Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klaudia 81

Osoby 30plus mieszkające z rodzicami to NIEUDACZNICY

Polecane posty

Gość Taki_jeden_964
glupiglupek123 zawsze będziesz nieudacznik, nawet jak byś był nie wiem jaki zaje/bi...sty... wystarczy że mieszkasz z mamą i nie wziąłeś sobie baby na utrzymanie. :D

Gość gość
Jestem po 30ce, mieszkam z mamą, bo NFZ nie przyznał jej pielęgniarki. Mógłbym z nią nie mieszkać i skazać tym samym na śmierć, ale jeśli mogę wybierać to wolę być nieudacznikiem niż mordercą.

Gość Taki_jeden_964
Dobra klaudia, poza bredzeniem nic pożytecznego z ciebie. Odważna i pyskata jesteś za monitorem, w realu pogoniłbym cię szybko.

Gość gość
Nadal twierdzisz, że osoby 30+ mieszkający z rodzicami to nieudacznicy? x Jeśli ty nie wybudowales tego domu, to tak, jestes nieudacznikiem. Nie znam nikogo wsrod moich znajomych po 30tce który by jeszcze mieszkał z rodzicami, po prostu taki facet nie nadaje sie do zwiazku.

Gość gość
Dlaczego facet który mieszka z rodzicami to nieudacznik ale kobieta która także z nimi mieszka już nie? Toż to bez sensu:)

Gość gość
gość dziś Dlaczego facet który mieszka z rodzicami to nieudacznik ale kobieta która także z nimi mieszka już nie? Toż to bez sensuusmiech.gif x Bo od kobiety się mniej wymaga. Nie wiesz o tym?

Gość gość
Czy wy naprawdę nie rozumiecie tępe lafiryndy że facet który mieszka nadal u rodziców może wcale nie szuka związku? Czy dla was związek i rodzina to cały cel i esencja życia? Wysr...nie bachorów,kupy no i frajer który na was łozy? Nie dociera do was że nie każdy chce mieć rodzinę,własne mieszkanie tylko po prostu żyć? O co wam chodzi wy tępe niezaradne smoki?

Gość gość
Nie znam nikogo wsrod moich znajomych po 30tce który by jeszcze mieszkał z rodzicami, po prostu taki facet nie nadaje sie do zwiazku. No to twoi znajomi to chyba z resortowych rodzin są podobnie jak i Ty, albo mieszkają na obcym kącie i się gniotą ale co tam - wygrali życie mimo że co miesiac wk...a ich że 2/3 pensji idzie na mieszkanie:) Albo po prostu uciekli z domu bo tam nie maja do czego wracać.

Gość Taki_jeden_964
Czyli nieudacznik to nie taki zły facet. Może być całkiem fajny i dobry. Nieudacznicy łączmy się. Pokażmy że jesteśmy zaje/biś/ci a baby niech się martwią jak złapać jelenia. :D

Gość glupiglupek123
klaudia 81 to Cie zaskoczę, bo to ja wziąłem matkę 3 lata temu do siebie, to była moja decyzja, ponieważ z problemów osobistych i pewnego zdarzenia nie była w stanie sama opłacać mieszkania w bloku. Prowadzę działalność gospodarczą, ja ją utrzymuję, ale idąc twoim tokiem "myślenia" mieszkanie z rodzicami to nieudacznictwo. Klaudia, ja Ci jeszcze coś powiem, po Twoich wypowiedziach i tym temacie, śmiało mogę stwierdzić, że to Ty jesteś nieudacznikiem życiowym, jesteś zwykłym zerem któremu w życiu nie wyszło, mścisz się na ludziach w internecie, chcesz pokazać jaka to Ty jesteś fajna, a tak na prawdę jesteś największym zerem z nas wszystkich. I zapamiętaj jedno, majątek nie jest miarą szczęścia, ani wyznacznikiem tego kto jakim jest człowiekiem. Ja mam czasami ochotę oddać wszystko w zamian za NORMALNĄ kobietę, ale jak do tej pory na auto, kasę i dom leciały takie blachy jak Ty. Zastanów się nad sobą, bo jesteś strasznym pajacem i zwykłą blacharą. miłej nocy

Gość Taki_jeden_964
po prostu taki facet nie nadaje sie do zwiazku xxxxx Dlatego mieszkamy z rodzicami, zrozum wreszcie. Większość nie szuka związku. Gdybyśmy szukali to wyprowadzalibyśmy się od rodziców.

Gość gość
rozum kafeterianki: zaradny = frajer który na mnie łoży i utrzymuje nieudacznik =ktos kto po prostu chce spokoju od wyzyskiwaczek i pasożytów,mieszka w rodzinnym domu bo po prostu może.

Gość Taki_jeden_964
Ja mam czasami ochotę oddać wszystko w zamian za NORMALNĄ kobietę, ale jak do tej pory na auto, kasę i dom leciały takie blachy jak Ty. xxxxxx Dokładnie, lepiej być nieudacznikiem i szczęśliwym, pomagać nawet innym w zamian że nie musimy bawić dzieci, niż związać się z takimi kobietami. Żonatych i mężatek znam co już dawno wzięli rozwody, nieszczęśliwych.

Gość klaudia 81
Czyli nieudacznik to nie taki zły facet. Może być całkiem fajny i dobry. x Buahahah oplułam monitor :D W czym jestes z******ty? W swoim nieudacznictwie? Zyjesz na koszt rodziców odbierasz im czas starosci, nie rozumiesz ze chcą od ciebie odpocząć? 30lat podcierają ci tyłka i jeszcze ci mało mamisynku? I na mieszkanie czekasz az kopna w kalendarz, to twój cel. Bo tak wygodnie. Wygodnickie pokolenie. Siano we łbie. Mamusia wszystko zrobi.

Gość Takli_jeden_964
Tak jak napisałem wcześniej, w realu pogoniłbym cię. Szanuję kobiety w miarę, ale do czasu.

Gość gość
jaka ta laska klaudia jestes piedolnieta ;d po co wy ludzie dyskutujecie z takim gofnem? :D dala dupskaa, dostała chleba i dach nad glową a teraz was jedzie :D klaudia, a powiedz mi - gdzie twoj alfons teraz jest? wolne ci dziś dał? ;D cipka ci dzis odpocznie, a od jutra znowu na ekspresowej będziesz stać i c****o podmywać w mineralnej po klientach :D ??

Gość gość
gość dziś hahhahhaahhahaa dokladnie, pocisnales sukee ze az zamilkła :D prawda w oczy ją zabolała :DDD

Gość gość
i pięknie, w*******llaj stąd kladia, d****** jedna :D

Gość klaudia 81
sam mamisynek do siebie odpisuje buahahah :D :D wynocha stąd to jest forum dla kobiet a nie takich bambino jak ty

Gość klaudia 81
w realu pogoniłbym cię x Pogonic to mozesz wróbla na dachu , do roboty sie weź.

Gość Taki_jeden_964
Pogonic to mozesz wróbla na dachu , do roboty sie weź. xxxx Dobra, dobra... cwaniaczku internetowy...

Gość gość
jaka ta sukka jest głupia :D c****o idz myj, bo jutro do pracy na droge wracasz, idz juz sobie, papapap :D

Gość gość
Doprawdy ludzie, nie rozumiem po co w ogóle dyskutujecie z tą idiotką-autorką o typowym ograniczonym umyśle. Nikomu nie musicie się tłumaczyć. Niech autorka żyje sobie dalej w swoim wyimaginowanym, pozbawionym szerokokątnego postrzegania i empatii świecie. Płycizna jej rozumowania aż boli...

Gość gość
jak ona sama mieszka na 1000% z rodzicami :D to jest jakiś 15latek który nie ma kolezanek, wypila 2 piwka i szaleje na necie , chce być kims na kafe bo w zyciu jest i bedzie zerowcem :D

Gość klaudia 81
Nie, nie idę jutro do pracy, co nie dotyczy was mamisynki :D mój ksiąze dba o mnie jestesmy na swoim

Gość Taki_jeden_964
No my takimi frajerami nie jesteśmy żeby baby utrzymywać. :D

Gość gość
on jest na swoim, ty jestes u niego :D

Gość Taki_jeden_964
Jak babę chłop utrzymuje to baba nie jest nieudacznikiem ? :D

Gość gość
klaudia 81 dziś Nie, nie idę jutro do pracy, co nie dotyczy was mamisynki smiech.gif mój ksiąze dba o mnie jestesmy na swoim x hahahahahahahahhahahahahahaa padłem !! wyśmiewała ludzi, a sama mieszka u kogos na mieszkaniu i sama jest na utrzymaniu innej osoby :DDD i tym akcentem konczymy ten temat, wydalo sie ze jestes chorą hipokrytką :D

Gość Taki_jeden_964
Klaudia, a pierzesz gacie mężowi ? czy w domu też nic nie robisz ? :D