Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Miraz

Czym dla was jest "Patriotyzm" ?

Polecane posty

Gość gość
Ja mam lepszą teorię księciu. P******ic NWO. To faceci odpowiadają za ten gnoj i powinno się obalic dominację mężczyzn. To oni tworzą struktury, hierarchię i są źródłem zła i przemocy. To mężczyźni są płytcy, zadni władzy i bogactw to oni stworzyli niewolnictwo. Wszystko czego facet się dotknie zamienia się w gnoj

Gość gość
gość dziś idź spać bo piertolisz :o od rzeczy

Gość Miraz
Ja sie pytam o Potriotyzm , obywateli naszego kraju, a ty ksieciu wyskakujesz z globalizacja i zwiazana z tym p*****lami..wyluzuj!

Gość gość
Mężczyźni są tylko narzędziem w rękach kobiet ;)

Gość gość
yyy a co jest złego w indywidualiźmie?

co do religii to mamy identyczna sytuacje. patrz isis założone i, kierowane i sponsorowane przez cia i mossad. wniosek jeden. tylko globalizm i ateizm nas uratuje. oczywiście to błędny wniosek ale właśnie taki ma być.

Gość gość
taaa na pewno to kobiety wymyśliły patriarchat i wojny

Gość gość
Uj***c facetom jaja i będzie święty spokój. Oni maja takie pojęcie o patriotyzmie jak o miłości. Głównym motywem wojen zawsze były grabieże i g***ty. A nie Honor i Ojczyzna

Gość gość
ok, piertol, ale powiedz tylko co masz do indywidualizmu

skończ z tymi feministycznymi pierdołami. feminizm wymyślono w tych samych celach co patriotyzm i on tez przestanie być potrzebny. najpredzej wtedy kiedy już nie będzie rodzin, o które warto walczyc ani męzczyzn zdolnych do walki. dodatkowo filozofia głosząca, ze mężczyźni są źli a kobiety maja prawo byc równie złe jak oni nie wyglada mi na budującą.

Gość gość
Feminizm powstał w naszych kobiecych sercach. Nikt nam go nie narzucił kretynie

Gość gość
nie, feminizm "wymyślono" po to aby znieść patriotyzm, geniuszu a skrajności i fanatycy są w każdej grupie

:o tak, bo przecież patriotyzm i wiara to to samo co wykorzystanie tych dwóch wartości dla manipulacji:O:O:O z kim ja tu siedzę, zakute łby

Gość gość
Feminizmu nikt nie wymyślił to prawo naturalne. To patriarchat jest wymysłem narodził się z męskiego lenistwa i wrodzonego cwaniactwa.

"co masz do indywidualizmu" to, ze wykorzystuje się go do deprawacji ludzkości "udowadniając" tym samym, że wolność jest zła. indywidualizm jest promowany jako konglomerat chciwości, egoizmu i jak każda skrajna postawa jest destrukcyjny. ponadto indywidualiści nie działają wspólnie z definicji. to lepsze niż zakaz zgromadzeń. przeważnie również pseudoindywidualiści wychowani na mtv ciągną w strone jakichś satanistycznych sekt albo new ageowych alternatyw religijnych. zresztą kooorfa tu nic nmnie ma sensu. wszystko co sie nam proponuje jest podstępem. jedno wielkie gooofno.

Gość gość
Indywidualizm też jest cechą wrodzona. Nie ma dwóch identycznych osobników. Każdy jest inny pod względem psychicznym , intelektualnym i ma inne upodobania. To o czym mówisz to nie indywidualizm tylko spaczenie umysłowe dokonujące się pod wpływem braku kultury i rozwoju maksymalnej konsumpcji. Konsumpcja nieograniczona to też wytwór leniwych i pazernych z natury mezczyzn którzy cały świat uzależnili od pieniadza

feminizm to kupa gooofna. to nie mężczyźni ciemięzyli kobiety przez tysiąclecia tylko władcy tego świata reszte ludzkości faraonowie, królowie, cesarze oraz zakulisowe organizacje. interpretowanie historii i obecnej sytuacji z perspektywy fenministycznej jako walke klas - płci jest debilizmem oraz skutecznie odwraca uwagę od prawdziwych dręczycieli jak równiez powoduje rozłam w rodzinie czyli tam gdzie więzi sa najsilniejsze. nie chce mi sie juz pisac. rozumiem was też miałem nasrane we łbie byle tylko miec jakiś "światopogląd" niestety żaen z tych swiatopoglądów o których piszecie nie ma mic wspólnego z tym światem

Gość gość
kzięciu wczoraj gośc nie siej propagandy. wojna w jugosławi była z premedytacja sprowokowana przez siły z zewnatrz jak równiez przez ustalenia politykierów z onz i innych globalistycznych agend. to nie patriotyzm był winien tylko wykorzystanie go jako narzędzia przez manipulatorów. jugosławia sama sie nie rozpadła tak samo jak rewolucjha na ukrainie nie wybuchła sama bo była sponsorowana. x A co ja innego mówię? Patriotyzm jest wyuczonym zachowaniem które to wyuczenie osiąga się poprzez indoktrynację przeprowadzaną od najwcześniejszych lat życia i który staje się narzędziem nadającym się do wykorzystania w chwilach gdy rządzący mogą na nim coś ugrać. Rządzący w kraju lub jacyś inni rządzący bo oni jak pokazują sztucznie wywoływane bratobójcze wojny wykorzystywać cudzy patriotyzm też potrafią. Jakoś niezrozumiale piszę?

Gość gość
Nie mężczyźni tylko kto? Duchy święte?

Gość gość
Faraonowie, Królowie,Cesarze to samce w czystej postaci. Jedynym pozytywnym efektem patriarchatu jest rozwój cywilizacji ale ona długo rozwijała się tylko dla garstki uprzywilejowanych

ja piertole jesteś debilką tak mężczyźni. najpewniej ci co śpią po śmietnikach dla niepoznaki albo zapiertalają od 6 roku zycia w kopalniach diamentów z chciwości. weź kooorfo nie odzywaj sie do mnie bo mnie wkooorfiasz.

było wiele władczyń a jeszcze więcej kobiet było beneficjentkami systemów feudalnego, oligarchicznego, niewolniczego, rasistowskiego itd. weź piertolnij sie łbem o ściane może ci przejdzie bo póki co to pracujesz na rzecz tych samych ludzi, którzy żyją z wyzysku innych od tysiącleci. ide bo z kooorfami nie gadam

gościu od patriotyzmu tępy cwelu już ci tłumacze. otóż piszesz, ze wojny to wynik patriotyzmu a to nie jest prawda. tak samo jak za pożar nie jest odpowiedzialna zapałka tylko podpalacz. rozumiesz juz czy mam ci to wkopać w łeb butem p*****lcu ?

a może pracujesz dla podpalaczy, że tak wykręcasz kota ogonem? jak masz jeszcze coś do powiedzenia to tylko w cztery oczy bo dyskutowac z tobą moge jedynie używając argumentu siły. pasi napisz gdzie nie pasi zamknij morde sprzedajna dzifffko

Gość gość
Hehe. Faceci to slabeusze. Kobiety Królowe były ale nie miały wpływu na ustrój społeczny i polityczny. Zazwyczaj pojawiały się z braku męskich potomków i raczej niewiele wiedziały o feminizmie

Gość gość
kzięciu dziś gościu od patriotyzmu tępy cwelu już ci tłumacze. otóż piszesz, ze wojny to wynik patriotyzmu a to nie jest prawda. tak samo jak za pożar nie jest odpowiedzialna zapałka tylko podpalacz. rozumiesz juz czy mam ci to wkopać w łeb butem p*****lcu ? x Wojna to nie żaden wynik patriotyzmu tylko ludzie idą na wojnę jak bezwolne barany bo został im ten patriotyzm wpojony p********y bucu. Gdyby człowiek nie był podatny na tego rodzaju manipulację to przenigdy nie dałby sie wkręcić w wojnę wywołana przez chciwość i dla korzyści jakiegoś s********a. Tobie trzeba dużymi literami cWelu?

co do feminizmu jeszcze to z etycznego punktu widzenia filozofia wywodząca się wprost od rasizmu i komunizmu. zakłada istnienie tych złych z natury oraz ich eksterminacje jako jedyny sposób naprawienia świata. i tylko o to tu chodzi. o eksterminacje i zwalanie winy na niewinnych. tyle wykładu a teraz sie do mnie nie odzywac bo was kooorfa zatłuke jak boga kocham

Gość gość
Uzależnili się kobiety od siebie jak owieczki. . Chcieliscie mieć jej picze na oku i ruhanie tylko dla siebie. Więc zaplodnic i trzymać w domu żeby wam rodziła wasze bachory bo testów DNA nie bylo