Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Martao

czy jest tu jakiś naprawdę inteligentny facet?

Polecane posty

przeciez odpowiedz jest prosta, nawet z moim iq rownym 0 😴 skoro noe byl nieprzewidujacy i nie zbudowal laborka, ani basenu, to jak moge byc na arce? przeciez tam nie ma miejsca dla takich fok jak ja ;)

Gość Najszybszy w mieście
i dajcie tu jakąś muzyczkę

Gość gość
jak widać Tu sami z wybitną inteligencją:)

Gość gość
sami jajcarze, no sami smieje sie do rozkupu.

"list otwarty do noe" drogi noe, nie rozpedzaj sie przypadkiem z budowa basenu dla mnie. narazisz sie jedynie na niepotrzebne koszty. jak kazda foka uwielbiam zyc na wolnosci i nie lubie sie dobrowolnie zamykac w pomieszczeniach pozbawionych naturalnej wentylacji. twoja pozbawiona iq foka ;) frida

Gość gość
szkoda ;)

Gość gość
zagadka !! bo temat zdycha a nie mam gdzie pokazywać swojej zayebistości.

Gość gość
frida, strasznie przeżywasz że nie rozwiązałaś tej zagadki :O teraz poczuciem humoru próbujesz zamazać wrazenie

Gość gość
Taa ten suchar temu ma służyć, iq ni mom takom głupio hahahahaha fajne, fajne. Tak jak tekst z szukaniem inteligentnych pisząc, że szuka inteligentnych, autorka wykazała się dużym polotem, naprawdę trudno o takich ludzi. :D

dobry czlowieku, nie jest to jedyna zagadka ktorej nie rozwiazalam. akurat to nie stanowi dla mnie podstawy do stresu.. natomiast widze, ze dla ciebie tak ;)skoro o tym piszesz. nie przejmuj sie.. naprawde nie ma czym :) lepiej poklikaj sobie pasjansa. podobno uspokaja. mnie akurat nie, bo nei mozna oszukiwac :)

Gość Pleiades
Przecież ryb nie musiał Noe umieszczać na arce, bo po co ? Myślę, że wieloryby też nie zatoną jeśli poziom wód wzrośnie....

Całe stada o watahach nie wspominając. :P Co trochę to można spotkać mądrzejszego. Zero za to gości z finezją fantazją i "bajerką". ;) Nie wiem jak dziewczyny wytrzymują z tymi mądralińskimi... :D :D

alez wy jestescie wszyscy bardzo madrzy.. moj boze.. dobrze ze nie mam jakiegos tam iq. jedne ryby lubia slona wode, a inne nie lubia. moze mi powiecie od kiedy deszcz jest slony i jesli bylo go az tak duzo zeby zalac cala ziemie to w jaki spsob to zjawisko nie wplynelo na poziom zasolenia morz. skoro przestal istniec podzial na morza i lady, bowiem swiat stal sie jedna wielka woda, w jaki sposob przystosowaly sie do tak wielkich zmian wszelkie morskie stworzenia? ja nie wiem. noe tez nie, bo siedzial zamkniety w arce.. a pan bog milczy ;) .. ide sobie. poszukam jakiegos iq. moze znajde gdzies w rowie, albo pod smietnikiem 🖐️ ps. a moze w czasach noego na ziemie spadl slony deszcz? co nie zmienia postaci rzeczy jesli chodzi o przystosowanie sie zyjatek wodnych do nowych warunkow 🖐️

Gość gość
boli, że autorka nie podłapała rozmowy, autorko zobacz to wołanie, pochwal chociaż kreatywność. Nie bądź czipa

Przepraszam, jestem z doskoku, bo pracuję właśnie. :) Tak, tak, doceniam kreatywność :D

Gość gość
no i słodko już jest. Jesteście kofane :*

Gość gość
mi też ucieło kofana jesteś

Gość gość
znowu mi ucieło

Gość gość
chyba sie potne, dajcie jakomś muzyczkę

Gość gość
kaszalot :D to odpowiedź na tę zagadkę

Autorka nie powiedziała, co rozumie przez inteligencję, czy odróżnia ją od tzw. życiowej mądrości, czy rozróżnia inteligencję emocjonalną itd. :)

kaszalot? moze zyc w slonej lub slodkiej wodzie? :O nie wiedzialam.. czy moze masz mnie na mysli? .. ale to nieprawda. nie wygladam jak kaszalot, tylko jak foka ... uuuu.. do kaszalota jeszcze mi daleeeko ;)

Gość gość
Tak. .ten co tego członka chce powiększyć. ...

Gość kredek
Nie to bym chcial dokuczyc bo I o to jestem posadzany ale inaccessible wchodząc na temat należało by sie odrobinkę rozeznac bo autorka wyraźnie określiła kogo szuka i nawet dzięki sugestiom ;) zrobiła krótki test ! tak wiem bystry czlek zrozumie a głupiec choćby na głos czytal nie pojmie Co w literach siedzi hehe. Więc chyba jednak Marta wystrczajaco jasno określiła wymagania. Choćby po to by nie tęsknić czasu na pyszalkowatych bucow z podworkowa filozofia. Przyznaje jej racje bo lepiej z mądrym choćby pomilczec jak z glupcem dysputy toczyć .

Gość gość
Żaden inteligentny człowiek nie obnosi się ze swoją inteligencją, wiec ten temat jest niezłym prowo, bo z góry wiadomo, że ten kto się przyznaje do swojej mądrości na ogół jej pożąda.

Gość gość
Co po tej całej inteligencji, jak w łóżku taki lalusiek jest po prostu do kitu.