Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

moja bratowa i brat..lansiarze szpanuja kasa i chwala sie jacy sa piekni i super

Polecane posty

Gość gość

Moj brat i jego nowa laska, moze przyszła bratowa. To wg własnej opinii o sobie"najwyzsza półka", chodzace ideały. Chwala sie jacy to nie sa przedsiebiorczy, bogaci dzieki temu, madrzy a innych wiecznie obgaduja, ze idioci, ze brzydcy, zaniedbani. Dla nich liczy sie wyglad i kasa. To porazka, czy tez macie takich w rodzinie? Jak ich znosic? Jak wytrzymac na rodzinnych zjazdach czy imprezach, gdzie musza brylowac i głosno krzycza zeby nie wiem przekrzyczec innych . Wg nich smolens to zamach, a jak masz inne zdanie to jestes głupi i naiwny. Ciagle sie chwala, ze sa tacy piekni, ze ich dziecko jest najładniejsze i najfajniejsze. Za to innych krytykuja wiecznie, bo sa brzydcy. Jak dzieci z podstawowki dla ktorych wyglad jest wazny , ale dla dorosłych?powinny sie in ne czynniki te zliczyc. sa pusci na maxa

Gość gość
olej ich

Gość gość
hej hej hej glupiego mas ztego brata

Gość gość
powiem ci ze ich znajomosc dlugo nie potrwa, bo sa ludzmi bez wyczucia a tacy sa rowniez wobec siebie

Gość gość
A ja wiem jak się nazywa przypadłość na którą cierpi autorka tematu:-D to WBD czyli wielki ból doopy:-D:-D:-D

Gość gość
wbd?wielki bol d**y?mnie oni smiesza i bawia raczej, bo miałam kumpla ktory był nie dosc ze przystojny to mega inteligentny naprawde, a nigdy sie nie przechwalał, niestety tacy ludzie zyja krotko...szkoda zginal w wypadku i dodam, ze nawet jego moj brat ponizał i nasmiewał sie z niego, mimo, ze był nadwyraz skromnym i inteligentnym człowiekiem...

Gość gość
no to jedź im :D w czym problem :D obrażą się? :D droga wolna :D problem to nie oni, tylko to, że zgnoisz ich wprost :D przy rodzinnym obiadku :D

Gość gość
Ja też uważam że moja rodzina jest najpiękniejsza i najmadrzejsza, często z żoną idąc ulica śmiejemy się i rozmawiamy jacy ludzie są brzydcy, jakimi parchami jeżdżą etc. Nie ukrywamy większości naszych przekonań przed znajomymi, a wszyscy do nas lgną wręcz nie lubimy większości znajomych i się przed nimi zaszywamy i nie odbieramy tel,najlepiej się czujemy we własnym towarzystwie - taka prawda

Gość gość
To maja dziecko i moze beda sie pobierac to juz jakas patologia