Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Facet narzuca mi ciągle swoje poglądy polityczne! Pomocy, co robic???

Polecane posty

Gość gość

Jesteśmy razem od pól roku.Ja nie za bardzo interesuje sie polityką ale on tak, i to bardzo.Popiera jakąś wolnosciową partie (on tak ja określa) Korwin i jej lidera (który zresztą nazywa sie tak samo jak ta paria).Na ostatnie wybory poszłam i głpsowałam na tego Korwina, bo on mi kazał, choc nie wiem o tej partii wiele.Moj chlopak ciągle mówi, że oni są najlepsi i stanowią jedyną alternetywe dla "złodziei z rządu".Nie obchodzi mnie to i nie chcę o tym sluchać.Ostatnio nawet się o to kłocilismy.Dla mnie ten facet (ten caly Korwin) to debil, ale tego mu nie powiem boby mnie chyba zabil.Co robić???

Gość Jolanda27
Masz rację, Kurrwin to debil, podobnie jak jego wyznawcy.Rzuć tego faceta w cholerę.

Gość gośćuwa
Twuj chlopak ma racje nie sluhaj glupich rad tylko trzymaj sie takoego faceta to skarb a nie toco jakas pipka co ma los kraju w de!!!!!

Gość gość
Hahaha Twój facet popiera k***ina a k***in ma poglądy takie jak -kobiety do kuchni -kobiety nie powinny pracowac tylko zajmować się dziecmi itp uciekaj kobieto :D

Gość gość
dziewczyno uciekaj od niego,ci co są za tym oszołomem w muszce to takie same oszołomy,niedługo zacznie Cie troche gwałcić i zabroni isć do pracy,będziesz mu musiała usługiwać już podły drań ci rozkazuje i tobą manipuluje k***in jest opętany przez diabła,to od razu widać,jest tak nerwowy

Gość gość
A ty co, swojego mozgu nie masz ? I buzi takze? Skoro nie interesuje cie polityka, to mowisz o tym facetowi i czesc! W zyciu by mi sie nie chcialo sluchac czyichs wypocin. Na wyborach glosowalas tak, jak on chcial....a gdyby ci powiedzial, ze masz skoczyc z dachu, to tez bys to zrobila? I jak tu sie dziwic, ze faceci o kobietach mowia, ze to tepe lale:O

Gość gość
Co robic? Powiedziec stanowczo, ze masz to gdzies i zeby nie poruszal przy tobie tematow politycznych, bo ciebie to nie interesuje. Pamietaj, nie zbudujesz fajnego zawiazku bez szczerosci. Nigdy!!!

Gość gość
To niie facet. To właściciel Twojego mózgu. Znalazł sobie łatwy do manipulacji i korzysta, bo sprzeciwu brak. A ten cały K? IDIOTA. Ja glosowalam na Kukiza i będę głosować. Pozdrawiam!