Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kisia21

wspolzyłam po 2 tyg po porodzie

Polecane posty

Gość kisia21

mąz bardzo nalegał , miałam bardzo lekkie krwawienie , użylismy gumki a po dwóch godzianch dostałam krwotoku , ze nie mogłam dojsc do łazienki tak leciało mi po nogach . Dziewczyny tez tak miałyscie ?

Gość gość
jak jest się pierdo/lniętym, to tak się ma, użyj mózgu, o ile go posiadasz

Gość gość
Mąż nalegał ;-( kurczę, przecież połóg trwa 6 tygodni, na prawdę tak ciężko się powstrzymać? dobrze, że chociaż w gumce, bo jeszcze w ciąży byłabyś... dla mnie to nienormalne. Rodziłam 2 razy i odczekałam ile trzeba.

Gość gość
Nie. Ja czekałam aż skończy się połóg. Zresztą co to za seks, jak krew jeszcze leci, a w głowie świeże wspomnienia z porodu. Radziliśmy sobie z mężem inaczej :-P

Gość kisia21
tak ! tylko wytłumacz to męzowi , Ja nie dam to pójdzie do innej .

Gość kisia21
Loda juz nie chciał bo pod koniec ciązy musiałm mu ssac i mówił ze chce włożyc.

Gość gość
Nie widzicie, że to provo?!

Gość kisia21
juz idioci sie podszywaja . Pisze poważnie czy mam iśc do lekarza jutro ? Jak myslicie ? Troche mniej krwawie ale jednak mocno .

Gość gość
a jak myślisz kretynko? jeszcze się głupio pytasz o wizytę

Gość gość
nie miałam tak bo odczekaliśmy ile trzeba. idź do lekarza. Nadal tak krwawisz?

Gość kisia21
Podpaska ledwie starcza na godzinę .

Gość gość
gratulujemy głupoty, idź zapytaj swojego inteligentnego inaczej męża, co powinnaś zrobić

Gość gość
Ja po porodzie bylam lyzeczkowana i naciskai ciagle na brzuch ze wylam z bolu az chlupalo ze mnie. Chyba wzystko wylecialo bo krwawilam 10dni a raczrj plamilam. Zero skrzepow nic. Przez 3 dni krwawienie pozniej brudzenie. Na dobra sprawe moglabym jedna ppdpaske miec cay dzien ale ze wzgledow higienicznych wiadomo.... Po 14 dniach naeet nie plamilam jak juz to sporadycznie na wkladce cos bylo. Nie byam cieta ani nie peklam. Czulam sir dobrze w 15 dzien po porodzie na komtroli lekar stwierdzil zr wdzystko sie wygoilo i moge wspolzyc. Sex byl w 15 dzien i nir mialam ani krwotoku ani bolu.

Gość gość
Idz do psychologa! Kim ty jestes prostytutka,? Nakoncu juz mu loda robilam jak czytam to to az mi sie rzygac chce!!! Teraz moze rusz glowa I idz do lekarza Twoj facet I tak chodzi do burdelu!

Gość gość
Wspolzyj dalej!

Gość gość
Normalne to nie jest, idz do Gina albo na ip. Ty i twój mąż tez normalni nie jestescie... Ja tak nie mialam, odczekalam 6 tyg, poszlam do Gina, dal zielone światło i dopiero wtedy. Nie chcialabym się przekręcić, tym bardziej z takiego powodu.

Gość gość
Glupia baba myslisz tez o dziecku! Jak cos sie stanie! Nie musisz twojego mezabpilnowac bo on napewno z innych uslug skorzysta!

Gość gość
mam pytanie a propos tematu - czy inne formy seksu bez penetracji przed upływem 6 tyg są ok? np petting?

Gość gość
Normalna kobieta jest jeszcze obolala I ma swieze wspomnienia z porodu ale autorko jak ci sprawia przyjemnosc to rob co maz rozkaze!!!

Gość kisia21
Teraz to płacze jak mozecie byc takie podłe i tak brzydko sie do mnie odnosic ? nie zasluzyłam sobie na to !

Gość gość
W d***la trzeba bylo przyjąć tego c***a jak alfons nalegal mocno.

Gość gość
Może zbyt brutalnie dziewczyny tu odpowiedziały,ale mają rację. 2 tygodnie po porodzie to za szybko zdecydowanie,przecież wszystko musi się zagoić,wrócić do normy...przecież to połóg!! Co to znaczy,że mąż nalegał? Mówisz,że nie i koniec,chyba że ma ochotę zostać sam z dzieckiem,a ciebie odwiedzać przez następne dni/tygodnie w szpitalu. Nie dasz mu,to pójdzie do innej? To co ty masz za męża? Dziecko umiał zrobić,ale z konsekwencjami takimi,jak np wstrzemięźliwość przez te 6 tygodni po porodzie,już się nie liczył,bo i po co. W jakim w ogóle wieku jesteście? Bo odnoszę wrażenie,że ani ty,ani twój pożal się Boże mąż zbyt wiele w głowach nie macie.. Leć do lekarza albo na ip, bo faktycznie jeszcze źle się to skończy.

Gość gość
A przez meza nie placzesz? Juz nie jest czuly.nie obchodza gobtwoje potrzeby!!! Ile masz lat 18? Wazne jest dla ciebie dziecko? Tylko to powinno zaprzatac ci glowe!!!

Gość gość
Gnojek pieprzony. To w pysk go strzelić,spakować i powiedzieć,że w takim razie niech sobie życie z dziwką układa. A tak poważnie.. ten twój mąż chyba nie dorósł ani do bycia mężem,ani ojcem. Już ci współczuję,bo coś mi się wydaje,że przy dziecku nie będzie robił absolutnie nic, będzie piwko z kumplami,wieczorne wypady itp, a ty sama w domu ,uziemiona z dzieckiem.

Gość gość
Współczuje ci takiego meża, ktory myśli fiutem.... ja na dniach rodzę, seksu nie bylo juz od 8 miesiecy!!! Bo mialam ciaze zagrozona i moj maz jakos to zrozumiał!!smieje sie , ze sobie odbije po wszystkim az bede od niego uciekac:-P oczywiscie staram sie zaspokajac go w inny sposob, myśle, że nawet wzmocniło to naszą bliskość. Masz faceta kretyna, ktory nie zdaje sobie sprawy, jak wygląda połog.

Gość gość
Twój mąż jest głupi a ty tak samo, że się na to zgodziłaś. Masz teraz za swoje, idź do lekarza koniecznie i więcej się nie gódź na głupie pomysły męża.

Gość kisia21
czyli wg was lepiej gdyby poszedł na d***** i po małzenstwie ?

Gość gość
Kobieto co ty myslisz ze to taka wielka milosc!!! Obudz sie gdzie z jego strony troska o ciebie , pomaga tobie w domu? Ile macie lat bo wydaje mi sie ze niedorosliscie Przeciesz to nie zadna radosc z seksu po porodzie swiezo !!! Nie wierze ze czerpalas przyjemnosc? Jest on z patologicznej rodziny?

Gość gość
Kpisz? Jak rozumiem dla męża nr to seks i tylko to się liczy. To musi być prowo. :O