Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Extra portfel opinie

Polecane posty

Gość gość
Ekstraportfel jest w porządku. Brałam pożyczkę refinansująca czyli an spłate innej bo bym się nie wyrobiła i bym miała odsetki za spoźnioną spłatę a tak to wyszło mi sporo mniej płacić

Gość AnnaDe
u mnie akurat obeszło sie bez pożyczki refinansującej , choc wiem ze to ratuje niejedną osobie . Brałam w extraportfel 1000 zł na zakup lodówki na 45 dni . Ogromnym plusem jest tutaj jest ten długi okres spłaty . I oczywiście oddałam bez odsetek wszytsko

Gość WiktorTomczyyyk
Dla mnie na plus. Mają przejrzyste zasady i naprawdę mały procent w porównaniu z innymi firmami. Wszystkie warunki umowy znane są przed jej zawarciem, a przyznanie pożyczki w moim przypadku zajęło im 2h, pieniądze miałem na koncie jeszcze tego samego dnia popołudniu, więc polecam!

Gość gość
ja jestem zadowolona. 45 dni na spłate i pierwsza za darmo! Chyba najlepsza darmowa pożyczka o jakiej słyszałam.

Gość MiroSlav
ja uważam ,ze z pożyczek pozabankowych powinno sie korzystać z rozsądkiem i pożyczać na tyle ile Cie stac . A tak to zbierać pieniądze do skarpety jak się tylko da . Co do extraportfel to owszem korzystałem i pożyczałem tyle ile potrzebowałem . Oczywiście pożyczyłem tyle ile wiedziałem ,ze będę w stanie spłacić . Samą firme bardzo polecam , warunki umowy przejrzyste , szybka decyzja oraz pieniadze równie szybko są przesyłane na konto .

Gość IrminaJ
Uważamtą firmę za jedną z lepszych na rynku, 0prowizji minimum formalności, decyzję dostałam w sumie "od ręki" podczas jednego telefonu. Super

Gość fulla
fakt, bardzo wygodnie się bierze u nich pożyczkę. szybko i w sumie niewiele formalności trzeba załatwić. polecam bo warto jak ktoś musi!

Gość sara dajmler
ja w zasadzie nie mam zastrzeżeń. Czas spłaty wygodny, kwota spora, nie trzeba spełniać bog wie jakich wymogów.

Gość KlaraBasia
Mnie bardzo extraportfel pomógł , jak byłam w ciężkiej sytuacji to także skorzystałam , i bardzo dogodną tutaj opcją jest to ,ze można ją wziąc na okres 45 dni ;)

Gość aerka9
extraportfel wg mnie to najlepsza firma na rynku. jasne zasady, nie trzeba się bać windykacji po 1 dniu opóźnienia

Gość Amelia14
Ja ufam tylko Extraportfel , bo dają szybkie i wygodne w spłacaniu chwilówki. Pierwsza pożyczka to nawet 2000 zł dlatego bardzo na tym skorzystałam kiedy opłacałem leczenie mojej mamy,które ma problemy z sercem.

Gość czosnek88
ogromny plus w skladaniu wniosku , ze jest to przez internet , szybki przelwe na konto rowniez jest ddoatkowym atutem oraz okres splaty i fakt ze pierwsza pozyczka jest darmowa . w 45 dzien splaty niesttey braklo mi doslownie 50 zl do splaty naleznosci , skorzsytalam z refinansowania , i tak akurat zaraz potem mialam wyplate , i oddalam te 50 zł ;) takim sposobem odsetki mi nie urosły

Gość Opila
to refinansowanie jest na prawdę dobrym rozwiązaniem. mi Extraportfel poratował sytuację rodzinną kiedy byłam w potrzasku. moim zdaniem są to sprawdzone pożyczki

Gość Amelia Ooo
POżyczka w porząku, nie mam uwag, fajnie że termin spłaty w Extraportfel jest wydłużony

Gość Krissi
no zdecydowanie, chyba żadna inna firma nie ma 45 dni spłaty!tylko spotkałam sie z tym w Extraportfelu!

Gość Giggi
no wlasnie patrzyłam na różne oferty pożyczek i widziałam że Extraportfel ma ofertę bardzo zachęcającą!

Gość DanieleSandoval
Korzystałam z tej firmy pożyczkowej przed świętami . I jestem właśnie już po oddaniu kwoty pożyczki po tych 45 dniach . Ja pożyczyłam tyle ile mogłam , czyli jakies 800 zł . więcej bym nae nie brała . Firma pożyczkowa bardzo w porzadku , wniosek prosto się składa , umowa jest jasna , jak siema wątpliwości to zawsze można na infolinie zadzwonić . decyzja rzeczywiśie jest 15 minut póxniej . a po decyzji pieniadze również szybko dostajemy na konto

Pierwsza pożyczka w Extraportfel jest ok, tylko z tej korzystałam więc o innych nie mogę się wypowiedzieć, ale poza promocją to powiedzmy dla tych reklamowanych 2 tys. wystarczy sobie przesunąć suwak na 2100 zł i nam pokaże RRSO na 45 dni 669% :), a na 30 dni ponad tysiąc. Jedno co mogę powiedzieć, że przy pierwszej pożyczce lepiej wnioskować o mniejszą kwotę, te 2 tysiące podobno trudno dostać. Raczej są dobre opinie o Extraportfel http://antyhaczyk.vxm.pl/artykul-extraportfel/ Pożyczka Extraportfel na 45 dni za darmo jest chyba jedną z lepszych ofert promocyjnych tego typu. Tylko, że kolejne no już są drogie jak wszędzie. To się niezbyt opłaca brać drugi raz w tej samej firmie, czy to dotyczy tej czy innej podobnej firmy.

Gość Lumicz
no też mi się wydaje, że 45 dni spłaty jest dobrą opcją! i taką wygodną! a na rynku takie coś oferuje chyba tylko Extraportfel...

Gość Kumka55
mi bardzo odpowiada ta pożyczka - szybko, przez neta i ten czas spłaty jest bardzo fajny!

Gość gosc213
witam. jak do tej pory byłam zadowolona klientka extra portfel LECZ trzeciego razu chciałam wziąć pożyczkę, logując się na swój profil składając wniosek wyskoczyła odmowa. było tam napisane iż następny wniosek będę mogla złożyć dopiero w 2018r szok. nigdy się z czymś takim nie spotkałam wcześniej. dzwonie na infolinie, tłumacze konsultantowi ze wszystko zawsze było w terminie itp. Pan powiedział ze jeśli jest tak na profilu to tak musi być a powodów odmowy nie udzielają. Tak więc zawiodłam się bardzo

Gość KiziaMizia88
z tym bikiem to chyba trzeba miec czysty ale nie jestem pewna , lepiej przedzwonic sobie na infolinie i popytać . Bardzo mili konsultanci tutaj pracują , poza tym mnóstwo rzeczy jest wyjaśnione na stronie extraportfel

Gość kolko
tak, czytałam na stronie extraportfela i szczerze mówiąc fajnie to wyjaśnili...a przy okazji zauważyłam, że u nich pożyczka jest na 45 dni! to jest dopiero coś!

Gość gość
Dramat naliczaja okropnie duża kwotę za 3dniowe opóźnienie!!!!!!

Gość Ombi
no nie wiem, wydaje mi się ze 45 dni spłaty to mega wygoda i nie ma co narzekać. Chyba w żadnej innej pożyczce nie ma tak długiego czasu spłacania!

Gość Tatta
Mi bardzo podpasował Extraporftel - może za to że szybko przesyłają pieniądze, moze dlatego że dogodny okres spłaty - myślę, że firma jest jak najbardziej w porządku!

Krótkoterminowe pożyczki do 10 000 zł - https://vk.cc/73QRaW Udało mi się wszystko ładnie spłacić, oni też problemów nie robili, żadnych niemiłych niespodzianek. Polecam.