Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy są tu jacys faceci którzy lubią zgrabne, szczupłe dziewczyny?

Polecane posty

Gość Kawaler 30
Oczywiście że są :D

Gość gość
ja tam nie wiem jaki mam tyłek... wiem tyle, że podoba się mojemu chłopakowi (no chyba, że kłamie) mam 158cm ważę 45kg, w talii mam 61 w biodrach 89, pod biustem 64 w biuście 83/84cm, fakt mam za małe piersi no ale nic na to nie poradzę

Gość gość
gość dziś ja tam nie wiem jaki mam tyłek... wiem tyle, że podoba się mojemu chłopakowi (no chyba, że kłamie) mam 158cm ważę 45kg, w talii mam 61 w biodrach 89, pod biustem 64 w biuście 83/84cm, fakt mam za małe piersi no ale nic na to nie poradzę xxxxxx Ja mam bardzo podobne wymiary do twoich i właśnie się zastanawiam czy jakiemukolwiek chłopakowi by się to podobało

Gość gość
Ja mam 85 cm w biodrach i 68 w talii, do tego zgrabny tyłeczek, wystający nawet w jeansach Masz fatalna figure.

Gość gość z  12_23
mojemu chłopakowi się bardzo spodobałam, uważa, ze mam idealne ciało (choć nie wiem ile w tym prawdy) ale widzę sama, że bardzo mu się podoba i kocha mnie dotykać, zwłaszcza te intymne części ciała

Gość gość
ale lampucery zakompleksione, piszace wiecznie o wlasnym cielsku... gowno mnie to obchodzi czy szczupla czy gruba, czemu nikt nie pogada o tyym jakie ksiazki czyta tylko wiecznie cielsko i cielsko

Gość gość
gość dziś Ja mam 85 cm w biodrach i 68 w talii, do tego zgrabny tyłeczek, wystający nawet w jeansach Masz fatalna figure. xxxxxx No jak nie podobają Ci się zgrabne wystające tyłeczki, tylko szerokie, wielkie, płaskie du*y to nie wnikam, ok.

Gość gość
Bardzo...jak łopata do śniegu

Gość gość
Co z tego, że "wystajacy" jak waski jak u chłopoka :D W talii masz sporo. Brak wciecia, bo biodra chlopiece. Wiec boczki i duzy brzuch.

Gość gość
prawictwo przestań wstawiać tu te obleśne d**y... Mam w du*ie wasze zdanie, cieszę sie że nie mam wielkiej d**y i odstającego brzucha, a faceci i tak się za mną oglądają

Gość gość
Duze brzuchy maja te z waskimi chlopiecymi biodrami