Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mam nadzieje ze "mali giganci" zejda z anteny , straszny program

Polecane posty

Gość gość

ZENADA ten program! o ile jeszcze 11-12 latki daja rade tanczyc i spiewac tak te 4 latki do dno i pol metra wodorostow, tak durnych dzieci dawno nie widzialam i tak durnych rodzicow cieszacych durne michy tez a juz mega durnowate sa te male dziewczynki blagam nie produkujcie wiecej programow o bachorach!!!

Gość gość
10/10 ten program to gniot

Gość gość
Dokładnie, też nie rozumiem z czego ci rodzice sie tak ciesza :/ A te dzieciaczki to niektóre powiedziałabym jakieś niewychowane, krzyczą, nie dają dojść do słowa a wszyscy im brawo biją jakie to one fajne ;/

Gość gość
mam nadzieje ze wroci x factor

Gość gość
Jak widzę te rozwrzeszczane rozpieszczone bachory i ich debilnych rodziców to mnie szlag trafia.

Gość gość
mysle ze ten program byl by znosny gdyby kategoria wiekowa byla 12-16 lat ale te 4-6 latki to brak slow

Gość gość
Powiedzcie mi po co go ogdlądacie skoro wam się nie podoba?

Gość gość
ja ogladnelam tylko pierwszy odcinek i mialam dosyc wiec powiem ci ze nie ogladalam bo wlasnie nie podobal mi sie , malo powiedziane wk****al mnie i te durnowate bachory z jeszcze durniejszymi rodzicami

Gość gość
No to skoro nie oglądasz to co przeżywasz? Ja wcale nie oglądam programów pseudorozrywkowych, bo są kretyńskie łacznie z x factorem, mbtm czy innymi badziewiami i nie przeżywam.

Gość gość
a ty co tak przezywasz ze ja przezywam , nie podoba ci sie temat to nie czytaj

Gość gość
Własnie temat mi się podoba, bo chciałam się dowiedzieć dlaczego tak przeżywacie coś czego nie oglądacie? Boli cię, że ktoś robi idiotę z siebie i ze swojego dziecka?

Gość gość
Moze nie boli ale zniesmacza

Gość gość
To nie oglądaj! Kto ci każe? Ja mam nadzieję, że zejdą trudne sprawy, dlaczego ja, ukryta prawda, klan, m jak mdłości, na wspólnej, rozmowy w kroku i inne syfy ale póki co przełączam program i tyle! jest wiele gorszych programów choćby JU KEN DENS gdzie lansuje się tą bambuską wydrzyj-mordę Kazadi przebraną za pajaca oraz jurorów, bogatych celebrytów, którzy z tańcem ostatnio mieli do czynienia 100 lat temu. Serio lubię taniec i próbowałam to oglądać ale przy kolejnej historyjce pod tytułem: "jestem z biednej rodziny, tata nas zostawił dla azjatyckiego transa, siostra przedawkowała majeranek z rumiankiem, a mamę zjadła anakonda ale się nie poddałem i tańcowałem" Zwyczajnie przełączyłam ten syf! dwie minuty tańca i godzina promowania tych je/bniętych jurorów i prowadzącej. To jest dopiero rzyg :o

Gość gość
Was popaprane baby zniesmacza wszystko w czym biorą udział dzieci i to jest główny problem. Ktoś coś zaśpiewa, powie wierszyk, zdobywa punkty dla drużyny i fajnie. Niech też jest coś o dzieciach dla dzieci, a nie tylko denne serialiki i paradokumenty. Dużo bardziej żenujące są kolejne X Factory, Mam Talenty dzie chodzi tylko żeby wypromować jury i Tańce z Gwiazdami gdzie jedni celebryci oceniają drugich celebrytów, swoich kumpli po fachu i gdzie smsujace emerytki sponsorują tym dzianym gwiazdom główną wygraną czyli 100 tys złotych żeby jeszcze więcej się napaśli i wypromowali :o

Gość gość
Gosc 12:20 - aj law ju! :D

Gość gość
no ja też go law :D

Gość gość
Durna babo kiedys byl program od przedszkola do Opola i nikogo tam dzieci nie zniesmaczaly , ciekawe dlaczego? Ja wiem a ty?

Gość gość
Bo kiedyś ludzie nie byli takimi wściekłymi hejterami Gdyby dziś ten program powrócił to też tobie podobne wściekłe babska suchej nitki by na nim nie zostawiły! PROSTE!

Gość gość
Nie, bo kiedys nie bylo takich glupich rozwydrzonych bachorow, przychodzily dzieci fajnie po swojemu pospiewac a teraz wyjdzie lala 4 letnia uäprzebrana za krollewna ani nie spiewa ani nie tanczy biega w te i wewte rekoma macha cos udaje ze robi zamraza , no mama kretynka

Gość gość
Mala kretynka

Gość gość
a ja takiego kogoś tam nie widziałam, wszystkie dzieci coś robiły śpiewały, tańczyły albo mówiły wierszyki.

Gość gość
To sobie zobacz pierwszy odcinek jakie durnowate dzieciory te w wieku 4-6 lat

Gość gość
no ale chyba odpadły więc w czym problem? ziółek sie napij bo się poprujesz w szwach :P

Gość gość
Jakim treba byc rodzicem zeby ze swojego np 5 latka robic przy calej Polsce kretyna wiekszego niz jest w rzeczywistosci i jeszcze sie z tego cieszyc

Gość gość
Popieram autora tematu !