Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

wstrzymane alimenty

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰
Pracuj臋 z m艂odymi dziewczynami z pe艂nych rodzin kt贸re studiuj膮. Uczciwie i rzetelnie pracuj膮 bo rodzic贸w nie sta膰 na ich utrzymanie. S膮 w stanie pracowa膰, studiowac, etc I przychodz膮 na rozmow臋 m艂ode siksy w r贸偶owych szpilkach i z dekoltem do pasa kt贸re na wst臋pie m贸wi膮 wprost,偶e mog膮 jedynie pracowa膰 na czarno a jak nie da si臋 to na umow臋 zlecenie,ale na umowie musi by膰 wykazana tylko cz臋艣膰 zarobk贸w bo dostaje alimenty od ojca i nie chce ich straci膰. Je偶eli normalna umowa o prac臋 to one nie s膮 zainteresowane. I dodam,偶e z takimi przypadkami spotka艂am si臋 w praktyce wiele razy. Kadrowa

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
Dziecko ma sta膰 na utrzymanie? A ilu dzieciom z pe艂nych rodzin rodzice p艂ac膮 za wynajem mieszkania? A mamusia j膮 z domu wyrzuca? Niech tatu艣 zaproponuje,偶e jak nie ma gdzie mieszka膰 to niech zamieszka u niego, ma swoje obowi膮zki, sprz膮ta ca艂y dom co drugi weekend, pomaga w opiece nad rodze艅stwem,gotuje co drugi dzie艅. Szybko problem zniknie i praca si臋 znajdzie i c贸reczka znajdzie 艣rodki na samodzielne utrzymanie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
prawo si臋 zmieni艂o, wkr贸tce to po stronie doros艂ego dziecka b臋dzie udowodnienie, 偶e nie mo偶e pracowa膰 i samodzielnie si臋 utrzyma膰

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A rozw贸dki i dzieciate panny twierdz膮 偶e ich dzieci s膮 takie same jak inne, a nawet lepsze. I 偶e si臋 im du偶o nale偶y... A to s膮 dzieci-艣mieci. Zasmrodzone w dzieci艅stwie, b臋d膮 艣mierdzie膰 przez reszt臋 偶ycia!!! I jak do tej pory by艂 to kraj qrwy, z艂odzieja i ognistej wody - tak teraz staje si臋 krajem: qrwy, jej bachora, z艂odzieja i ognistej wody!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Jak jej bachora?przeciez dziecko ma matk臋 i ojca.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Jakby艣 nadal mia艂a problemy z tymi alimentami to mo偶esz zadzowni膰 po porade do kancelarii ultimatum, mi doradzili co zrobi膰 co prawda w innej kwestii, ale wiele im zawdzieczam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
"Jak jej bachora?przeciez dziecko ma matk臋 i ojca. " A kto wychowuj****chora rozw贸dki i dzieciatej panny? Ojciec i matka? Czy rozw贸dka i dzieciata panna? To kto z dzieciora robi bachora?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ohoho ale sie alimenciarze i ich zdesperowane wsciekle kochanice uniosly:D nie ich wina,ze bylyscie takimi paszteciarami,ze wolny nie chcial

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Alimenty powinny by膰 do momentu, w kt贸rym dziecko sko艅czy nauk臋 i si臋 usamodzielni finansowo. Je偶eli macie problem z alimentami to polecam wam kancelari臋 adwokack膮 www.winklerkancelaria.pl Specjalizuj膮 si臋 w sprawach alimentacyjnych i wykonuj膮 swoj膮 prac臋 bardzo dobrze.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
wy si臋 alimenciary nie boicie, 偶e jak tatu艣 zaniemo偶e to dzieci pozwie? i co wtedy doros艂a c贸rka, po sko艅czeniu tych studi贸w powie? bra膰, bra膰 ile mo偶na, ale zobowi膮zania s膮, i jak tatu艣 p艂aci, to s膮 te偶 dowody, 偶e utrzymywa艂 i mu sie te偶 na staro艣膰 czy chorob臋 od dzieci utrzymanie nale偶y..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
m贸j ojciec mnie pozwa艂 o alimenty na sibeie, 偶ona go zostawi艂a, na mnie p艂aci艂 zawsze do 25go roku 偶ycia, a teraz ja p艂ac臋 na niego, taka sprawiedliwo艣膰.. matka by mnie sama utrzyma艂a, ale nie mog艂a przebole膰, 偶e j膮 ojciec zostawi艂, wi臋c si臋 偶ar艂a o alimebty w s膮dzie prawie co p贸艂 roku, a teraz ja i siostra p艂acimy na ojca, bo sam jest i nie pracuje, i tak dok艂adnie s膮d powiedzia艂, 偶e on nas utrzynywa艂 a my teraz mamy zobowi膮zania wobec niego zastan贸w si臋 matko, czy robisz przys艂ug臋 swoim dzieciom

Udost臋pnij ten post