Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Miraz

Czym dla was jest "Patriotyzm" ?

Polecane posty

Gość gość
...a teraz sie do mnie nie odzywac bo was kooorfa zatłuke jak boga kocham x Jesli tego posranego boga faktycznie kochasz to jesteś głupszy niż myślałem. Poza tym nie wyobrażaj sobie że jesteś aż taki mocny.

Gość gość
Kurwa już zescie udowodnili jacy jesteście wspaniali. To przez mężczyzn była drabina społecznai masy niewolników żyjących gorzej od zwierząt. Bo wy s*******e potraficie żerować tylko na innych. Ukraść i mieć jak najwięcej to cecha samcow

Gość gość
jak masz jeszcze coś do powiedzenia to tylko w cztery oczy bo dyskutowac z tobą moge jedynie używając argumentu siły. x Idiota.

Gość Miraz
I tak oto z pytania o PATRIOTYZ..czym dla was jest? Stworzyliscie nastepne szambo,serdecznie wszystkich pozdrawiam, zycze dobrej nocy.

Gość gość
kzięciu dziś cwellapka.gif x Czy ty w ogóle masz pojęcie jakim intelektualnym zerem musisz być żeby w internecie groźby pisać? Typu: ,,nie pisz więcej bo cie zbiję" ? Czy ty w ogóle jesteś pełnoletni? Nie pytam czy dorosły bo na to pytanie odpowiedź znam ;) Agresja (jeśli nie jest to oczywiście tylko internetowa poza krzykacza) takich syfów jak ty została właśnie wykorzystana w konflikcie bałkańskim i każdym innym który został wywołany jak sam wiesz sztucznie dla osiągnięcia zwykłych finansowych zysków. Agresywnemu syfowi wystarczy kogoś wskazać i powiedzieć że on myśli inaczej a agresywny syf już leci by z delikwentem (lub delikwentką bo w konflikcie bałkańskim płeć inaczej myślących nie miała znaczenia) rozmawiać przy pomocy argumentu siły. Zakładając że to nie poza internetowa jak już wcześniej wspomniałem uważam że świat tylko może zyskać jeśli cię kiedyś jakieś dajmy na to rozpędzone auto za/je/bie i oby ten świat nie musiał zbyt długo na to czekać ;)

Gość gość
On jest ofiarą teorii spiskowych a wydaje mu się że rozgryzl zagadkę wszechświata

Gość gość
Wierzysz ze poleci sam jak mu nie każą? To samiec. Oni zawsze wyręczają się innymi.

Gość gość
Waleczni mężczyźni dziela się na mięso armatnie i wielkich dowódców.

jak sie czegoś boje to znaczy, że to jest złe. wystarczy tylko, żebym to ładnie uzasadnił w kwiecistym przemówieniu ala moralitet i już moge się czuć lepszy od jakiegoś frustrata tudzież brutala. to wszystko gooofno warte. łącznie z twoimi zasadami wynikającymi ze skapstwa (osrane gacie) jak masz jeszcze coś do powiedzenia to proponuje abyś przekazał mi to w cztery oczy inaczej dojde do wniosku, że nie wierzysz w to co piszesz i jesteś zwykłym konformistom uważającym się dla równowagi psychicznej za indywidualiste. co do mojej wiary w boga to wynika ona z wiary w sztana kultywowanej w kegach kulturalnej elity. tak więc to nie kwestia wiary tylko logiki. poszoł won

Gość gość
kzięciu dziś typowa gadka cwela x Być może ale te argumenty zamknęły ci wreszcie mordę. No chyba że znów zechcesz nam wyjaśniać jak to ludzka głupota (nie twoja broń cie panie boże) przyczynia się do łatwości manipulowania maluczkimi ;) Ja pokazałem ci że to ty jesteś najbardziej podatny na to co w teorii znasz jak widzę od podszewki. Jakim trzeba być więc głupcem aby znać mechanizm działania oszustwa i dawać się wciąż oszukiwać? Ale to też pewnie typowa gadka cwela?

Gość gość
kzięciu dziś cwellapka.gif x kzięciu dziś wypiertalaj x kzięciu dziś typowa gadka cwela xxxx jak w gimbazie :D

Gość gość
Otóż to, teoretycy zazwyczaj w praktyce są tym czym nie chcą byc

poza tym to nie jest czas na dyskusje. a twierdzenie, że agresja jest zła bo patriotyzm jest zły bo wojny bo gwałty itd to zwykłe żonglowanie słowami. otóż agresja nie jest zła. nie jest również dobra. bywa konieczna po prostu jest...Albo jak w twoim przypadku nie ma. róznica polega na tym, że ja to nazywam tchórzostwem a ty wyzszą forma egzystencji duchowej

słuchaj fajnie, że nie jestes podatny na manipulacje. gratuluje. gooofno na chodniku też nie jest na nią podatne. w dodatku kazdy daje mu spokój. ale oczywiście możesz sie uważać za drugiego mahatme ghandiego. co do mojej zaś podatności na manipulacje to to napiertalanie po ryju ludzi którzy służą maipulatorom nie uważam za naiwne i dlatego podtrzymuje swoją propozycje:)

Gość gość
Napisz coś jeszcze, bo nie za bardzo jest się do czego odniesc

Gość gość
kzięciu dziś poza tym to nie jest czas na dyskusje. a twierdzenie, że agresja jest zła bo patriotyzm jest zły bo wojny bo gwałty itd to zwykłe żonglowanie słowami. otóż agresja nie jest zła. nie jest również dobra. bywa konieczna po prostu jest...Albo jak w twoim przypadku nie ma. róznica polega na tym, że ja to nazywam tchórzostwem a ty wyzszą forma egzystencji duchowej x Tylko pamiętaj krańcowy matole że żadnej ze swoich gróźb adresowanych do tamtej laski nie jesteś w stanie zrealizować o czym doskonale pisząc je wiedziałeś a to świadczy że jesteś kompletnym zerem które gdyby przypadkiem dostało szansę aby tamtą dziewczynę uderzyć a ona zrobiłaby ci z tego sprawę to ty syfie na kolanach prosiłbyś ją żeby przyjęła wszystko co posiadasz i wszystko co jeszcze możesz zrobić bo inaczej poszedłbyś do pudła gdzie silniejsi albo tylko będący w większej grupie rypaliby cie w tyłek jak swoja dziwkę a ty na samą myśl o tym srałbyś ze strachu niezdążywszy ściągnąć z d**y gaci. Takim w rzeczywistości jesteś bohaterem mały ch/u/jku.

co do ghandiego to chciałbym zwrócic uwagę na to, że obecnie jest to jeden z najbiedniejszych krajów świata. oczywiście "wywalczyli niepodległośc" ale niestety pokłosiem tego całego biernego oporu jest bierne społeczeństwo i to był głowny cel ghandiego skądinąd studenta renomowanej angielskiej uczelni znanej z hodowania nadzorców niewolników.

Gość gość
kzięciu dziś słuchaj fajnie, że nie jestes podatny na manipulacje. gratuluje. gooofno na chodniku też nie jest na nią podatne. w dodatku kazdy daje mu spokój. ale oczywiście możesz sie uważać za drugiego mahatme ghandiego. x Uważam się po prostu za wielokrotnie inteligentniejszego niż takie śmieci jak ty. Nie za żadnego hindusa idioto.

po pierwsze jakby mnie ktos wyrypał to wkrótce zakończyłby zywot (chyba, że by mi sie to spodobało na co istnieja jednak nikłe szanse) a po drugie przepraszam że obraziłem twoja dziewczyne acdzkolwiek watpie czy jako feministka będzie ci wdzięczna za próby ratowania jej honoru. nigdzie też nie napiswałem, że ją zgwałce. to była forma obrazy słownej-skrót myślowy, kórego uzywam w dyskusjach z kretynami żeby uznali mnie za "barbarzyńce, chama i absolutne zero" po czym sobie poszli i mnie dalej nie denerwoali swoim bezmyślnym tudziez wyuczonym na pamięć piertoleniem. ty juz mnie zakwalifikowałes tak jak sie spodziewałem aczkolwiek troche przekraczasz średni czas za\kończenia ze mna dyskusji pod pretekstem braku zbiezności poziomów. ale założe sie że długo to nie potrfa

Gość gość 500
Patriota walczy za ojczyznę, ginie - rodzina (żona ,dzieci) po wojnie nie ma co jeść. Patriota walczy za ojczyznę, zostaje ranny, staje się kaleką - po wojnie nie ma co jeść, bo nie zarobi na siebie, no bo jest kaleką. A cwaniaczki dają nóżkę z okupowanego kraju i tworzą rząd na uchodźstwie, staja się prezydentem(-ami) na uchodźstwie, itp., a po wojnie wracają do kraju w chwale jako prawdziwi patrioci.

Gość gość
Wszystkie imperia wywalczone agresją i przemocą i tak się rozpadły jak twoje wspomniane goowno.

więc kooorfa zamknij wreszcie ryj i spiertalaj medytować albo palić inne kadzidełka

Gość gość
To było do mnie? Ja nie czuje się obrażona :) Mnie to podnieca bo wychowałam się z facetami którzy mnie gnoili

Gość gość
kzięciu dziś po pierwsze jakby mnie ktos wyrypał to wkrótce zakończyłby zywot... x No jasne! Wystarczył moment i zapomniałem jaki z ciebie mały bohater ch/u/jek ;) I nie tłumacz się. Ani to moja dziewczyna ani ty nie miałeś niczego dobrego na myśli. Nie było też przenośni i innych wymyślnych figur słownych. Jesteś po prostu kupą gó/wna o czym zapewne w skrytości ducha sam doskonale wiesz. Ja ci to tylko wprost napisałem i wskazałem co na to bezsprzecznie wskazuje.

rozumiem. ja sie wychowałem na gospodarstwie gdzie ciągle gryzły mnie muchy i inne robaki. od tamtej pory jestem zdania, że ludzie powinni miec takie same prawa jak robaki

słuchaj. nie wiem dlaczego poświęcasz tyle czasu na rozmowe z goofnem i imputowaniu mu, że z racji tego, że śmierdzi musi posiadac świadomośc ale, wybacz to co teraz powiem, jest to troche...chore? gooofno albo sie omija albo sp[rząta. ty jakoś nie możesz zrobić ani jednej rzeczy ani drugie. wnioski są dwa: albo nie jestem gooofnem albo ty też jesteś gooofnem i starasz sie śmierdzieć bardziej ode mnie