Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

olxia_

M贸j dietownik czyli walka z kilogramami.

Polecane posty

Go艣膰 Karmelizowanaa
Melduj臋 si臋 obiadowo - zjad艂am omleta z suszonymi pomidorami i kie艂kami, a do tego 2 wasa :) Na kolacj臋 zjem pewnie serek wiejski, albo ser bia艂y z warzywami ;)

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Karmelizowanaa
Ojjj ale dzisiaj cisza ;p no ale dobra, usprawiedliwiam Was, 偶e to niedziela ;p Ja dzisiaj dietetycznie, ale bez wysi艂ku fizycznego ;)

Udost臋pnij ten post

Witam i ja :)z mailem fajny pomysl . Ale moze lepiej zamknieta grupa na facebooku ? Tylko czlonkowie widza to co sie tamdzieje. A ja znioslam jakos weekend.Wczorj byla kaszaneczkaz grila, ale potem godzina na rolkach. dzis ze 20 km na rowerze i owoce zamiast obiadu. Na kolacje grecka salatka.I nie ciesze sie z tego ile i czego zjadlam ale ile i czego sobie odmowilam, bo to dla mnie duzy sukces , kiedy na stole tyle pysznosci a ja mowie stop :) waga powoli w dol, ale to chyba koniec okresu i woda zeszla czy chudne, nie wiem.

Udost臋pnij ten post

Witajcie niedziela to zawsze mi jako艣 nudno:-) U mnie nie by艂o 偶adnych grzeszk贸w i w艂a艣nie wr贸ci艂am z rolek dawno nie je偶dzi艂am by艂o super . Dzie艅 og贸lnie udany. Do jutra :-)

Udost臋pnij ten post

Dzie艅 dobry.U mnie wczoraj tez bez grzech贸w ,wczoraj wykorzysta艂am to 偶e moja mama u mnie by艂a i by艂am na rowerze sama p贸艂 dnia mnie nie by艂o . Dzisiaj mia艂am si臋 te偶 zwa偶y膰 ale waga nie dzia艂a to chyba znak jakis kurcz臋 musz臋 i艣膰 po bateri臋 . Dzisiaj te偶 pierwszy dzie艅 takiej mojej nudy bo plan贸w na ten dzie艅 nie mam ,do 10 tego kiedy to przyjedzie m贸j m膮偶 chyba si臋 zanudz臋 musz臋 sobie jakie艣 zaj臋cie znale藕膰 a jak wstaje i widz臋 taki ponury dzie艅 do nie zach臋ca on specjalnie do dzia艂ania . Plany zwi膮zane z jedzeniem dzisiaj 偶adne wszystko mnie boli mnie mam ochoty nic robi膰 ,mo偶e potem nabior臋 si艂 ..... .Beacisko ten pomys艂 z grup膮 zamkni臋t膮 na facebooku podoba mi si臋 jak by co ja ch臋tnie si臋 przy艂膮cz臋 .Pozdrawiam .

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ktosik_40
Witam ! Ja przyznaje si臋 do grzeszk贸w zar贸wno w sobot臋 jak i w niedziel臋 . Brakuje mi silnej woli , zw艂aszcza weekendy s膮 najgorsze. Musz臋 nad tym popracowa膰 bo ca艂y tydzie艅 si臋 m臋cz臋 a weekend pora偶ka. Mi艂ego dzionka dla Wszystkich.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Karmelizowanaa
Hej dziewczynki :) witam w ten pochmurny dzie艅 ;p Jestem ju偶 po 艣niadaniu - ciemna kromka z kie艂kami i rzodkiewk膮, a do tego kawka ;) Na obiad warzywa na patelnie ;P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A mnie dzieciaki wyci膮gn臋艂a ba plac dobrze se jest te偶 starszy bo mi si臋 m艂odszego buja膰 nie chce wszystko mnie dzisiaj boli po tym paintball i wczorajszym rowerze po za tym zami艂owanie jako艣 si臋 czuje.Dzisiaj na pewno 膰wiczy膰 nie b臋d臋. Na 艣niadanie zjad艂am 2 kromki chleba z tu艅czykiem w sosie w艂asnym i z pietruszka .Na obiad zdrowie pulpety drobiowe w sosie pomidorowym.Olga.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Karmelizowanaa
Olga czasem warto zrobi膰 jedeb czy dwa dni odpoczynku dla zregenerowania mi臋艣ni ;) ja ju偶 po masa偶u, a wieczorem poje偶d偶臋 na rowerku stacjonarnym bo brzydko dzisiaj i pada ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Karmelizowanaa
Mia艂o by膰 jeden.. ah ten telefon ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 myszka66600
Hejka :) Powr贸ci艂am z woja偶y. Wyjazd dietetyczny nie by艂 niestety, ale tak to jest jak ma si臋 rodzic贸w i te艣ci贸w w jednym mie艣cie i ka偶dy tylko patrzy czy jesz, a jak nie to si臋 obra偶a... Przez paskudna pogod臋 sp臋dzili艣my u rodzic贸w wi臋ksz膮 cz臋艣膰 wyjazdu, dopiero w 艣rod臋 ruszyli艣my do Mi臋dzybrodzia i tam ju偶 by艂o bardziej dietetycznie i zdecydowanie wi臋cej ruchu:) Na wag臋 stan臋 dopiero w sobot臋, bo si臋 boj臋 tego co mog臋 zobaczy膰 ;) Dzisiaj od rana nie najlepiej, bo zapiekanka makaronowa z broku艂em i szynk膮, wczoraj wr贸cili艣my p贸藕no i nikomu si臋 nie chcia艂o i艣膰 na zakupy, a mieszkamy z moj膮 siostr膮 i tylko to by艂o w lod贸wce rano ;) 2 艣niadanko - du偶e jab艂ko, godz. 10 przek膮ska - serek wiejski, godz. 13 obiad - to chyba tylko Duch 艢wi臋ty wie ;) , godz. 16 kolacja - podejrzewam makrel臋, bo ch臋tk臋 na ni膮 mam, godz. 19

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Karmelizowanaa
Hej Myszko ;) mam nadziej臋, 偶e poza diet膮 wyjazd by艂 udany ? teraz w domu b臋dzie Ci 艂atwiej trzyma膰 diet臋 i zobaczysz jak waga b臋dzie raz dwa lecie膰 w d贸艂 ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Martyna_26
Witajcie dzi艣 wychodz膮c na spacer m贸j codzienny spotka艂am te艣ciow膮 powiedzia艂a 偶e si臋 laska robie i 偶e wida膰 偶e schud艂am :-) Mi艂o mi si臋 zrobi艂o :-) Silnej woli jak narazie mi nie brakuje jestem zmotywowana i wiem 偶e tym razem mi si臋 uda wr贸ci膰 do normalnych rozmiar贸w :-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Karmelizowanaa
Komplementy zawsze motywuj膮 :) Fajnie, 偶e te艣ciowa doceni艂a, 偶e si臋 odchudzasz i nawet pochwali艂a :) Ja ju偶 po obiadku - warzywa na patelnie ( zjad艂am prawie ca艂e opakowanie ;p), ale by艂a pychotka i wed艂ug oblicze艅 producenta mieszanka warzyw 450g ma 270 kcal :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ktosik_40
U mnie dzi艣 r贸wnie偶 warzywa na patelni臋 z piersi膮 kurczaka. Zjem i na rower :). Mo偶e nie b臋dzie pada膰.

Udost臋pnij ten post

Cze艣膰 dziewczyny mam co raz mniejsz膮 motywacj臋:(jej chyba ca艂y czas taka gruba b臋d臋 .Jak si臋 zmotywowa膰?Zjad艂am dzi艣 du偶y obiad udko z ziemniakami i m艂od膮 kapustk膮 teraz mam wyrzuty sumienia:(.Zrobi艂am sa艂atk臋 z pomidora,ogorka sa艂aty i do tego piers z przyprawa gyros,myslicie ze jest bardzo kaloryczna bo jak tak to nie b臋d臋 jej jesc?Za艂amana jestem :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
E tam Tofinka nie m贸w tak nie jeste艣 gruba przede wszystkim i dasz rad臋 . .Obiad zjedli艣my i pogna艂am w jedn膮 stron臋 tramwajem a w drug膮 piechot膮 i tu pod g贸rk臋 ju偶 mieli艣my do Orange bo zerkn臋艂am 偶e jutro ostatni a w zwi膮zku z moj膮 przeprowadzk膮 zrezygnowa艂am ze stacjonarnego telefonu 偶eby nie p艂aci膰 bez sensu .Kupi艂am w ko艅cu bateri臋 ale nie zwa偶臋 si臋 ju偶 dzisiaj raczej jutro z rana.Olga

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Karmelizowanaa
Tofinko wcale gruba nie jeste艣 ;) co do motywacji to ka偶dy musi znale藕膰 swoj膮. Dla mnie motywacj膮 s膮 wyjazdy, kt贸re uwielbiam i nie chc臋 sobie ich psu膰 moimi kompleksami i my艣lami, 偶e wko艂o same szczup艂e dziewczyny, a ja taka gruba a偶 wstyd ;p ps. tydzie艅 francuski si臋 zacz膮艂 w Lidlu i fajne produkty maj膮 ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 myszka66600
tofinka30 -->> nie za艂amuj si臋, tylko wymy艣l pow贸d dla kt贸rego warto chudn膮膰. O kt贸rej jad艂a艣 obiad? sa艂atka z kurczakiem to nie b臋dzie tragedia, ale malutka porcja, 偶eby tylko g艂贸d zabi膰. M贸j m膮偶 zrobi艂 dzi艣 na obiado-kolacj臋 spaghetti carbonara i te偶 uleg艂am, ale zjad艂am tylko 100 gram, chocia偶 to nie bardzo mnie ratuje bo to jakie艣 600-700 kalorii, dobre by艂o :) ale kolacji ju偶 nie b臋dzie, bo si臋 nie zmie艣ci.

Udost臋pnij ten post

Dziewczynki utworzylam zamknieta grupe na facebooku DIETOWNIK KAFETERII. Mozemy wymianiac sie zdjeciami i nikt nie powolony nie bedzi nam zagladal . Zapraszam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Wandalik
Warto doda膰 co艣 do smaku, a co艣 co ma w艂a艣ciwo艣ci odchudzaj膮ce, chocia偶by taki olej kokosowy: http://www.dziennikzachodni.pl/artykul/3817889,olej-kokosowy-zimnotloczony-bio-nierafinowany-rewolucja-w-diecie,id,t.html?cookie=1 ;) Sma偶one na oleju kokosowym nale艣niki, jajecznica, czy mi臋so smakuj膮 wy艣mienicie i s膮 du偶o zdrowsze ni偶 w przypadku u偶ycia innych olej贸w, gdy偶 olej kokosowy ma wysok膮 temperatur臋 utleniania i mo偶na na nim bezpiecznie sma偶y膰 nawet w wysokich temperaturach.

Udost臋pnij ten post

Witam :) Tofinka pomysl sobie, ze jeszcze tylko troszke podzialasz a niebawem bedziesz szczuplutka, bedziesz ubierala to na co masz ochote i co Ci sie podoba, bez obawy, ze sie nie zmiescisz albo ze bedziesz wygladac jak w worku.... ;) Im czym czlowiek szczuplejszy tym zwinniejszy, tym lepiej sie czuje i lepiej wyglada - dla siebie samego i dla otoczenia. Czy to nie wystarczajaca motywacja?? Ja sobie zawsze tak sama do siebie gadam, jak juz nie daje rady :D Dzis o 14-tej; kasza z warzywami na paletnie; cebulka, cukinia, papryka czerwona, zolta i zielona, pomidory, z ziolami i przyprawami. Na kolacje o 18-tej tunczyk w oliwie z oliwy z salata lodowa, pomidorem, ogorkiem kiszonym i kukurydza, do tego pol bulki ciemnej, popite sokiem z pomidorow. 2,5 litry wody, 3 kawy i przed poludniem jablko oraz 2 nektarynki. Na dzis koniec, mysle, ze nie bylo zle :) U nas dzis goraco niesamowicie bylo i ma byc caly tydzien pieknie; z dnia na dzien coraz gorecej, pod koniec tygodnia do 36 st. w cieniu... pot sie bedzie lal i w basenie bedziemy sie codziennie pluskac, dobre dla figurki :D Co tak porabiacie jeszcze dzisiaj? Karmelizowana Ty to dajesz dobry przyklad, brawa! :) A i jeszcze dla tych, ktore dostaja za malo komplementow.... ja schudlam 20 kg i do tej pory uslyszalam tylko dwa :D A ludzi kolo mnie na codzien z 30-50 sztuk (rodzina, sasiedzi, znajomi, koledzy i kolezanki w pracy, tu i tam.... to dopiero motywacja moze usiasc, co? ;) :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Beacisko nie mog臋 znale藕膰 tej grupy na Facebooku. .Mo偶e podaj jakiego艣 linka.Olga.

Udost臋pnij ten post

dziewczyny dzi臋kuj臋 za wsparcie od jutro si臋 zaczynam pilnowa膰.Nie bede wchodzi膰 na razie na wag臋 zeby si臋 nie denerwowa膰 偶e cos poszlo w g贸re.Szkoda ze ja nie mam facebooka bo to fajna sprawa by byla wymienic sie nieraz fotkami i pokazywac zmiany a to jest duza motywacja.Zjad艂am troch臋 tej sa艂atki,niepotrzebnie ja zrobilam bo teraz kusi.Dobranoc:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Martyna_26
Ja nie nie widz臋 :-(

Udost臋pnij ten post