tofinka30 0 Napisano Lipiec 23, 2015 Czesc dziewczyny od razu sie pochwalę,zakupiłam hula hop na allegro:)ale sie cieszę że od przyszłego tyg będę kręcic:) mąż widzę ze tez zadowolony ze sie wzielam za siebie. Ja na sniadanie zjadlam jedna kanapke z ciemnym chlebem i wedlina pozniej kawka.Teraz mialam obiad zjadlam mała salaterkę zupy pomidorowej z ryżem i niedlugo ide jezdzić na rowerku.Karmelku bede musiała kiedys sprobowac tej pizzy z kalafiora bo nigdy nie jadłam.Monika zazdroszczę wagi :) Grubaska jak u ciebie?sniadanie ok wiec trzymaj się dalej.Zmykam na rower pozniej podam wynik:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grubasińska 0 Napisano Lipiec 23, 2015 Karmelku-Twoja pizza brzmi pysznie :). Jestem ciekawa jak wyjdzie,na pewno będzie bardzo smaczna.Za mną na obiad chodzą warzywa na patelnie+ jajko sadzone.Kupiłam ostatnio jakieś warzywa na patelnie niby zwykłe(brokuły,ziemniaki,marchew,cebula) ale z przyprawą tajską i suszoną papryką.Jestem ciekawa tego połączenia smaków :). Ściągnęłam też sobie muzę do Zumby i spróbuję sił po pracy w tym temacie :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tofinka30 0 Napisano Lipiec 23, 2015 ps.pomyłka zamiast czarna napisalam Monika :)Czarna musisz miec super figurkę.Pewnie jak modelka:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grubasińska 0 Napisano Lipiec 23, 2015 Tofinka- super z tym hula hop!Ja też bardzo lubię hula hop i kiedyś kręciłam jak oszalała a teraz mam je za szafą bo muszę zgubić jeszcze trochę kg chyba(nie wiem czy się w nie wcisnę hehe). Chociaż podsunęłaś mi fajny pomysł bo mam to chyba największe koło i chyba warto zobaczyć dziś :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość czarna41 Napisano Lipiec 23, 2015 Tofinka napisze nieskromnie że figura jest ok. myśle ze to zasługa hh bo 2 lata temu ważyłam 2 kg mniej niż teraz a figure miałam dużo gorszą [-super że masz kółko bedziemy krecic a Grubcia z nami ale fajnie że jestescie:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość czarna41 Napisano Lipiec 23, 2015 Hihaha Tofinko do modelki to mi brakuje ale wole swoja figure niż taką wieszakową Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grubasińska 0 Napisano Lipiec 23, 2015 Czarna w grupie zawsze raźniej a tu atmosfera jest super i też się cieszę,że się odważyłam i dołączyłam.Jak patrzę na sukcesy dziewczyn to bardzo mnie to motywuje do zmiany swojego życia :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Karmelizowanaa Napisano Lipiec 23, 2015 Czarna zdrowe krągłości są super :) Zresztą przy hh to masz pewnie talię osy !! Dobra zagonię mojego męża do piwnicy po hh i też będę z Wami kręcić od przyszłego tygodnia. Mam co prawda takie z wypustkami, ale za to regulowane i najwyżej zmniejszę obwód :D Grubsia warzywa na patelnię są super, tylko sprawdź co jest w tych przyprawach bo jak glutek sodu to sobie odpuść i sama dopraw ziołami i pieprzem ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość czarna41 Napisano Lipiec 23, 2015 Grubciu do odważnych swiat należy- mam nadzieje , ze zrezygnowałaś z głodówki????? Karmelku tworzy się grupa zdrowo zakręconych:D BURZA IDZIEEEEEEEEEEEEEEEEEE Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Karmelizowanaa Napisano Lipiec 23, 2015 Mmmm ale mi pachnie w całym mieszkaniu przypieczonym kalafiorem, oszaleję zaraz :D Za jakieś 15 minut wyciągam go z piekarnika, smaruję sosem, daję dodatki i wkładam na kolejne 15 minut, aż mozzarella ( light) się roztopi :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Karmelizowanaa Napisano Lipiec 23, 2015 Pizza wyszła idealnie i mogę każdemu polecić :) Jeśli tylko najdzie Was ochota na pizzę to proponuję taką na spodzie od kalafiora - cała z dodatkami i sosem ma maksymalnie 600 kcal ( a dałam całą mozzarellę) - wyszła mi spora blacha i ja zjadłam mniej niż połowę, a resztę mąż i mówi, że on to chce taką codziennie :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość kacha Napisano Lipiec 23, 2015 Czarna napisz czy cm ci spadaja. Ja jeszcze nie zaczelam diety? Dzis dostalam@ i 1kg mam do przodu. Od jutra bym chciala juz ruszyc z dieta o ztym ciezkim tylkiem. Poniewaz ciagle chce mi sie slodkiego chce wprowadzic 2 tyg diety sb. Czarna Tt kuz konczysz 1 faze a ja dopiero zaczne. Pisz prosze cie jak bedziesz juz wprowadzac wegle bo ja zielona jestem a nie chcialabym schrzanic diety. I wogole wszystkim wielkie gratki za zrzucanie kilosow. Zazdroszcze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość czarna41 Napisano Lipiec 23, 2015 Kacha spadaja ile dokiładnie to nie wiem ale wczoraj na spacerze o mało nie zgubiłam spódniczki hahah musiałam założyc pasek- załuje że sie nie pomierzyłam przed dietą . W pierwszym tyg 2 fazy dodam 1 owoc i kromke chleba razowego na śniadanie albo owsianka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość kacha Napisano Lipiec 23, 2015 Czarna napisz jak twoje sampoczucie na diecie sb. Ja chyba od jutra rusze tylek bo dzis dostalam@ i ogolnie zle sie czuje i 1kg wiecej. A ze ciagle mam chceci na slodkie to zrobiesobie diete sb. Pisz czarna co jesz w 2 fazie i jak c chudniecie idzie. Bo ja to zielona jestem a nie chcialabym schrzanic diety. Kurde musze 9kg zrzucic nie ma bata Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość czarna41 Napisano Lipiec 23, 2015 wiecie co? to tej chwili byłam przekonana że dziś piątek tak że dzis 11 a nie 12 dzień sb hahah Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość czarna41 Napisano Lipiec 23, 2015 Karmelku ta pizza musi byc pycha- w sobote kupuje produkty i robie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość kacha Napisano Lipiec 23, 2015 O to super! Kurde myslalam ze mi wcielo posta i napisalam jeszcze raz a tu jest. Wrrr... no z tego co czytalam to tak sie powinno wprowadzac wegle i wtedy mozna zwiekszyc ilosc cwiczen. Tak to ja od jutra zaczynam. Mam nadzieje ze wytrwam. Jestem z Wami. I bede walczyc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Karmelizowanaa Napisano Lipiec 23, 2015 Czarna mi też ostatnio spodenki leciały i generalnie poddaję za duże rzeczy bo już nie chcę nigdy wrócić do takiej wagi :p to będzie takie symboliczne pozbycie się grubasa :D No, a teraz wstawiam Wam zdjęcie pizzy : http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/28edec31a4b36cb4.html :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Karmelizowanaa Napisano Lipiec 23, 2015 pooddaję miało być :D Kacha walcz z nami bo warto :) nic tak nie cieszy jak spadające kilogramy i centymetry :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tofinka30 0 Napisano Lipiec 23, 2015 Melduję się przejechalam 25km w 50 min:)a pozniej wziełam dzidzie na spacer a teraz odpoczywam.Ja wlasnie zakupiłam to hula hop z wypustkami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Martyna26 Napisano Lipiec 23, 2015 Akurat mam kalafiora jutro wypróbuję ta pizzę wyglada apetycznie :-) wypogodzilo się na szczęście wrecz gorąco sie zrobiło:-) N a obiad zjadlam miseczke zupy pomidorowej z makaronem ale zwyklym bo nie chce mi sie gotowac dwoch gatunków :-) a na drugie śniadanie banana:-) moja kolacja to fasolka szparagowa z sosem jogurtowo czosnkowym :-) mam zamiar dzisiaj pokrecic hula hop 30 min zobaczymy czy mi wyjdzie :-p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Agnieszka89_XXL 0 Napisano Lipiec 23, 2015 Hej dziewczyny. Wczoraj mi tak średnio poszło, ale to nic. Dzisiaj zjadałam już 1000kcal i 2 plasterki palcówki podwędzanej, ale nie mam pojęcia ile ona ma kcal. Chyba jednak będę liczyć te kalorie. Przydało by mi się jutro i w sobotę przegłodzić, bo w niedziele, mam imprezę i chcę mieć chociaż troszkę mniej odstający brzuch. W niedziele pewnie daruję sobie dietkę i nie wiem jak z pn będzie:P. Ale od wtorku znowu wracam i biorę się za siebie. Myślę o diecie sb, ale nie chcę, żeby mój chłopak wiedział, że się odchudzam a w takiej sytuacji ciężko mi będzie trzymać dietkę sb. Jeszcze się zastanowię, ale jak coś przejdę na nią dopiero od 3 sierpnia. I chyba zacznę sobie planować posiłki dzień wcześniej, żeby mieć rozpisane co mogę zjeść i się tego trzymać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Karmelizowanaa Napisano Lipiec 23, 2015 Agnieszko nie wiem co Ci poradzić bo przed rozpoczęciem obecnej diety też miałam ze dwa podejścia, które niestety kończyły się fiaskiem. Tyle, że wtedy nie byłam po prostu gotowa i nie dojrzałam do tej decyzji. Zaczynałam dietę zupełnie bezmyślnie i jadłam pozornie dietetyczne rzeczy np. płatki fit, które mają więcej kalorii od zwykłych płatków kukurydzianych. Przed obecną dietę poczytałam o zdrowym odżywianiu się, pooglądałam wiec co jem i podeszłam racjonalnie do odchudzania. Zmieniłam nawyki żywieniowe, ale na takie, które nie są dla mnie uciążliwe i nie są karą :D Aga najlepiej ułóż sobie jadłospis na początek i się go trzymaj. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość czarna41 Napisano Lipiec 23, 2015 Tofinka szalejesz na tym rowerku- super. Ja melduje 70 min hh. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość kacha Napisano Lipiec 23, 2015 Czarna jakbys mogla to podpowiedz mi jakis jadlospis do pracy. Jestem w pracy od 7 do 14. Zawsze o 9 jem. Teraz mysle czy nie zaczac wczesniej. Tylko tak jajka im w pracy smierdza a znowu najlepiej zapychaja. Co zjesc na sniad w pracy. Potem od 14 .15 jade do 15.30 do domu. Od jutra startuje z sb. Dam z siebie wszystko i zebym rok miala sie odchudzac to nie poddam sie dopoki nie bede tak wygladac jak przed ciazami. Bede cwiczyc na orbim i skakance oraz chodakowska ale od 2fazy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość czarna41 Napisano Lipiec 23, 2015 A to śn w pracy to Twój pierwszy posiłek?Może zjedz o 6 rano jakąs jajecznice lub jajko na miekko bo faktycznie jaja zapychają a potem w pracy; -serek wiejski, pomidor, kilka rzodkiewek -sałata, pokrojona piers kurczaka, papryka, pomidor - taka sama sałatka tylko z tuńczykiem i najlepiej jakbys w pracy zjadła 2 razy żeby nie było większej przerwy niz 3 godz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 23, 2015 kacha wpisz sobie w google śniadania na sb i wyskoczy Ci mnóstwo propozycji:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość czarna41 Napisano Lipiec 23, 2015 ten gośc wyżej to ja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Karmelizowanaa Napisano Lipiec 23, 2015 Hahah wyglądam jak ufoludek :D zrobiłam sobie maseczkę glinkową na twarz :) Zjadłam na kolację ciemną kromkę z pomidorem i koktajl sobie wypiłam :) 1300 kcal zaliczone :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grubasińska 0 Napisano Lipiec 23, 2015 Hej dziewczyny :). Kurczę ale Wam zazdroszczę wyników i tych spódniczek to nie macie pojęcia.Dziś jedząc swój obiad(wspomniane warzywa na patelnię)patrzyłam na fajne ciuchy i stały się one moją motywacją.Móc ubrać jakąś ładną sukienkę czy bluzkę a nie jakieś worki na kartofle czy namioty :D Pizza wygląda rewelacyjnie i też może w sobotę się skuszę aby ją zrobić.Po pracy trochę pokręciłam hula hop i potańczyłam(taniec wieloryba hehe).A swoja drogą dziewczyny wierzycie w etykiety na opakowaniach jedzenia?:D Bo dziś kupiłam napój bo na wodę nie mogł\am patrzeć już i jest napisane,że ma w 100ml tylko 1 kalorię!Ale coś mi się wierzyć nie chce. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach