Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Miraz

Czym dla was jest "Patriotyzm" ?

Polecane posty

Gość gość
Rozmowa z goownem to prawie jak nauka o goownie też może być twórcza i inspirujaca

miło mi, że cie inspiruje. mam szczerą nadzieje, że zagłębisz sie w moim gooofnianym jestestwie i wyciągniesz niego jak najwięcej dla siebie:)

Gość gość
Łatwe tematy nikogo nie rozwijaja

Gość gość
kzięciu dziś słuchaj. nie wiem dlaczego poświęcasz tyle czasu na rozmowe z goofnem i imputowaniu mu, że z racji tego, że śmierdzi musi posiadac świadomośc ale, wybacz to co teraz powiem, jest to troche...chore? gooofno albo sie omija albo sp[rząta. ty jakoś nie możesz zrobić ani jednej rzeczy ani drugie. wnioski są dwa: albo nie jestem gooofnem albo ty też jesteś gooofnem i starasz sie śmierdzieć bardziej ode mnie x Wyjaśnić? Proszę bardzo. (zwrotu PROSZĘ BARDZO używam jako figury słownej bo daleki jestem by okazać ci aż taka kurtuazję) Jesteśmy na forum jak juz to dzisiaj komuś tutaj wyjaśniałem a na forum się dyskutuje. Ja dyskutuję nawet z takimi jak ty g****ami choć oczywiście wolę ludzi i najlepiej ludzi inteligentnych ale w kazdym przypadku dyskusje traktuję jak rozgrywkę słowną w której chcę po prostu wygrać. Jeśli przegram to rozmówcę obdarzam wielkim szacunkiem. To wszystko. Ps. Ty na szacunek nie możesz już liczyć i to wale nie dlatego że nie przegrałem ale dlatego że w mojej opinii groźby pisane w internecie to nie tylko słabość ale wręcz niemoc w tym także intelektualna. Nie ruszają mnie za to wyzwiska. Mogą być częścią sporu i jak chodzi o mnie nie rozumiem jeśli ktoś się o nie oburza. To tylko słowa które najczęściej nic nie znaczą. Mam nadzieję że wyjaśniłem iż w swoich spekulacjach o g*****e pobłądziłeś.

Gość gość
Nie bekam ani nie pierdze i nie mam włosów pod pachami

Gość gość
Trzeba umieć przyjąć ciosy poniżej pasa a zwłaszcza je

to gdzie je miałem napisać żebyś przeczytał? w gazecie wyborczej? widzisz w tym jakąś logikę? groxby to część negocjacji i również zaliczają się do kanonu sztuki retoryki. realizacja gróźb może nastapic lub nie. to już bez znaczenia. ponadto wyraźnie (przepraszam, że nie w wyborczej) zaproponowałem spotkanie w celu rozstrzygnięcia silowego, którą to propozycje odrzuciłes motywując to tym, że jestem goofnem a następnie dziękując mi za to, że cie inspiruje. fajnie, że chcesz wygrać jakąs tam dyskusje ale ja gram o wiekszą stawke.

w dodatku ciagle mnie wyzywasz. nie wiem gdzie sie chowałes ale przewaznie takie coś sie kończy mordobiciem z czym najwyraźniej nie możesz się pogodzić. wolisz udowadniać, że ci którzy cie bija i ponizaja to gooofno. nie no ok. jeżeli daje ci to poczucie bezpieczeństwa, komfortu i wyższości moralnej to dalej możesz wyzywać wszystkich od gooofien aczkolwioek wątpię aby miało to wpływ na zmiane postawy dyskutantów

Gość gość
Chociaż jakby mnie ktoś walnal w cycka mogłabym zareagować jak facet walniety w jajka

Gość gość
kzięciu dziś to gdzie je miałem napisać żebyś przeczytał? w gazecie wyborczej? widzisz w tym jakąś logikę? groxby to część negocjacji i również zaliczają się do kanonu sztuki retoryki. realizacja gróźb może nastapic lub nie. to już bez znaczenia. ponadto wyraźnie (przepraszam, że nie w wyborczej) zaproponowałem spotkanie w celu rozstrzygnięcia silowego, którą to propozycje odrzuciłes motywując to tym, że jestem goofnem a następnie dziękując mi za to, że cie inspiruje. fajnie, że chcesz wygrać jakąs tam dyskusje ale ja gram o wiekszą stawke. x O inspiracjach nie rozmawiałeś ze mną. Groźby też nie pod moim adresem pisałeś choć to jest bez znaczenia bo w necie to sobie je możesz pisać choćbyś nie miał obydwu nóg i dwojga rąk. Jakiego typu bohatera to z ciebie czyni już ci wyjaśniłem ale mogę ci to jeśli nie zamkniesz tego tematu na sto innych sposobów wyjaśniać i zyskasz tylko tyle że poczujesz się jeszcze podlej. A co do stawki tej większej o którą grasz to gratuluję poczucia misji do spełnienia. Szkoda że zapomniałeś gdzie jesteś i ile tutaj z tą swoją misją możesz zrobić. Obyś się tylko wysłannikiem boga nie poczuł bo wtedy czymkolwiek byłaby ta stawka nikt na tym nie zyska a każdy może stracić.

Gość gość
70C. Ale są bardzo wrażliwe na bodźce

Gość gość
kzięciu dziś w dodatku ciagle mnie wyzywasz. x Na to też odpowiem. Bo zachowałeś się jak g****o.

70 c nic mi nie mówi. możesz mi to przybliżyć używając porównania do jakiegos owocu. jabłko, arbuz itd. teoretycznie jeżeli masz wiekszego cycka od jajek to trzeba włożyć w uderzenie proporcjonalnie więcej siły. dlatego tak dociekam;) nie wiem czy podołam bo jak wyjasnił mój interlokutor nie mam rak ani móg czyli bede cie walił z dyńki:) ewentualnie paukom:)

Gość gość
Tym czasem idę spać. Dobrej nocy wszystkim.

Gość gość
Jabłka. Dobra koniec bo bateryjka mi padła. Dobranoc chłopcy.

Gość gość
dlaczego jeśień jest nibezoieczna? bo można dostać z liścia