Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

gdzie wyjechać nad morze, jade na ślepo w weekend

Polecane posty

Gość gość

gdzie są tanie noclegi ? bardzo tanie, nie siedzimy w domu w ogole, chodzi tylko o pozostawienie walizki i spanie w nocy. Zna ktoś takie miejsca nad morzem ? nie chce żadnych apartamentów, tarasów, placów zabaw dla dzieci bo chodzimy po miejscowości i nad morzem.Tani nocleg to ile na osobe ? :)

Gość gość
30-35

Gość gość
można takie znaleźć ? ojej żeby mi sie udało , przeglądam w internecie i same min 40 albo 50 najtaniej

Gość Kalimba
Polecam poszukać na booking.com albo przede wszystkim na bookapart.com, bo jest taniej. Ciężko coś znaleźć w tej cenie, ale można.

Gość gość
Polecam couchsurfing. Poza tym, jest duzo hosteli, jest w czym wybierac. Cenowo rewdlacja

Gość gość
Tez jedziemy na weekend gdzieś nad morze i na ślepo,mam nadzieję że znajdziemy tani nocleg tylko po to żeby się przekimac i to wszystko. Autorko kiedy jedziesz? My na przełomie lipca i sierpnia. Może dasz jakiś cynk??

Gość gość
Teraz w środku sezonu? Nie boisz się, że zostaniesz bez kwatery? Niedawno szukałam dobrego i taniego (choć wiem, że to rzadko idzie w parze  noclegu w miejscowości Międzyzdroje, Znalazłam fajną stronkę http://otonoc.pl/noclegi-Mi%EAdzyzdroje  z zaskakująco dużą ilością noclegów w Polsce i fajną usługą - lokalizacja najbliższego noclegu w miejscowości. Takie coś widziałam tylko na booking ale booking znowu ma dużo mniej hoteli niż ta http://otonoc.pl

Gość gość
W ten weekend marzenia jedziemy ze znajomymi obdzwonili wszystko co możliwe brak wolnych miejsc ja co prawda znalazłem ale hotel 330 za dobę, znajomych nie stać na to i jadą w ciemno biorąc na wszelki wypadek namiot

Gość gość
Pobierowo. Pokoje Aga przy ulicy Piastowskiej. Taniej nie znaleźliśmy nigdzie. 10 za osobę, ale warunki naprawdę świetne..

W Jantarze płaciłam 35 i do morza blisko i plaża niezatłoczona przede wszystkim;)

Gość gość
spontaniczne wyjazdy najlepsze

Gość gość
po co nad morze? to jeden wielki ściek i kibel, nawet ryb tam nie ma

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona

Gość gość
ja tam sobie cenię wygodne warunki, estetykę miejsca, w Sopocie mieszkałam w apartamencie w http://www.victus-sopot.pl/ oni akurat mają atrakcyjne ceny

Gość gość
Gąski (ale to już drugie, śmierdzące prostakami Mielno), Dąbkowice? ;-)

Gość gość
Na rodzinne wakacje najlepiej jechać moim zdaniem do Chomiczówki, bo trzylatków bezpłatnie przyjmują.

Ja byłam kilka miesięcy temu w hotelu www.orle.com.pl w Gdańsku. Bardzo fajne miejsce z wieloma atrakcjami. Hotel znajduje się niedaleko od morza i posiada wiele udogodnień m.in. SPA oraz dobrą restaurację.