Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Uważacie, że to możliwe, że drobna dziewczyna (długie włosy, typ blondi)

Polecane posty

Gość gość

Uważacie, że to możliwe, że drobna dziewczyna (długie włosy, typ blondi) Poniżej 50 kg mogła pobić faceta ważącego >80 kg (nie z zaskoczenia, ale podczas wspólnej bójki)??? Moja znajoma się tym chwali na fejsie, że wczoraj jak wracała z imprezy to ją jakiś dres zaczepił i się rzucał, to tak go załatwiła, że podnieść się z chodnika nie mógł.

Gość gość
Mogła o ile atakowała najpierw krocze mężczyzny. Każdy mężczyzna pada nawet Pudzianowski padnie na glebę jak zasunie mu się w krok. Z innej sytuacji jak kobieta będzie agresywna a mężczyzna wychowany do nie bicia kobiet to albo oberwie albo ucieknie. Innego wyjścia nie ma.

Gość gość
Nie koniecznie krocze. Mogła po prosty być zwinniejsza od niego i szybsza. Nie ważne gdzie by kopała, nawet po kilku kopniakach w głowę albo w brzuch by padł. Szczególnie jeśli miała szpilki na nogach, wtedy pewnie by we własnej krwi na tym chodniku leżał.

Gość gość
Nie masz szans. Mogła go conajmniej z raz trafić i koleś zrezygnował. Twoja kolezanka wyolbrzymia jak to kobieta :O

Gość gość
Wyobraznia ja ponosi. Nie ma szansy. Jestem bardzo wysportowana, ze sportem zwiazana od 15 lat. Mam 165cm, waze 55kg. Biegam, plywam, cwicze gimnastyke, mam bardzo silne rece a moj maz podczas wspolnych przepychanek potrafi mnie unieruchomic jedna reka. Dziewczyna naogladala sie za duzo filmow. Faceci sa o wiele silniejsi

Gość gość
gość dziś kto ci naopowiadał bajek że w bójkach najbardziej liczy się siła? Wystarczy że byłą od niego dużo zwinniejsza, unikała jego ciosów i szybko zadawała swoje. Mogła go tak kopać że facet po którymś z kolei kopniaku z brzuch czy głowę po porostu padł.

Gość gość
a czemu nie? może się nie spodziewał takie reakcji, a jak dostał parę razy to nie miał siły oddać i znowu dostał jeszcze bardziej.

Gość gość
Kopniaki? Zwinniejsza? Co wy opowidanie. Male, chude dziewcze pobilo faceta? To wy chyba wierzycie w bajki. Nawet gdyby go kopnela to gosciu tak by jej odwinal, ze stracialby przytomnosc. Oj sa duzo filmow

Gość gość
gość dziś a byś się zdziwił. Jakby go laska w jaja albo brzuch z ostrego obcasa kopnęła to by nie odwinął, złożyłby się w pół, a laska by go kopała do woli. Widziałam na własne oczy taką akcję.