksu, a nie milosci, zwiazku i malzenstwa. Wolalabym do tego nie wracac, bo spedzilam na portalach z 3 lata swojego zycia.

Gość gość
Cos jeszcze moge zrobic, by nie umierac samotnie? Komus z was sie udalo zakochac i spotkac wlasciwa osobe po 30stce? Pies czy kot to zwierze a nie partner zyciowy, ktory bedzie wspieral, pomagal w ciezkich chwilach, nie zapelni pustki i samotnosci, nie da tego co drugi czlowiek, z nim nie zalozy sie rodziny.

Gość gość
Dzięki psu można rozmawiać z sąsiadami, którzy również je mają :) Odnowiłam w ten sposób znajomość z kolegą z dzieciństwa, bo okazało się, że blisko mieszka, a nasze pieski się lubią. Małżeństwa z tego nie ma, ale chodzi mi o to, że pies może pomóc :D

Gość gość
nikt ci sie nie podoba?

Gość gość
no mowie ci ze ta moja kolezanka ktora teraz urodzila, potem kuzynka miala chyba 34 jak kogos poznala, inna 30, wszystkie przez internet. Jesli nie to pozostaje wychodzenie do ludzi, i wazne byc miec jak najwiecej znajomych wtedy statystycznie sila rzeczy kogos poznasz:)

Gość gość
a może kup miotłę i zacznij na niej latać jak taka baba jaga jesteś :D:D:D:D

Gość gość
nie masz znajomych?