Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kalina kurka

ostrzerzenie dla dziewczyn godziących się na anal

Polecane posty

Gość kalina kurka

witam Was. Chciałabym Was przestrzec przed bezmyślnym godzeniem się na seks analny a raczej zboczenie analne facetów. Kilka lat temu (miałam wtedy 19 lat) zgodziłam się po tym jak nalegał mój ówczesny chłopak. byłam głupia i naiwna i przede wszystkim nieświadoma konsekwencji. Podczas jednego razu pękł mi zwieracz o***tu i zaczęłam krwawić. potrzebna była interwencji chirurgiczna. Ile się nacierpiałam i najadłam wstydu chyba nikt nie potrafi sobie wyobrazić. Ale nie to jest najgorsze. Po tym wszystkim nie trzymam kału i .. sami wiecie co muszę stosować. Zamknęłam się w czterech ścianach, musiałam rzucić pracę , pomagają mi rodzice. Moje życie straciło sens. Lekarz powiedział mi że prawdopodobnie czeka mnie operacja związana ze stomią, będę miała wyprowadzone jelito na brzuchu z takim woreczkiem na kał i zaszyty o***t. Oczywiście mój "ukochany" odszedł ode mnie. pewnie teraz posuwa w d**e inną naiwną gówniarę. Przestrzegam Was, zastanówcie się 2 razy zanim podejmiecie decyzję, zastanówcie się czy warto, nawet jeśli miałby odejść od Was ten który wydaje się wam taki idealny.

Gość gość
Ale bajeczka, wymysl cos lepszego ja z moją uprawiam od kilku miesiecy i jest cudownie

Gość gość
To ze ty tak mialas to nie znaczy ze kazda tak bedzie miala glupia babo. Ja ze swoja dziewczyna od kilku lat praktykujemy anal i nigdy zadnych problemow nie bylo. Jej zwieracz nadal jest w swietnym stanie.

Gość kalina kurka
dla Ciebie cudownie zboczeńcu dla niej to upokorzenie i szkodzenie jej zdrowiu skutkujące poważnymi konsekwencjami

Z ci/pą tez sie tak moze zdarzyc ja robie to delikatnie i jest zarobmiście

Gość gość
autorko przestan opowiadac bajki. to co opisalas byloby mozliwe gdyby jakis bardzo chojnie obdarzony murzyn zg****il cie analnie. wtedy pekl by ci o***t itp. Podczas normalnego anala takie rzeczy nie wystepuja nigdy

Gość kalina kurka
powyżej sami widzicie jacy są faceci. obudzają się od razu, bo oczywiście tylko oni są ważni a nie zdrowie dziewczyn, egoiści i zboczeńcy myślący wyłącznie o sobie

Ja tam fanem seksu analnego nie jestem :D, x ale najbardziej wk_rwiają mnie durne pi_dy, x wymyślające kłamstwa jak autor/ka tematu. x Obyś hemoroidów dostał oszuście :P :P :P.

Gość gość
dziewczyna ma rację czytałam ze może to być niebezpieczne a wogole to jest nienormalne dupa nie jest od tego

Gość gość
Faceci do śmieci.

Gość kalina kurka
mój temat to ostrzeżenie dla kobiet, by zastanowiły się zanim podejmą decyzję, czy raczej zanim zostaną do tego "zmuszone" przez ich facetów którzy myślą tylko o swoich chorych fantazjach żeby się później chwalić przed kumplami. opinie zboczonych facetów mnie nie interesują, bo oczywiście teraz każdy się odezwie że to bajka, żeby czasem ich partnerki nie zaczęły mówić "nie"

Gość gość
Korek analny ?

Gość gość
Nie klam .Chcialas sie pochwalic ze spalas z murzynem !

>>>Korek analny ?<<< x Żeby zakneblować świętoszkowatego półgłówka, udającego kobietę :D, czyli kalina kurka ?

Gość gość
Wiadomo, że powiedzą że to bajka, bo co mają powiedzieć kiedy oni lubią je/bać w jelito.

Gość gość
Ale od analu hemoroidow sie nie dostaje. Kazdy proktolog ci to powie. Niektorzy twierdza nawet ze anal od czasu do czasu jest bardzo zdrowy.

>>>zanim zostaną do tego "zmuszone" przez ich facetów<<< x Wyobraź sobie bezmyślny matole, że wszystkie panie, z którymi to robiłem, SAME NA TO NALEGAŁY.

Gość gość
mnie nie musisz ostrzegać, jestem od ciebie sporo starsza i nigdy nie zgodzilabym sie na anal, nie wiem co takie dziewczyny mają we lbie... a najlepsze że faceci myślą, żę im mlodsza tym bardziej ciasna, tym mniej doswiadczona. A prawda taka, że teraz te mlode są po 10 pen\/\isach, analach, a taka 35 latka mogla miec tylko jednego faceta i to bez anali. Ale dla facetow ta pierwsza bardziej atrakcyjna bo mlodsza :O

Gość gość
ja pikole ale wy jestescie durni :-O nawet kazdy lekarz moze wam to powiedziec, ze seks analny jest niebezpieczny :-O moj ginekolog mnie ostrzegal bo pozniej mozna miec rozne problemy no ale wy wiecie lepiej. w zyciu bym sie na anal nie zgodzila

Gość gość
jako ze uprawiam anal z dziewczyna od kilku lat napisze jedno. bardzo mnie smiesza komentarze przeciwniczek anala. I do tego zerowa argumentacja. Zal.

Gość kalina kurka
każdy lekarz powie że seks analny nawet w bardzo łagodnej formie wiąże sie ze stanami zapalnymi o***tu, a w pozniejszym czasie moze odbic sie na nietrzymaniu stolca ,czy szczelinie o***tu. częste są także pęknięcia zwieracza jeśli poważnego to będziecie mieć tak jak ja

>>>w zyciu bym sie na anal nie zgodzila<<< x Masz do tego prawo x samotna, zasuszona ruto :P :P :P.

Gość gość
Nigdy nie warto robić nic wbrew sobie, a już na pewno coś co niesie niebezpieczeństwo. Wiele zwieraczy takie zabawy znosi bez żadnych problemów, ale wierzę w to że mogą być takie dla których taki najazd od tyłu spowoduje poważne i nieodwracalne uszkodzenia. Ciekawe tylko jak rozpoznać czy można czy nie...

Gość gość
Ja tez słyszałam o takich przypadkach....wiadomo ,nie kazdy czlowiek jest jednakowy i nie kazdy musi mieć potem problem ale sie zdarza

Gość gość
misio1 ja się z gejami nie spotykam, a jak ty jesteś gejem i koprofilem to twoja sprawa, rożne są zboczenia, widocznie lubisz smrod go\owna, masz do tego prawo ;)

Gość gość
moja dziewczyna sama proponuje mi anal bo jest dla niej bardzo przyjemny wiec wasza opinia przeciwniczek anal jest w tym momencie nic nie warta.

Gość gość
inaccessible89 x w swojej sprawie go pytałeś?

Gość gość
Kalina masz rację i po co dystkutowac z poyebusami zneta , co z*******chali raz i to po pojaku. Ale tak każdy jest mistrzem seksu.po drugie Tymi 14 cm to sobie krzywdę co najwyżej zrobią , bo szoku od takich karzełków można dostać.

>>>każdy lekarz powie że seks analny nawet w bardzo łagodnej formie wiąże sie ze stanami zapalnymi o***tu, a w pozniejszym czasie moze odbic sie na nietrzymaniu stolca ,czy szczelinie o***tu. częste są także pęknięcia zwieracza jeśli poważnego to będziecie mieć tak jak ja<<< x Znam kilku lekarzy i żaden NIGDY czegoś tak głupiego nie powiedział :D. x Sam nie muszę narzekać na to, czym obdarzyła mnie natura :), wiec gdyby w Twoich WYPOCINACH, była choć krztyna prawdy, to któraś dziewczyna, miałaby jakieś problemy :(. x Prawdą jest tylko to, że NIE WOLNO robić tego na siłę i zmuszać do tego kobiety.

Gość gość
Pedau misia w doope yebał, to się zna