Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malinowe policzki

jak długo trwa kurs na prawo jazdy ?

Polecane posty

Gość malinowe policzki

i ile się czeka na egzamin ,zarówno ten wewnetrzny jak i ten w mord,czy mozna zdawac osobno teorie i osobno jazdy? ile kosztują egzaminy? czy w cenie kursu jest już cena za egzamin? Proszę o jak najwiecej info:)

Gość gość
Kurs ile trwa to od szkoły i instruktora zależy. Jak teoria jest obowiązkowa to kilka dni albo tygodni(zalezy jak rozlozone są spotkania) posiedzisz na nauce teorii. Jazda to juz indywidualnie ustalasz z instruktorem. U mnie np. szlo umówic sie na 6 godzin jazdy jednego dnia to szybko szlo. Cena kursu w granicach 1000-1200 zl. Na wewnetrzny egzamin to w sumie z marszu sie idzie. W wordzie zalezy... jak duze miasto i duzo ludzi to okres czekania sie przedluza nawet do miesiaca. Egzamin jazda 140 zl a teoria bodajze 30. Oplata egzaminu w wordzie nie jest wliczona w cene kursu w szkole jazdy. To sama indywidualnie placisz w kasie w wordzie

Gość gość
Aha zapomnialem, tak mozesz soobno zdawax teorie i jazde

Gość gość
ok dziękuję,czyli w sumie w mc czasu powinnam sie wyrobić z całym kursem i egzaminem wewnętrznym tak ? A jak nie zdam w mord to tez 140 zł znowu? Miasto kraków

Gość gość
Można osobno zdawać i weszło coś takiego ze uczysz się w trybie domowym i jak zdasz teorie to dopiero zaczynasz się uczyć jeździć . we Wrocławiu na egzamin z teorii czeka się parę dni .

Gość gość
Tak za każdy egzamin płacisz. ..

Gość gość
to znaczy ze żeby zdać teorie w WORD nie potrzeba chodzić na kurs ???? mogę sie sam uczyc w domu i zapisać bez problemu na egzamin bez żadnego swistka ze szkoły jazdy?

Gość gość
tyle ile k***a będziesz zdowoł nieraz po kilka lat

Gość gość
Warto poprzegladać strony szkół jazdy (np. http://www.alien.szczecin.pl/), zeby się zorientować co do obowiazujacych przepisów. Ja zdawałam prawko 6 lat temu, a od tamtej pory sie chyba troche zasady pozmieniały.

Gość gość
Nieprawda, że dopiero po zdaniu teorii uczysz się jeździć, jak ktoś powyżej napisał.Syn obecnie jest w trakcie, i przez pięć dni chodził na wykłady z teorii, i od razu zaczął jazdy, za tydzień zdaje teorie i gdy otrzyma papierek z teorii, i z wyjeżdżonych godzin może wpisywać się na egzamin z jazdy.Kraków to duże miasto i będziesz miał kilka punktów gdzie są egzaminy.Wszystko razem, jeśli zda za pierwszym podejściem potrwa miesiąc. Koszty u nas w Warszawie, to 1500 kursy + osobno oba egzaminy ale nie znam jeszcze ich ceny. Wejdź na stronę WORDu. Powodzenia.

Gość gość
Do egzaminu świetnie przygotować cię może szkola www.manewr.com.pl . Ja pierwszy raz za kierownica usiadłam u nich i bałam się niemiłosiernie , jednak po wszystkich jazdach okazalo się ze niepotrzebnie się stresuje bo jestem w sumie dobrym kierowcą ( tak mi tam mowili :) ) Zdałam za pierwszym razem.