Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie będe szukać faceta az nie będe wazyć 45 kilo

Polecane posty

Gość rajt in de fejs
" gość dziś Ja mysle byl zakcohany i zraniony ale nie w niej,szczerze jej twarz przypomina buldoga NIE OBRAŻAJĄC NIKOGO wiec nie wiem jak mozna do takiej brzydkiej dziewczyny byc tak szalonym pechowiec.gif " No to w CZYM problem? Skoro on kłamie z szaleństwem dla chudej dziewczyny to po co masz się odchudzać? Skoro to nieprawda co on gadał. Przecież cała przyczyna tego odchudzania to Twoja wiara, że facet Ciebie nie kocha i nie podobasz mu się :) Skoro kłamał z tym szaleństwem to znaczy że może serio mu się podobasz, czyli po c***j wtedy odchudzanie? :D Chcesz się podobać kolesiowi, któremu być może JUŻ się podobasz i do tego innym kolesiom, żeby miec kogoś w odwodzie? :D Tak na wszelki wypadek? :D

Gość gość
Ale jakie intesnsywne uczucia skoro sama mowiszs ze bycie chudą nie wystarczy a jej twarz była no cóż naprawde nie ciekawa jak mozna mozna miec do takiej dziewczyny uczucia ?

Gość gość
Wiem akurat że nie podobam sie mu on woli chude jak wiekszosc facetów ale nie lubię hipokryzji i to bardzo,ale lepiej ja traktowal niz mnie bo wiadomo zgrabna a tłusty słoń nie ma co sie oszukiwac ze waga i cialo nie jest bardzo wazne.

Gość gość
No ale napewno faceci byli toba zainteresowani bardziej jak schudłas? No wiadomo że faceci odrazu nie podchodza ale gdzies tam spoogladają sa milsi bardziej rozmowni niż z gruba osobą.

Gość rajt in de fejs
" gość dziś Bardzo dziekuje Ci za pocieszenie pechowiec.gif Ale jak jestes grubsza to napewno masz mniejsze powodzenie niż byłas chuda. " Mam mniejsze powodzenie bo zbliżam się do 30tki i jest mniej wolnych facetów niż wtedy gdy miałam 23 :) A teraz Cię zaskoczę. Po tym jak przestałam się odchudzać poznałam kolejnego faceta na studiach, po 2 latach jeszcze kolejnego, który nigdy mi słowa nie powiedział na temat wagi :) Rzecz w tym, że im starsza jestem tym niej jadę na podejściu zakompleksionej nastoletniej grubaski - czyli biorę każdego chłopa jaki się nawinie :) Mi się marzy wykształcony i mający urok osobisty ;) a tacy są już zajęci. Dlatego z powodzeniem trudniej. Gdybym chciała sobie żonatego kochanka ogarnąć to by nie stanowiło problemu ale po co mi? Poza tym po co powodzenie i kochanek skoro akurat spotkałam mojego obecnego fana Rubensa :) a tacy się zdarzają rzadko w przyrodzie. Przynajmniej razem jemy z wielką radochą pyszne spaghetti w sobotnie popołudnie ;) i nie mamy wyrzutów sumienia. Z tym że obecny jest miśkowaty. Jakbym startowała do Adoniska pięknisia to pewno bym musiała schudnąc. A na diecie w liceum? Nikt nie poprosił mnie o chodzenie :) i tak nie uwierzysz bo to się kłóci z Twoim przekonaniem. NIKT! Ani jeden facet mimo, ze byłam piekna podobno. Po prostu już miałam chłopaka a ten miał gdzieś, że schudłam i uważał, że niepotrzebnie cuduję z wyglądem :)

Gość rajt in de fejs
" gość dziś No ale napewno faceci byli toba zainteresowani bardziej jak schudłas? No wiadomo że faceci odrazu nie podchodza ale gdzies tam spoogladają sa milsi bardziej rozmowni niż z gruba osobą. " Nie zauważyłam żadnej różnicy :) Chłopacy mnie nie lubili jak zwykle bo się dobrze uczyłam :) i chciałam iśc na studia, a kto się uczy ten frajer. Wiadomo. Menele na podwórku i dresy tak samo mi dokuczały więc niewiele mi to pomogło :) Dużo zachodu i roboty a mało profitów.

Gość gość
Sama zaprzeczasz sobie,mowisz ze wygląd jest bardzo istotny,potem że nawet gdy schudłaś i bylas piękna żaden sie Tobą nie zainterwesowal może po prostu byłas tak ładna że bali sie podejsc?Hm z twojego pisania wyn ika że faceci nie interesują sie żadnymi kobietami,bo sama przyznajesz że rubensowierzadko sie w naturze zdarzają a.

Gość gość
No wiec pytanie czemu Ci dokuczali p[rzecież byłas piękna i szczupła?Wiec to nie wyglad jest wazny jednak?Ehhbh :O No dzieki zamiast mnie zmotywowac dalas mi do zrozumienia co od dawna mnie dobija że nic mi nie pomoze czyli bede sdtarą panną albo sie bede meczyc z facetami ktorzy mnie nie kochaja i zdychają z teskb=noty za innymi dzzieki wielkie.

Gość gość
przeciez i tak wiekszosc z was ma nadwage lepiej isc na silownie a nie do kuchni 333 www.youtube.com/watch?v=_3Ml9TpYjcU

Gość gość
Dziekuję za porady ale ja i tak sie starać cos zrobic z soba i schudnąc

Gość rajt in de fejs
" gość dziś Sama zaprzeczasz sobie,mowisz ze wygląd jest bardzo istotny,potem że nawet gdy schudłaś i bylas piękna żaden sie Tobą nie zainterwesowal może po prostu byłas tak ładna że bali sie podejsc?Hm z twojego pisania wyn ika że faceci nie interesują sie żadnymi kobietami,bo sama przyznajesz że rubensowierzadko sie w naturze zdarzają a. " Nie nie zaprzeczam sobie - wygląd jest ważny ale niekoniecznie musi być to wygląd chudy. Widzisz różnicę? Ja PODOBAŁAM się moim facetom mimo, że przestałam się odchudzać i tak chcieli być ze mną. Podobałam się nie będąc chuda. Dieta nie sprawiła nagle czarodziejsko, że stałam sie popularna i kochana i wielbiona. Próbuję Ci pokazać, że chudośc NIE JEST GWARANTEM sukcesu. Może pomóc. Może, być może zwiększy szanse u ogółu facetów ale NIE MUSI. Mi nie pomogła. Może być tak, że włożysz mnóstwo pracy i zero z tego będziesz mieć :) Na pewno łatwiej mi było ogarnąć sobie chłopa kiedy nie czułam nienawiści i obrzydzenia do samej - bo nie jestem godna, jestem potworem siebie tylko wychodziłam w drobym humorze na umówione spotkanko z danym typem.

Gość gość
Skoro wyglad jest ważny to i figura tęż no nie chce mi chyba wmówić że faceci szaleją za tymi przy kosci :O ? Sam,a pomysl jest tu mnostwo tematow gdzie dziewczyny piszą że gdy schudły faceci zaczeli nagle je zauwazać i mysle ze gdy ja schudne moge zyskac wiele bo teraz mam figure Ewy Farny lub pddodbną do Igi Wuyrwał co tanczyła w tancu z gwiazdami wiec mam powazną nadwagę.

Gość rajt in de fejs
"Igi Wuyrwał co tanczyła w tancu z gwiazdami wiec mam powazną nadwagę. "???? Iga Wyrwał pojawiła się w rozkładówce Playboya. Faceci kupują takiego gazetki aby mieć fantazje erotyczne o takich kobietach jak Iga Wyrwał :P Do Playboya nie bierze się pasztetów :] Iga Wyrwał pracuje jako MODELKA. Sory ale tłuste pasztety nie zostają modelkami. No prosze Was ludzie kochane. Bez jaj :D:D:D

Gość gość
A ja myslę że piszesz to zlosliwie żeby dokopac autorce dziewczyna ma rację niech gdy schudnie jej szanse sie zwiekszą nawet jesli nie jest pięknoscią nikt nie chce grubyxh kobiet,faceci maja uczucia do dorbnych kobiet bo w naturze drobna kobieta jest jak piorko.Wystarczy troche przebywac wsród ludzi widac za kim faceci szaleją :D

Gość rajt in de fejs
Zapytaj swego mena co sądzi o Idze Wyrwał, pokaż mu jakąś fotencję najlepiej z jej sesji w Playboyu i obczaj reakcję :D będziesz wiedzieć najlepiej, co do Ewy Farny - nie wiem czy ona dalej ma, czy miała romans z Czesławem Mozilem. Sorki ale to popularny celebryta i może mieć w p**du bab. Popularny celebryta nie bierze pasztetów ani wielorybów :D To chyba dobra wskazówka, że przesadzasz.

Gość gość
ale iga była przerobiona i byla szczupla potem -przytła bo chyba w ciązy,i ja mam taka figure jak ona w 2009 roku,myslisz że zawsze te modelki maja takie figury jak w rozkładowkaxch czlowiek też tyje nawet jesli jest super modelką.a ja retuszowali napoczatklu kariery była szczupla zastanow sie co piszesz.

Gość gość
Farna też przytyła,kiedyś miala figurę laski więc hm no nie mowemy o tych czasach kiedy była szczupła i nie przesadzam bo takie są fakty zresztą skoro figurę mam taka pyszna to czemu mam beznadziejne życie? Skoro wyglad jest istony> Jestem za gruba i tyle.

Gość rajt in de fejs
" gość dziś A ja myslę że piszesz to zlosliwie żeby dokopac autorce" Pokaż mi jakikolwiek złośliwy cytat skoro tak twierdzisz :) ja pokazuję, że chudność nie zawsze jest gawarantem sukcesu. A teraz powiedz mi gościu czy Twoim zdaniem modelka lądująca w Playbouy i dziewucha, która prowadza się z celebrytą jest pasztetem? Autorka porównała się do Igi Wyrwał i Ewy Farny. To chyba coś mówi prawda? Rozumiem, że złośliwość to dla Ciebie zwrócenie uwagę na to, żeby nie dała sobie wkręcać czegoś facetowi. Jasne bycie zdołowanym przez faceta i wkręcanie sobie, że nie jest się go godną jest mega zdrowe i normalne. Gratulacje :D

Gość gość
Idiotka najpeirw n=mowi ze wyglad jest istotny a potem mowi ze nawet jak byla piekna i szczupla to nic nie zmieniło zastanow sie hipoktytko co piszesz.

Gość gość
Ja cale zycie mam rpzykrosci ze nie wygladam jak modelka a Farna i Wyrwał sa slawne gdyby były normalnymi dziewczynami z taka nadwaga jak Iga w 2009 roku lub jak Farna teraz to nkt by nie zwrócił na nie uwagi

Gość gość
Sorry ale Farna jest po prostu zapuszczona teraz i mój 50n letni wujek nawet leci na szczuplutkie panny nawwet starsze od niego ale zawsze sa chude.

Gość rajt in de fejs
Na czym polega to beznadziejne życie? Sorki Autorko ale nie pisałaś o tym, że ogólnie zawsze byłas niepopularna, niechciana, samotna itp. Pisałam Ci poprzednio, na forum mamy info jakie Ty dajesz, no nikt nie jest telepatą :) przepraszam. Piszesz TYLKO o obecnym facecie :) JEDEN koleś to beznadziejne życie? Rozumiem, że mogłabyś chcieć się odchudzać gdybyś całe życie była wiesz atakowana, wyśmiewana itp itp przez kolesi szczególnie. No ale tak było? Wiesz, coś takiego to inna sprawa ale nic nie wspomniałaś o tym. WIemy tylko tyle, że JEDEN facet chyba, być może kręci noskiem nad Twoim wyglądem. JEDNEMU kolesiowi w Polsce nie pasi. A innym? Jak się inni zachowują?

Gość gość
Jprdl musze wszystko opisywać ? Akurat wiem że jestem dla nich za gruba,tak cale zycie bylam olewane nawet faceci w szkole itd bardziej byli rozmowni ze szczpułymi dziewczynami jakos nikt sie grubymi nie interesuje a wlasnie jestyem taka zapuszczona jak Farna teraz wpisz sobie w google i zobaczysz nawet w reklamie na kafeteria sie pokazuje ona i mocno jest utyta.

Gość rajt in de fejs
"gość dziś Idiotka najpeirw n=mowi ze wyglad jest istotny a potem mowi ze nawet jak byla piekna i szczupla to nic nie zmieniło zastanow sie hipoktytko co piszesz. " Sorki ale z jakiej beki startujesz do mnie takim tonem? :D Obraziłam Cię? Zwyzywałam? Wiesz jakch kobiet nie lubią faceci? Wulgarnych i agresywnych :D to na bank. Tłumaczyłam kilka razy, że chudość NIE GWARANTUJE sukcesu. Rozumiesz? Chudośc NIE GWARANTUJE że cały świat zacznie Ciebie postrzegać jako piękną. Ty możesz uważać - jestem piękna, schudłam a reszta świata może mieć to gdzieś. Dlatego podałam przykład własny - schudłam ale świat nie uważał AUTOMATYCZNIE, że jestem piękna. Sorki ale prościej już się nie da :D

Gość rajt in de fejs
" gość dziś Jprdl musze wszystko opisywać ?" Jeżeli nie podasz jakiejś informacji to powiedz SKĄD ktoś ma wiedzieć? Skąd mam wiedzieć że masz beznadziejne życie skoro piszesz o JEDNYM KOLESIU :D Nie ma na forum telepatów :D To ludzie na forum mają wiedzieć, że Ci koledzy dokuczali w szkole za karę bo jesteś gruba? :D

Gość gość
Tajm wlasnie mowili mi że jestem za gruba i to nie tylko koledzy w moim wieku,nawwet ktoś po 40 nazwał mnie słonicą.

Gość gość
To jak wytłumaczysz to że nawet brzydkie dziewczyny maja jakies tam powodzenie pod warunkiem że sa chude?Jak dziewczyna jest zbyt gruba to nic jej już nie pomoże nawet slicznie oczy o ile je ma bo czesto policzki sprawiają ze ledwo je widać..

Gość rajt in de fejs
" gość dziś To jak wytłumaczysz to że nawet brzydkie dziewczyny maja jakies tam powodzenie pod warunkiem że sa chude?" Bo nie zawsze mają. U mnie na studiach były takie wysokie chude dziewczyny ale miały nieciekawe rysy twarzy. Były samotne, nikt do nich nie zarywał. Wygląd składa się z WIELU elementów. Waga to JEDEN z elementów. Dla jednych ludzi może być ważniejszy ten element, dla innych mniej. Jedni zwracają uwagę na szczegóły - oczy, usta, włosy. Inni na całokształt. Jak to się komponuje. Poza tym to przykro mi, że Cię dręczyli jacyś debile za wagę.

Gość gość
Nieciekawe rysy twarzy no ja widze że nawet te z brzydkimi rysami maja jakies powodzenie,no sorry ale faceci nie patrza sie szcazegóły tylko całoksZtałt co z tego ze dziewczyna ma np.ladne oczy bo ma cieakwy kolor ale reszta jest nie dcekawa ? Co do rysow twarzy to mozna miec nie ciekawe rysy a byc nadal atrakcyujną dla mezczyzn jak dziewczyna ma fajna figure no przeciez twarza sie facet nie podnieci,a ja mam grubą twarz bo szybko mi tyje nie jestem z tych grubasek ktore maja zawsze szczupłe twarze.

Gość rajt in de fejs
Patrz jednego tipsa odnośnie wyglądu i poprawki to mogę Ci dać bo to akurat odkryli naukowcy i badali facetów. Wiemy na bank, że to się facetom podoba. Wcięcie w talii :) Może zamiast wyznaczać sobie te 45 kg na początek pociśnij talię. To jest akurat PEWNIEJSZA inwestycja. Facet tak ma z natury, że lubi i podnieca go wcięcie w talii. No przynajmniej tak twierdzą naukowcy :) mamy przynajmniej jakies dowody że to jest sexi prawda? :) Jasne nie zagwarantuje Ci to, że naagleeeee pół Polski przyleci z kwiatami i się oświadczy ale skoro według biologii kolesi kręci różnica pomiędzy talią a biodrami to może zainwestuj w to i zobacz jaki będzie efekt? Co do dokuczania. Tak jak napisałam. Szkoda, że musiałaś przechodzić przez coś takiego ale ogólnie to zakompleksieni faceci zwyzywali by od krów i waleni nawet kogoś o figurze Claudii Schiffer za młodu. Jak ktoś chce dowalić komuś to to zrobi.