Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kisia21

wspolzyłam po 2 tyg po porodzie

Polecane posty

Gość gość
Autorka sciemnia bo wygladaloby ze ma jakiegos gnojka ale jak to prawda to wyprowadz sie zvtego burdelu

Gość gość
Autorko jak sie zawsze na wszystko zgadzalas to to sa efektywydaje mi sie ze nie jestes silna z charakteru I nie masz swojego zdania! Robisz co inni karza!

Gość gość
A jakby mąż chciał 2 godziny po porodzie to też byś dala, bo jak nie to na d**y pójdzie?

Gość gość
Nie karzą tylko każą. Nie rozumiem, dlaczego na kafe nikt nie rozróżnia tych 2 słów.

Gość gość
2 godziny po porodzie zrobiłaby mu laskę na poporodowej :D

Gość gość
Jesli to nie prowokacja to ja nie wiem jak kobieta może się tak upodlic zeby lecieć, bo mezus chce, a jak nie to pójdzie do innej. Autorko ani twoj, pozal się boże, mezus nie ma do ciebie grama szacunku, ani ty nie masz go do samej siebie. Mój mąż wiedzial, ze urodzilam i polog trwa 6-8 tygodni i penis mu w tym czasie nie usechl ani nie poszedł do innej. Dziwne prawda autorko?

Gość gość
1/10

Gość gość
Mój też chciał tydzień po porodzie ale nie chciałam sie zgodzić a on mi mówi że pójdzie do agencji albo dam mu analnie więc zgodziłam sie na analny.

Gość gość
A ja bym powiedziała, żeby szedł do agencji. A jadąc zawiózł rzeczy do pralni, wracając przywiózł obiad z restauracji, a w międzyczasie znalazł jakąś panią do sprzątania. Jak płacimy i załatwiamy na mieście to wszystko, a nie tylko seks. :D

Gość gość
Dziekuje kolezanko za poprawienie mnie chodzi mi o kaze,

Gość gość
Powiedzialabym idz do burdelu bo nie chcialabym swoim zdrowiem jego przyjemnosci przyplacic Ale tym stracil by u mnie Nie jestem 18tka ze musze sie na to godzic Moje dziecko I moje zdrowie jest mi wazne!!!

Gość gość
W rodzinach patologicznych jest to normalka Tam kobiety nie maja nic do powiedzenia.sa przedmiotem , I nie maja wyboru, albo nie widza innej drogi, moze autorka jest z takim facetem......

Gość gość
jak facet mowi chce seksu nie dasz pojde do burdelu!! nie pojdzie szkoda mu pieniedzy ale ciebie mu nie szkoda bo z milosci zrobisz wszystko facet z milosci tez zrobi wszystko znajdzie sobie nowa !!!

Gość gość
jak dla mnie szokujace.Totalny brak nie tylko szacunku ale i jakiejkolwiek odpowiedzialnosci.teraz mezulek zadowolony oglada TV a ty sie pytasz na kafeterii co robic.Wyraznie nie widzi problemu a jak chcesz do lekarza to se sama idz.wygniotl cytryne i wyrzucil, bo co po skorkach Glowe dam ze dziecko tez ma gleboko w d... i bedzie z niego "rewelacyjny" ojciec.pewnie musicie z dzieckiem spac na kanapie w goscinnym zeby tatusia nie budzic w nocy.Pewnie cale jego ojcostwo to impreza "pepkowe" i chwalenie sie potomkiem na fejsbuku

Gość gość
Dziekuje kolezanko za poprawienie mnie chodzi mi o kaze, xxx Bardzo proszę. Nigdy nie poprawiam nikogo na kafe, ale ostatnio widziałam taki błąd kilkakrotnie i moja cierpliwość się skończyła.

Gość gość
Wierze w tę historię, bo spotkałam się z podobną. Leżałam na patologii ciąży, obok mnie była dziewczyna w dość wysokiej ciąży, ale wcześniak miałby jeszcze małe szanse. I jak ja w końcu wypuścili do domu, to stwierdziła, że jejj mąż będzie miał w nocy używanie. Zaszokowana odpowiedziałam, że przecież nie może współżyć, na co ona zaczęła się śmiać i powiedziała, że on na to nie patrzy, bo już bardzo chce. Bardzo to smutne, szczególnie, że wydała mi się bardzo miła i inteligentna, a jej mąż wyglądał i zachowywał sie jak typowy burak.

Gość gość
Wspolczuje autorce, ze jej zwiazek jest taki pusty, zero prawdziwej bliskosci tylko chuć sie liczy. My z mezem juz 8 miesiecy nie wspołzylismy i czeka nas jeszcze jakies dwa miesiace postu, jakos nie boje sie ze pojdzie na d**y. Do piatego miesiaca mialam ciaze zagrozona i zakaz seksu, potem lekarz pozwolił, nie widział zadnych przeciwskazań, ale moj M nie chciał, bał sie, ze wrazie czego by sobie nie wybaczył bo bardzo długo staraliśmy sie i dziecko. Nie rozumiem kobiet, ktore nie potrafia powiedziec NIE , chce isc do burdelu? Niech idzie, ale potem nie ma powrotu do domu. Skad biora sie takie idiotki, co ryzykuja własnym zdrowiem dla takich burakow.

Gość gość
Ciesz się ,ze na pogotowiu nie wyladawalas jak moja znajoma bo tez maz nalegal. Zjebe dostałą nie powiem eh

Gość gość
mąż jest niepoważnym egoistą ..

Gość gość
Faceci powinni zjebe dostać i to większą! No jak tak można! Kobieta 9 miesięcy nosiła dziecko, utargała sie porodem, jeszcze świeża pamięć po przeżytym cierpieniu, poprzecinana, krwawi, ledwie sika. Ale co to dupka obchodzi, ważne żeby p*****ać. Gdzie oni mają łeb jakiś, czy mózg, jakąś elementarną empatie. Strach w ogóle dziecko wychowywać z takimi niedojrzałymi ludźmi co to rozporkiem swoim tylko sie kierują, cała reszta nie obchodzi