Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pieluszki, ile i jakich rozmiarow

Polecane posty

Gość gość

Jestem w stanie zamowic BARDZO tanio pieluszki dla swojego dziecka (juz taka okazja sie nie powtorzy), jezeli cos mi zostanie, oddam po prostu dla dziecka siostry, ktora rodzi 4 miesiace po mnie. I teraz jak przewidziec ile czego zamowic? Ile i jakich rozmiarow, wiem, ze ciezkie pytanie, ale tak orientacynie, ile dwojek, trojek, czworek?

Gość gość
Jedynek ze dwie, dwojek ze 2-3, duzo trojek i 3+ (ale nie pamietam juz ile zuzylam), duzo czworek i 4+, piatki juz niekoniecznie bo wiekszosc jest juz w tym czasie na nocniku. Najkrocej uzywasz jedynek i dwojek, a najdluzej trojek i czworek.

Gość gość
Tez kiedys robilam takie zapasy jak ty tylko dla blizniat. W przygranicznych niemieckich drogeriach i dyskontach jak byly wyprzedaze. A ty gdzie kupujesz swoj zapas jesli i moge spytac?

Gość gość
syn ma 3 tyg, urodził się duży, a mimo to nadal używamy 1, jak do tej pory poszły nam 2 paczki po 78 szt i 2 paczki po 48 plus do tego ok 40 szt. różnych próbek i pieluch szpitalnych, czasami w ciągu godziny potrafi załatwić 4 pieluchy

Gość gość
Aha i tu gdzie mieszkam nie ma 3+, 4+, sa zwykle rozmiary bez plusow

Gość gość
Moje wyliczenia: 1- 200szt 2- 300szt 3- 800szt 4- 800szt Zamawiam od znajomego, ktory jest wlascicielem aptek tu gdzie mieszkam (nie w Polsce), z dostawa do domu, takze szkoda by bylo nie skorzystac :)

Gość gość
ja 1 używałam przez 2 m-ce, później chwilkę 2 i przeskoczyłam na 3 bo mało czym się różniły od 2 a były jakieś lepsze. Syn ma ponad 4m-ce no i używamy 3 cały czas i sądzę, że długo w nich pochodzi