Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Żona jako prywatna prostytutka

Polecane posty

Gość gość

Witam. A więc.... Moja żona jest bardzo ładna. W moim guście to jakieś 8/10. Lubi też ciuchy, kosmetyki i bardzo dba o siebie. Oczywiście jak w każdej bajce jest jakiś problem. Nienawidzi seksu. Nie chce o tym nawet rozmawiać. Powiedziała, że jej to w ogóle nie kręci i żebym się nie przejmował. Przyznała się, że masturbuje się może dwa razy w miesiącu i tyle jej wystarczy. Ze mną nigdy nie miała orgazmu...i nigdy się o to nie starała. Jej fetyszem są za to zakupy, ciuchy, torebki, buty i kosmetyki. Kiedyś w galerii zabrakło jej 50zł do torebki... Poprosiła mnie o pożyczkę a ja tak na szybko zapytałem się "co będę za to miał?"...zrobię ci laskę..odpowiedziała. Zgodziłem się myśląc że to żart i dałem jej te 50zł. Wieczorem w domu kiedy siedziałem przed TV przyszła do mnie i bez słowa zajęła się moim małym jak nigdy mówiąc, że spłaca swój dług. I od tego się zaczęło. To ja zaproponowałem jej taki układ. Ona zgodziła się bez wahania. Ustaliliśmy nawet cennik 50 zł za loda 100 zł za seks z przebierankami (uwielbiam pończochy i szpilki) i 150 zł anal. Raz doszło do tego że przepuściłem na swoją żonę pół wypłaty! Ten układ działa już 1,5 roku. Wiem na 100%, że nie robi tego z innymi facetami bo razem pracujemy, mieszkamy i spędzamy prawie każdą chwilę. Kochamy się i kochamy swoje dziecko. Co sądzicie o takim układzie? Ja mam seks zawsze kiedy chce i taki jaki chce...ona ma kasę na zakupy. Żadne z nas nie protestuje.

Gość akimke
placić żonie za sex ???:D

Gość gość
fajnie :D

Gość gość
Nie upokarza Cie to, ze nie podniecasz żony i musisz jej płacić żeby sie zmuszala? Ja tez niespecjalnie przepadam za seksem ale mój mąż woli rzadziej a z namiętności a nie codziennie wymuszony seks...

Gość gość
Mnie za 150zl tez by dala?

Gość gość
Taki seks nie jest codziennie. Może raz w tygodniu. Moja żona taka po prostu jest i kiedyś byłem zły, że nie uprawiamy seksu...ale nigdy nie miałem okazji dowiedzieć się od swojej żony gdzie leży przyczyna bo nigdy o tym nie chciała rozmawiać. Sama mówiła, że nie lubi seksu i nie zabiega o to, aby był w jej życiu. Oczywiście, że wolał bym aby moja żona miała ze mną sto orgazmów tygodniowo...ale z moim "sprzętem" i jej podejściem to tematu wpadliśmy na inny pomysł. Wie, że lubię seks. Zawsze o to zabiegałem. Starałem się o jej orgazm do czasu...kiedy się po prostu poddałem...bo widziałem, że tylko mi zależy na jej orgazmie. Potrafiła kiedyś podczas seksu zacząć rozmowę o butach które kupiła dzień wcześniej! W ogóle ją to nie kręci!

Gość gość
Pajac i leszcz, jak możesz się tak poniżać. Ale desperat.

Gość gość
ile macie lat?

Gość gość
o k****a!!!!

Gość gość
to jest jak jakies zboczenie albo choroba umyslowa albo jeszcze cos gorszego !

Gość gość
No cóż. Masz islamski seks. :P