Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chusteczki OC Wipes

Polecane posty

Gość gość

Czy ktoś z Was miał może doświadczenia z chusteczkami przedłużającymi wytrysk? Jak wrażenia? Mój narzeczony nie jest długodystansowcem, obecnie używamy prezerwatyw i jest ok, pomagają ale chcielibyśmy zacząć kochać się bez gumki bo wiadomo,że jest tak przyjemniej ;) Co sądzicie o chusteczkach?

Gość terpena22
My używamy. Cenowo wychodzi mniej więcej tak samo jak prezerwatywa ale fajna sprawa, o ile bez chusteczki robilismy to ok 2 minut to teraz wydluzylo sie do ok 10. WIem,że również nie jest to jakiś super wynik ale i tak na tle innych środków takie chusteczki wychodzą najlepiej.

Gość gość
Najpierw trzeba zaspokoić rączką, a potem za drugim razem sex trwa 30 min.

Gość ankaxxxx
A gdzie te chusteczki można kupić? I jak to używacie? Przed stosunkiem czy jak? U mnie jest również trochę krótko i szczerze powiedziawszy to i za 1 i za 2 razem niestety :P Trochę pomogły prezerwatywy ale jest to jednak swego rodzaju bariera pomiędzy mną a nim.

Gość terpena22
Zamawiasz w sieci. Wpisz sobie w google oc wipes to Ci wyskoczy lista sklepów. W aptekach nie wiem bo takie rzeczy wolę zamawiać sobie anonimowo przez internet. Nie wiem czy czułabym się dobrze jakbym miała to kupić w aptece ;) Po prosu używasz przed stosunkiem , Wsmarowujesz chusteczkę w penisa. Albo on.

Gość kociakociak2
Ja również mam dobre doświadczenia z tymi chusteczkami. Wprawdzie u nas prezerwatywy dobrze się spisywały ale jednak jest to swego rodzaju bariera i woleliśmy to robić bez tego typu wspomagaczy. A tak stosuje się chusteczkę przed stosunkiem i facet może się bardziej kontrolować. Odsyłam do filmu na you tube gdzie można sobie coś o nich obejrzeć" https://www.youtube.com/watch?v=GGXrfei2JKM

Gość gość
Kupiliśmy chusteczki dla męża poniewaz mąż ma przedwczesny wytrysk. I na niego to tak mocno działa, ze nie może dojść :( Co robić?

Gość gość
Widocznie za dużo nakładacie. Na każdego to może zadziać inaczej. Może zmniejszające dawkę? W sensie wetrzyjcie nie całą chusteczkę ale połowę tak aby było mniej płynu? A resztę zostawicie sobie na następny raz. Ja tam bym się cieszyła jakby tak było można bo chusteczki takie tanie nie są i jednak fajniej jakby były bardziej wydajne. Na mojego trzeba całą :P

Gość gość
Mieliśmy tak za pierwszym razem. Wystarczyło zmienić dawkę i jest teraz super.

Gość gość
Jedną chusteczkę przetnijcie na dwie części :) My zawsze tak robimy ponieważ dzieki temu jest to o wiele bardziej wydajne. Niekoniecznie opłąca sie używać jednej chusteczki na raz ( szczególnie,że jest tam sporo środku).

Gość soter

Hejka. Aktualnie używamy chusteczek i są fajne, ale czy jest jakiś tańszy zamiennik, bo zamawianie ich ciągle jest drogie bo taka chusteczka jest droższa niż guma ;/ 

Gość strs

Spray sobie kup. Nie jestem pewien czy jest to akurat ten sam środek, którym są nasączone chusteczki ale spray jest z tej samej serii orgasm control.Sam na początek również używałem chusteczek ale dla oszczędności potem przerzuciłem się na spray. I również jest ok. Chusteczek również zdarza mi się używać ale rzadziej i po prostu trzymam sobie jedna w kieszeni spodni na wszelki wypadek 😛

Gość soter

A tabletki? Jakie mają działanie?

Gość strs

Tego to nie wiem, niby opinie maja pozytywne, ale sam nie chciałem brać tabletek skoro spray mi pomagał. Wydaje mi się, że mozna spróbować tabletek jak już naprawdę nic innego nie działa.