Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Oszukani przez Pewna jestem

Polecane posty

Gość gość
Jacek zdychaj w meczaraniach.🖐️

Gość gość
To może lepiej. Komu rano stajetemu pewna pi/pka daje. :)

Gość gośćsisi
Jaki priv?..jaki sex jakie telefony i kto to jest Gucio?..

Gość gośćsisi
Kocham Francję.Czekam do pełnoletnosci corki a potem wyjeżdzam do Francji na zawsze.

Gość gośćsisi
Wyrażaj sie !.Hamuj się ze słownictwem bo sobie tego nie życzę!

Gość gośćsisi
Zostały użyte tutaj moje inicjały..mam prawo wiedzieć o co tu chodzi ?Kto to jest Jacek..koke kojot czy gucio?dowiem się ?.co to są za numery telefonu..i o jakie maile i privy chodzi?.Odpowiecie po dobroci czy mam zgłosić sprawe do sądu kolejny raz?.

Gość gość
E...ja ją znamczym pewna siebie wagina za młodu nasiąknietym zawsze na członku trąci.

Gość gość
sisi nie będe sie z ciebie nabijała, bo jesteś niepełnosprawna umysłowo :)🖐️

Gość gość
Sisi krótko. Jacek przeszedł na priv z Pewna, wyznawal jej miłość, zaraz zwyzywal od szmat. Raz coś wydarzyło się między nimi, On to upublicznił po tym jak mu kazała s*******ac. Zranione ego jacka, pokazało swoją twarz. Nie bronię Pewnej Ale to co zrobil Jacek jest smutne, ktoś podał numer tel Jacka, on myślał ze to pewna, to pisał jej w odwiecie. Proste?

Gość gość
Sisi to jakiś trol który ma odwrócić uwagę od tematu :D

Gość gość
Te telefony Pewnej w ...gardle stanęły i się chlupło :P

Gość gość
matu wypiertalaj do wilczura hipokryto jepany,albo na dział po 30 starcze obleśny :D

Gość gość sisi
Chyba Ty!Widac to po poziomie tego wątku debilko...wulgarna i zboczona.Do Częstochowy na kolanach a to już!.I nie nazywaj tego żartami czy nabijaniem się.#bo z takich tematow i w taki sposob nikt normalny nie żartuje idiotko.#To co Ty robisz jest karalne!

Gość gość
Ci którzy namawiają Pewną do zostania na forum to chyba po to by sie coś działo, jej kosztem, jak zwykle :O Nikt na jej miejscu, po takiej kompromitacji i upodleniu nie wróciłby tu, ale dla niej to był sposób na dzień, nie wiem czy da radę nie wrócić, może inny nick? hehehehe

Gość gość
Sisi musisz zgłosić nadużycie do redakcji. Nie może być tak, że ktoś używa twoich inicjalow. To karygodne!!! :D :D:D

Gość gośćsisi
9.47.No dobra rozumiem ze jakis facet..byl w zwiazku z jakas x?..tylko co mają wspolnego z tym wszystkim moje inicjały?

Gość gość
A jaki są Twoje inicjały Sisi?

Gość gość
A mi sie wydaje ze Jacka ubodlo to, że Pewna poczuła coś do Kojota i mysli, ze jak ją zmiesza z blotem to ona aby przestal wróci do niego na kolanach:(

Gość gość sisi
Chcę tylko wiedziec jaki ja mam niby związek z tematem?Zgłoszę oczywiscie że tak!.Co mnie intsresuje jakis tam jacek czy jakis tam gucio śrucio?kto to w ogole jest ten cały gucio?jaki to ma związek z Francją.Wynajęłam płatnego dedektywa..a teraz wychodzę bo mi autobus ucieknie.

Gość gość
Ja też mam inicjaly SW moze razem to zglosimy

Gość gość sisi
Nadal nie rozumiem kto to jest kojot i kto to jest Jacek?.oraz kto to jest pewna?.Ktos spisał moje inicjały z fb.czy to znowu pisze ten popierdlony Tomasz ktory zna mnie tylko z nazwiska panieńskiego?.debil powinien wrocic do podstawowki jakmu tego az tak strasznie brakuje.Tam jest jego miejsce.Wychodzę do pracy.y

Gość gość
Jacek, uważasz ze skoro ty niemozesz mieć Pewnej to nikt inny jej miał nie będzie? Na miejscu Pewnej balabym się Ciebie psycholu:O