Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

CO za .uj jeden WIelki szejk arabski

Polecane posty

Gość gość

gnój jeden zawraca mi w głowie, uwodzi już 2 rok i k***a nie rozumie, ze nie może mieć 2 kobiet p*****lec jeden. a ja nie mam serca z kamienia, jestem samotna a ten sukinsyn chce to wykorzystać, nawet wprost mówi, że się we mnei zakochał, ale żony nie zostawi, to po uj zawraca mi głowę kretyn skończony i te wieczne smsy i skomlanie o seks, o dotyk, o uwagę, o przytulenie

Gość gość
już były 4 dni ciszy po ostatnim opierdzielu, a dziś znowu milion smsów, telefony, ze teskni, że pragnie i inne bzdury gnój jeden zakłóca mi spokój, co się ogarne i przestaję już myślec to ta krowa znowu wyje

Gość gość
czy jest tu jakiś żonaty facet i może mi wyjaśnić logicznie zachowanie tego faceta. Bardzo proszę, bo nic do niego nie dociera, ani prośbą ani groźbą, ciągle mi powtarza, ze musi mnie mieć. Czy mam się czego bać, please pogadajcie ze mną

Gość gość
przerabialam to. zablokuj jego nr. nie odzywaj sie wcale. tylko ci czas zabiera bez sensu. znajdz kogos innego. zero kontaktu z nim i zapomnij w koncu. niech inna jelenice sobie szuka