Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Cała prawda o porządnych

Wielu porządnych facetów nie ma dziewczyny, bo czeka na piekność

Polecane posty

Gość do gość dziś  14 59
a ja bym nie chcial miec dziewczyny, ktora z jakims pilkarzem z zawodowki za mlodu sobie uzywala

Gość gość
a skąd byś wiedział to po pierwsze :P po drugie - takie oczekiwanie ma tylko sens jeżeli chcesz dziewicę na żonę ;) bo przecież zawsze możesz usłyszeć historię o tym tylko jednym fajnym chłopaku z sąsiedztwa, w którym była mega zakochana ale nie wyszło :P (tak na serio to było ich 10ciu) po trzecie - z pkt widzenia logiki Twój foch jest bez sensu, spójrz na to tak - Ty jesteś jeszcze młodym leszczem na utrzymaniu mamusi, jesteś nieatrakcyjny i pies CIę kijem trącał, ona jest młoda i piękna i ma ofertę matrymonialną TU i TERAZ od tego piłkarza :):) podaj mi choć jeden konkretny powód dla któego ma mu odmówić i wybrać Ciebie??? - bo BYĆ MOŻE kiedyś będziesz dziany? - bo BYĆ MOŻE kiedyś zaoferujesz jej małżeństwo? - bo BYĆ MOŻE jesteś w niej zabujany? a skąd ona ma to wiedzieć jeżeli wzorem wszytskich looserów kitrasz się jak ninja w krzakach w środku nocy bo "jesteś nieśmiały i wstydliwy". Podaj choć jeden powód w czym jesteś lepszy w DANYM momencie tu i teraz dla tej młodej pięknej dziewuchy :)

Wielu porządnych facetów nie ma dziewczyny, bo wierzą że im bardziej będą porządni tym wspanialsza kobieta ich doceni. Że warto na nią czekać. Nie rozumiem dlaczego to jest przedmiotem kpin ze strony kobiet.

Gość gość
To wszytsko jest na zasadzie BYĆ MOŻE... ale dlaczego piękna dziewoja ma czekać X lat, aż jakiś random looser dorobi się aby nikt nie zwracał uwagi na jego posturę kurczęcia z Auschwitz, oblicze Howarda Wollowitza i urok osobisty Sheldona, połączony z ofiarą syndromu Aspergera??? A kto jej zagwarantuje, że on się dorobi, że wróci do niej aby sie oświadczyć? Za to facet, którego pragnie i który ją kręci składa konkretną ofertę matrymonialną... Hmm.... które wybrać... ciężka zagwozdka :D

Gość gość
"gośćHeh dziś Wielu porządnych facetów nie ma dziewczyny, bo wierzą że im bardziej będą porządni tym wspanialsza kobieta ich doceni. Że warto na nią czekać. Nie rozumiem dlaczego to jest przedmiotem kpin ze strony kobiet." Wierzą w to ale są w BŁĘDZIE! Porządnośc ma wartość kiedy chce się założyć rodzinę, tu potrzebny jest określony typ charakteru oraz poziom bezpieczeństwa. Żeby docenić porządność mężczyzny czyli to że nadaje się na męża i ojca trzeba samemu być porządną kobietą. Rzecz w tym, że porządna kobieta to niekoniecznie to samo co piękna kobieta bejbe. My kpimy z zakłamania tak zwanych porządnych mężczyzn, któzy mają po prostu kompleks niższości wobec atrakcyjnych mężczyzn i chcą aby ich RZEKOMO dobry charakter został doceniony przez kobiety ale SAMI NIE DOCENIAJĄ dobrego charakteru u kobiet i nie ma on najmniejszego znaczenia. Czy teraz kapujesz?

Gość gość
" im bardziej będą porządni tym wspanialsza kobieta ich doceni." doceniam romantyzm tego stwierdzenia ale pojmij, że świata i biologii nie interesują nasze marzenia. Ja mogę marzyć o różowym smoku z nieba, który zabierze mnie do krainy wiecznych grzybków halucynków. Czy mam prawo walić foch na świat i los, iż moje marzenie nie pokrywa się z realem? CO rozumiesz pod pojęciem wspanialsza kobieta? Megan Fox? Nie ma zależności pomiędzy poziomem sexowności kobiety, a jej zdolnością DOCENIANIA innych ludzi. Nie twierdzę, że nie ma tak zwanych porządnych i serdecznych ładnych dziewoj. Jasne, że są! Mnóstwo. Ale wy BŁĘDNIE myślicie, że to ma związek. Taka Megan Fox może Was docenić ale może też olać bo takie jej święte prawo! Tak jak Was nikt nie zmusza do małżeństw z poczciwymi, miłymi brzydulkami tak i owa wylaszczona panna nie ma żadnego obowiązku się Wami zachwycać. WY jesteście rosołem, a ona ma ochotę na zupę z dyni i rosołu nie lubi. Proste :):)

Gość gość
Paszkiwle pouciekały aby samofapować się i swe kompleksy na innym wątku i walić foch, że wszytskie blondynki 190/30/50 tego świata nie mają psychicznego X-ray vision aby dostrzec ich wspaniałe złote serduszka, a do tego mocy widzenia przyszłości aby zobaczyć, że każdy paszkwil będzie kiedyś prezesem koncernu technologicznego wypoczywającym na Majorce :D:D:D truth hurts like a biatch :D

Nie wiem gdzie widzisz romantyzm w mojej wypowiedzi ani czemu porządnych oceniasz jako zakompleksionych i gorszych od samców alfa. Niepotrzebnie zacząłem się udzielać w tym temacie bo tak naprawdę dyskusja mnie nie interesuje. Heh Miłego dnia.

Gość gość
"Nie wiem gdzie widzisz romantyzm w mojej wypowiedzi ani czemu porządnych oceniasz jako zakompleksionych i gorszych od samców alfa." Oceniam jako gorszych ponieważ porządność owych porządnych facetów jest o kant tyłka rozbić. To wyłącznie cyniczne narzędzie do takich samych celów jakie ma alfa. Wyjaśniłam w poprzednim poście dlaczego jest szyderka i co krytykuję :) ale widać nie zakapowałeś. Jeżeli ktoś chce mnie obrobić poprzez napad z bronią w ręku zza krzaka metodą "na brutala", a ktoś chce to zrobić w białych rękawiczkach hakując mi konto to obie osoby są c***jami :) Sory ale jaśniej nie da rady.

Gość gość
porządność owych porządnych facetów jest o kant tyłka rozbić. To wyłącznie cyniczne narzędzie do takich samych celów jakie ma alfa. xx Jedyne co tu jest do kapowania to twoja chora psycha i frustracja. Takie chore babsko nigdy nie będzie szczęśliwe bo nawet jak szczęście jej zapuka do drzwi to zbruka i opluje.

Gość gość
to po kij wracasz na topik? :) ktoś Cię zmusza? poza tym dlaczego alfa nie może być porządny? sory ale czy w dawnych czasach silni i przebojowi mężczyźni nie zakładali w ogóle rodzin i nie mieli dzieci? nigdy żaden alfa nie zrobił nic POŻYTECZNEGO dla społeczeństwa dla narodu? Nasz rodzimy Kazimierz Wielki - yebacka niebywały ale czy zły facet? Dresiarz? Diler? Nie! Reformator i dobrz król. Wszystko zależy co rozumiesz pod pojęciem "porządny". Jeżeli jedynym wyznacznikiem porządności jest brak puszczalstwa to sory ale kiepski wyznacznik. Więszość kolesi, którzy zachowują monogamię nie jest wierna bo chcą i uważają że to słuszne, są wierni bo nikt ich nie chce na kochanka.... :) Taka monogamia wymuszona jest NIC nie warta i wcale nie świadczy o moralności jednostki.

Gość gość
"xx Jedyne co tu jest do kapowania to twoja chora psycha i frustracja. Takie chore babsko nigdy nie będzie szczęśliwe bo nawet jak szczęście jej zapuka do drzwi to zbruka i opluje." Za to kolesie, którzy jojczą że piękne dziewoje ich nie chcą ale sami szydzą i dręczą swoje koleżanki w szarych sweterkach i okularkach są mega fajni, wartościowi i extra :) kwiat człowieczeństwa :) nic tylko brać na męża.

Gość gość
Polecam w takiej sytuacji pomoc tarocistki . Ja systematycznie korzystam w sprawach pracy, uczuciowych a nawet intymnych. Napisala mi o tym gdzie powinnam szukac pracy i znalazlam w tym miejscu o ktorym napisala.Odpowiada konkretnie na pytania i nie musze dlugo czekac na odpowiedzi. Maksymalnie do 24godzin. Jestem megazadowolona tarocistkasofii@wp.pl

Gość gość
Autorka myśli, że bycie porządnym mężczyzną to wada i im bardziej porządny tym mniejsze powinien mieć wymagania.

Gość gość
Dziewczyny swietny watek :D ale nie wiem czy zauwazylyscie, ze jak podalyscie konkretne argumenty wszystkie meskie paskudy zwialy. tak zawsze wyszczekani a teraz co??

Gość gość
Baba ma nied***banie mózgowe, dobre :D

Gość gośćbd
Za to spamera tarocistka, jak zwykle na pokładzie :D

Gość gośćbd
Dobrze, że jeszcze ta nawiedzona od biblii tu nie wlazła ahahaha

Gość gośćbd
*Biblii

Gość dokładnie tak jest
"gość dziś Dziewczyny swietny watek smiech.gif ale nie wiem czy zauwazylyscie, ze jak podalyscie konkretne argumenty wszystkie meskie paskudy zwialy. tak zawsze wyszczekani a teraz co??" Otóż to kochana :D otóż to!

Gość gość
"gość dziś Baba ma nied***banie mózgowe, dobre smiech.gif" A Ty masz krzywy ryj paszkwilu niechciany i pozostaje Ci trzepanie groochy dzięki dobrodziejstwom internetu :):) ale dorabiasz ideologie do swojego nieudacznictwa :):) i kreujesz się na "miłego faceta". Proszę odpowiedź na Twoim levelu. Na "porządnym" levelu :) jakoże jesteś ofkoz "porządnym" facetem.

" Dziewczyny swietny watek smiech.gif ale nie wiem czy zauwazylyscie, ze jak podalyscie konkretne argumenty wszystkie meskie paskudy zwialy. tak zawsze wyszczekani a teraz co?? " Nie da się rozmawiać z kobietami, których jedynym celem dyskusji jest ubliżenie facetom. Jeśli to ubliżanie to wg Ciebie "konkretne argumenty", to tylko udowadniasz że dyskusja nie ma sensu. Szkoda czasu i nerwów. Heh

Gość do gość dziś 15 32
faceci sa wstydliwi, bo wiedza ze dziewczyny sa wymagajace i potrafia bardzo dosadnie dawac kosza

Gość faceci nie szydza
z dziewczyn w okularach

Gość gość
Pasztety niech sie wiążą z pasztetami a nie czekają na niewiadomo co. Jak kobieta jest atrakcyjna to swietnie zdaje sobie z tego sprawę i bedzie stawiała poprzeczkę wyżej, czyli wszystkie pasztety przecietniaki, chudzielce i biedaki odpadają w przedbiegach, nie ludzcie sie ze jest inaczej, jak jej z jednym nie wyjdzie to zawsze bedzie inny, nie musi łapać sie byle kogo. Chyba ze macie pelen portfel to moze z czasem wprawi sie w powstrzymywaniu rzygow na wasz widok i udawaniu ze pokochaly was za osobowość hahaha

Gość gość
niech czekaja

Gość to juz lepiej byc samemu
niz z brzydula

Gość gość
ktora ladna dziewczyna zechce brzydkiego faceta?